Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 31,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

sázava

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• Like 5
Odesláno

Došlo něco řemenů, musím říct že jsou pohodlné. Teď je asi ponechám na bílé gumě...

• Like 5
  • Dát hlas 2
Odesláno (upraveno)

Teda sluší jim všechny 👌 mě se ale naopak líbí na obou těch textilech, ty jim fakt seknou. Pro mě nejvíc ta oranž.

Upraveno uživatelem Jajar
  • Díky 1
Odesláno
před 13 minutami, Jajar napsal:

Teda sluší jim všechny 👌 mě se ale naopak líbí na obou těch textilech, ty jim fakt seknou. Pro mě nejvíc ta oranž.

Super jsou ty rychlostěžejky, výměna je otázkou minuty... Asi budu střídat 😄 I ta modrá je dobrá 😜 

• Dát hlas 1
Odesláno
před 16 minutami, LordSpar napsal:

Super jsou ty rychlostěžejky, výměna je otázkou minuty... Asi budu střídat 😄 I ta modrá je dobrá 😜 

Ryhlostěžejky jsou pro mě asi top vychytávka, vyloženě to vybízí ke střídání 😁. Jinak všiml jsem si obálky na fotce a hned jsem mrknul na jejich web, akorát teda koukám, že to má koženou podšívku, tak nevím, jestli by se mi s tím chtělo lézt do vody. A jak jsou na tom pocitově, jsou aspoň měkký a poddajný/pohodlný s tou podšívkou?

Odesláno
před 46 minutami, Jajar napsal:

Ryhlostěžejky jsou pro mě asi top vychytávka, vyloženě to vybízí ke střídání 😁. Jinak všiml jsem si obálky na fotce a hned jsem mrknul na jejich web, akorát teda koukám, že to má koženou podšívku, tak nevím, jestli by se mi s tím chtělo lézt do vody. A jak jsou na tom pocitově, jsou aspoň měkký a poddajný/pohodlný s tou podšívkou?

Zatím testuju, do vody půjdou - mám je jako letní potápky na paddleboard. Dosud jsem jezdil s hodinkama na kovovém tahu a to je tedy řádně nepohodlné... dle mého. 
Materiál se zdá příjemný, uvidím co to udělá v té vodě. 

Odesláno
před 25 minutami, LordSpar napsal:

Zatím testuju, do vody půjdou - mám je jako letní potápky na paddleboard. Dosud jsem jezdil s hodinkama na kovovém tahu a to je tedy řádně nepohodlné... dle mého. 
Materiál se zdá příjemný, uvidím co to udělá v té vodě. 

Ok super, dej potom vědět jak dopadnou po máchání. Já textil nikdy neměl, lezu do vody na silikonu nebo na tahu, tak jsem zvědav jak dopadne s tou podšívkou. Hodně jsi mě navnadil tak očekávám pozitivní výsledek 😄

Odesláno

Zkouším a ta NATA jsou pružná - to je teda fakt mega pohodlné 🙂

• Like 4
Odesláno

Dnes oranzova a taky 6d230f87479e3d948b2b2e7b451e42fb.jpg
Kdo pozna budovu v pozadi? f99a9ae81c2ef92f92a6a68ab8758545.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Like 3

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...