Pivas Odesláno 2. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2020 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ismit Odesláno 2. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2020 (upraveno) SNXS79: Po delší době malý 5tky na lítačku a je to pohoda, jsem fakt spokojenej. Malý, lehký a ten sunburst. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 2. dubna 2020 uživatelem ismit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 2. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2020 No jasněé. Víc člověk ani nepotřebuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ismit Odesláno 2. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2020 přesně. Jenom teda nevím, do vody bych si je asi nevzal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mamenec Odesláno 2. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2020 Zátiší s mým hodinářským nádobíčkem na zkracování tahu Odesláno z mého Redmi Note 6 Pro pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 2. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2020 (upraveno) Pekny tah, kde si ho splasil? MiniTurtleofky su samozrejme tiez paradne Upraveno 2. dubna 2020 uživatelem junior300 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 2. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2020 přesně. Jenom teda nevím, do vody bych si je asi nevzal... Jsou tu tací, co tvrdí, že do vody je normálně brali a v pohodě. Ale já to s těmi svými nezkoušel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 2. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2020 úplně v pohodě plavání se SNXS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mamenec Odesláno 2. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2020 Pekny tah, kde si ho splasil? MiniTurtleofky su samozrejme tiez paradne Uncleseiko Odesláno z mého Redmi Note 6 Pro pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 3. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2020 Chtěl jsem něco většího, barevnějšího a potápkového... Myslím, že se mi to až na tu WR100 povedlo. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 4. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spok Odesláno 4. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2020 . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 4. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2020 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartagos Odesláno 4. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2020 Líbí se mi ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 4. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2020 SKX 007 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trebus Odesláno 4. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2020 SBGV223 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 5. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2020 Nedělní dopoledne. Sám ve firmě... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. ... MM200 su pre mna asi najkrajsie Prospexy. Paci sa mi na nich hadam vsetko, rucicky, sirka lunety a jej zasadenie do puzdra, samotne puzdro. Korunka na spravnom mieste Rozumiem, nie je to vyssi divci, ako MM300 alebo nebodaj GS, ale cisto z hladiska dizajnu parada. Vzdy ma potesi, ked sa tu objavia, nech uz v akejkolvek farebnej verzii.Mám úplně stejnej názor (pokud jde o Prospex divery). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 5. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2020 Nedělní dopoledne, sám na balkoně... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 5. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2020 Dobrý jsou. Starý Seiko mají takovou zvláštní auru. Už se těším, az do tý kategorie zestárnou ty moje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 5. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2020 :-) Těmdle je 35 roku a jsou čerstvě po servisu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se