Jiří Sedlák Odesláno 22. března Nahlásit Odesláno 22. března Já dnes takhle Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4 2
Lacifer Odesláno 22. března Nahlásit Odesláno 22. března před 44 minutami, Jiří Sedlák napsal: Ty je máš zpátky? Jasan , dyť jsem ti psal že je od něj stáhnu Z5 pro tebe, no když už jsi nepsal, tak jsem je zašuplíkoval
Arthur N. Odesláno 22. března Nahlásit Odesláno 22. března Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1
ABCDE Odesláno 22. března Nahlásit Odesláno 22. března SARB017 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 9 1
Jiří Sedlák Odesláno 22. března Nahlásit Odesláno 22. března před 5 hodinami, Lacifer napsal: Jasan , dyť jsem ti psal že je od něj stáhnu Z5 pro tebe, no když už jsi nepsal, tak jsem je zašuplíkoval A já myslel, že napíšeš, když je stáhneš.
Arthur N. Odesláno 23. března Nahlásit Odesláno 23. března Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6
bacil.357 Odesláno 23. března Nahlásit Odesláno 23. března Musel jsem se nimi chvilku pomazlit a omluvit se. Málem jsem je ve slabší chvilce prodal. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3 2 1
ProF3T Odesláno 23. března Nahlásit Odesláno 23. března Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5 1
ladvach Odesláno 23. března Nahlásit Odesláno 23. března Malá žlutá tečka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5
Arthur N. Odesláno 24. března Nahlásit Odesláno 24. března Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3 1
Jan7 Odesláno 24. března Nahlásit Odesláno 24. března V 23. 3. 2026 v 10:39, bacil.357 napsal: Musel jsem se nimi chvilku pomazlit a omluvit se. Málem jsem je ve slabší chvilce prodal. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Už je dobře 1 1
Lacifer Odesláno 24. března Nahlásit Odesláno 24. března Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 7 1 1
Ford Odesláno 24. března Nahlásit Odesláno 24. března Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1
callmelater Odesláno 24. března Nahlásit Odesláno 24. března (upraveno) 5kx Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 24. března uživatelem callmelater 1
cokafola Odesláno 24. března Nahlásit Odesláno 24. března Nechápu, že už jsem je dávno nekoupil…….jsou super. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Jerryl Odesláno 25. března Nahlásit Odesláno 25. března Včera jsem našel dlouho zapomenuté, vlastnoručně upravené pětky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Arthur N. Odesláno 25. března Nahlásit Odesláno 25. března Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 1
Vasil Odesláno 25. března Nahlásit Odesláno 25. března Skoro jsem si vzpomněl za deset dvě. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
_lip_ Odesláno 25. března Nahlásit Odesláno 25. března Titanové Ignition s H024. Mě se takto udělané vteřiny líbí. 1
Jimko Odesláno čtvrtek v 19:37 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 19:37 Majstri, ako velmi som zhresil? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se