bandicoot Odesláno 16. července Nahlásit Odesláno 16. července Jede se na výpravu. Neměl jsem je na ruce možná víc jak rok. Vždycky zapomenu, jak tyhle hodinky jsou vlastně geniální. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 9
kaktusář Odesláno 16. července Nahlásit Odesláno 16. července sázava Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5
kaktusář Odesláno 17. července Nahlásit Odesláno 17. července před 7 hodinami, Roman-ZA napsal: aky je to hrad? https://www.kudyznudy.cz/aktivity/zricenina-hradu-zboreny-kostelec 1
jkusniar Odesláno 17. července Nahlásit Odesláno 17. července Leto, prehadzuje sa koža za handru Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1
LordSpar Odesláno 17. července Nahlásit Odesláno 17. července Došlo něco řemenů, musím říct že jsou pohodlné. Teď je asi ponechám na bílé gumě... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5 2
Jajar Odesláno 17. července Nahlásit Odesláno 17. července (upraveno) Teda sluší jim všechny mě se ale naopak líbí na obou těch textilech, ty jim fakt seknou. Pro mě nejvíc ta oranž. Upraveno 17. července uživatelem Jajar 1
LordSpar Odesláno 17. července Nahlásit Odesláno 17. července před 13 minutami, Jajar napsal: Teda sluší jim všechny mě se ale naopak líbí na obou těch textilech, ty jim fakt seknou. Pro mě nejvíc ta oranž. Super jsou ty rychlostěžejky, výměna je otázkou minuty... Asi budu střídat I ta modrá je dobrá 1
Jajar Odesláno 17. července Nahlásit Odesláno 17. července před 16 minutami, LordSpar napsal: Super jsou ty rychlostěžejky, výměna je otázkou minuty... Asi budu střídat I ta modrá je dobrá Ryhlostěžejky jsou pro mě asi top vychytávka, vyloženě to vybízí ke střídání . Jinak všiml jsem si obálky na fotce a hned jsem mrknul na jejich web, akorát teda koukám, že to má koženou podšívku, tak nevím, jestli by se mi s tím chtělo lézt do vody. A jak jsou na tom pocitově, jsou aspoň měkký a poddajný/pohodlný s tou podšívkou?
LordSpar Odesláno 17. července Nahlásit Odesláno 17. července před 46 minutami, Jajar napsal: Ryhlostěžejky jsou pro mě asi top vychytávka, vyloženě to vybízí ke střídání . Jinak všiml jsem si obálky na fotce a hned jsem mrknul na jejich web, akorát teda koukám, že to má koženou podšívku, tak nevím, jestli by se mi s tím chtělo lézt do vody. A jak jsou na tom pocitově, jsou aspoň měkký a poddajný/pohodlný s tou podšívkou? Zatím testuju, do vody půjdou - mám je jako letní potápky na paddleboard. Dosud jsem jezdil s hodinkama na kovovém tahu a to je tedy řádně nepohodlné... dle mého. Materiál se zdá příjemný, uvidím co to udělá v té vodě.
Jajar Odesláno 17. července Nahlásit Odesláno 17. července Nějak jsem se jich dnes nemohl zbavit ani v práci... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3 1
Jajar Odesláno 17. července Nahlásit Odesláno 17. července před 25 minutami, LordSpar napsal: Zatím testuju, do vody půjdou - mám je jako letní potápky na paddleboard. Dosud jsem jezdil s hodinkama na kovovém tahu a to je tedy řádně nepohodlné... dle mého. Materiál se zdá příjemný, uvidím co to udělá v té vodě. Ok super, dej potom vědět jak dopadnou po máchání. Já textil nikdy neměl, lezu do vody na silikonu nebo na tahu, tak jsem zvědav jak dopadne s tou podšívkou. Hodně jsi mě navnadil tak očekávám pozitivní výsledek
ABCDE Odesláno 19. července Nahlásit Odesláno 19. července Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5 1
dtx Odesláno 19. července Nahlásit Odesláno 19. července Fotka výtahovka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
LordSpar Odesláno 20. července Nahlásit Odesláno 20. července Zkouším a ta NATA jsou pružná - to je teda fakt mega pohodlné Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4
Spongebob Odesláno 20. července Nahlásit Odesláno 20. července Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6 2
Jerryl Odesláno 21. července Nahlásit Odesláno 21. července Jsem se neudržel a koupil nový nástupce SNXS Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4 1
Kupa54 Odesláno 21. července Nahlásit Odesláno 21. července Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4
LordSpar Odesláno 21. července Nahlásit Odesláno 21. července Dnes oranzova a taky Kdo pozna budovu v pozadi? Sent from my iPhone using Tapatalk 3
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se