villain83 Odesláno 21. března 2020 Nahlásit Odesláno 21. března 2020 Na základe čoho? Nerýpem, pýtam sa.Suwa i Daini byly de facto dvě konkurenční divize společnosti Seiko, takže je hodně nepravděpodobny, že by na ciferníku bylo logo Suwa a na dynku/medailonku logo Daini. To je můj názor, kterej může bejt samozřejmě chybnej, ale v tomhle případě si myslím, že se nepletu.
xbraj19 Odesláno 21. března 2020 Nahlásit Odesláno 21. března 2020 (upraveno) Jasně, jsou mi malý. Ty takový antivintážník Upraveno 21. března 2020 uživatelem xbraj19
Pivas Odesláno 21. března 2020 Nahlásit Odesláno 21. března 2020 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Pivas Odesláno 21. března 2020 Nahlásit Odesláno 21. března 2020 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
dr.sphinx Odesláno 21. března 2020 Nahlásit Odesláno 21. března 2020 Ty takový antivintážník Však jím i zůstanu, viz výše, ale tyhle doslova stály za hřích. #den modrého hrobečku
xbraj19 Odesláno 21. března 2020 Nahlásit Odesláno 21. března 2020 Suwa i Daini byly de facto dvě konkurenční divize společnosti Seiko, takže je hodně nepravděpodobny, že by na ciferníku bylo logo Suwa a na dynku/medailonku logo Daini. To je můj názor, kterej může bejt samozřejmě chybnej, ale v tomhle případě si myslím, že se nepletu.Je to tak, byly to dvě konkurenční divize a nesdílely ani díly ani strojky ani design. Co se týká monocoque pouzder tak byly různé typy a nemusely mít jenom ploché dno. I quartz dělali s ? la monocoque, s přístupem přes cifr. Ze zadu bylo jenom víčko na baterku.
petroniuzz Odesláno 21. března 2020 Nahlásit Odesláno 21. března 2020 Jednou za čas je zkusím dát na všemožné řemeny, abych následně opět zjistil, že tyhle hodinky jsou na tahu naprosto dokonalý... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
dr.sphinx Odesláno 21. března 2020 Nahlásit Odesláno 21. března 2020 (upraveno) Je to tak, byly to dvě konkurenční divize a nesdílely ani díly ani strojky ani design.Co se týká monocoque pouzder tak byly různé typy a nemusely mít jenom ploché dno. I quartz dělali s ? la monocoque, s přístupem přes cifr. Ze zadu bylo jenom víčko na baterku.A vůbec je v tom bordel, já si kdysi myslel, že Suwa=KS, Daini=GS (pomíjím teď další řady), přitom to je u těch hodně starých víceméně naopak, ale zase ne zcela - kdyby to tak bylo, tak na dýnko mých Suwa KS nebude od Daini co bastlit Skoro teď sám nerozumím tomu, co jsem napsal, prostě vintage není pro slabý povahy. Jinak jsem taky rád, že jsem skončil s modelem, který má k regulaci přístup mezi nožkama, to mi vždycky přišlo být hustý. Edit: plus šest za dvacet osm hodin, pěkný. Upraveno 21. března 2020 uživatelem dr.sphinx
matthias Odesláno 21. března 2020 Nahlásit Odesláno 21. března 2020 Ty Zelenáče jsou geniální. Obvykle mi GS nic neříká, ale tento jednoduchý design je famózní.Co je to za model Maty? Jak se dostaly k Tobě? Díky, jsou to SBGN007. Mám je delší dobu, kupoval jsem je nové. Dnes hnědé. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
straspol Odesláno 21. března 2020 Nahlásit Odesláno 21. března 2020 Venčím Pressage, vzal jsem je z pokoje do obýváku na kávu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Pivas Odesláno 21. března 2020 Nahlásit Odesláno 21. března 2020 Díky, jsou to SBGN007. Mám je delší dobu, kupoval jsem je nové. Dnes hnědé._R000468_ACD_resize.jpgHnědé jsou parádní.
Kalisport Odesláno 21. března 2020 Nahlásit Odesláno 21. března 2020 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
LukeD Odesláno 21. března 2020 Nahlásit Odesláno 21. března 2020 Díky všem za objasnění toho monokok mystéria. Zase jsem si po nějaké době připomněl, že pokud jde o hodinky, tak vím pořád víceméně velké kulové. Jinak jsem taky rád, že jsem skončil s modelem, který má k regulaci přístup mezi nožkama, to mi vždycky přišlo být hustý. Edit: plus šest za dvacet osm hodin, pěkný.Jo, ta vnějšková možnost regulace přesnosti chodu vypadá na první pohled skvěle. Já ji nicméně zkusil a hodinky se mi zastavily. Hodinář mi pak po opravě řekl, ať na to pro příště raději nesahám. Ono to bude asi u vintage hodinek kus od kusu: U jedněch to fungovat bude, u jiných ne.
Joe75 Odesláno 21. března 2020 Nahlásit Odesláno 21. března 2020 4Matty: Béčka jsem měl chvíli, byly mi malé :-( - ale taky krásný dizajn.Já dnes starý mrňavý pětky (asi1974, a day date se mi nechtělo nastavovat)Joe Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
LukeD Odesláno 21. března 2020 Nahlásit Odesláno 21. března 2020 Když už jsem o nich psal. Chvíli jsem si na tu - ve srovnání se současnými hodinkami - miniaturní velikost zvykal, ale šlo to velmi rychle. A dnes už mi to vůbec nepřijde. Naopak, ta jejich malá velikost a hlavně nízká hmotnost je absolutně boží! Prakticky o nich na ruce nevím, což mi samozřejmě vyhovuje hlavně při barmanské práci. Po seřízení u hodináře mi dělaly 2 sekundy denně do plusu, což je famózní. Po pár měsících se něco stalo a začaly se předbíhat mnohem víc. Aktuálně čekám na to, až se dostanu do Prahy, abych je na seřízení hodil do Koscomu. U Hanáka v Brně mě totiž odmítli s tím, že by nemuseli mít případně potřebné náhradní díly. Zajímavé, že ani ne rok předtím mi při žádosti o cenu za celkový servis normálně stanovili cenu a žádný problém to pro ně tehdy nebyl. Moc tomu nerozumím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ismit Odesláno 21. března 2020 Nahlásit Odesláno 21. března 2020 V těžkých dobách pro mě naprosto ideální - černobílé Samuraje:
ismit Odesláno 21. března 2020 Nahlásit Odesláno 21. března 2020 edit: luneta lícuje nádherně s indexy, jen byla o jeden klik pootočená. Dlouho jsem na ně čekal za rozumnou cenu. Nakonec koupeno na e-bay od majitele z Itálie (ale ještě před epidemií, někdy v lednu...). Přesnost je velmi slušná, jsem hodně spokojený.
junior300 Odesláno 22. března 2020 Nahlásit Odesláno 22. března 2020 Ja dnes takto.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
qandolak 2018 Odesláno 22. března 2020 Nahlásit Odesláno 22. března 2020 Po delší době zase na ruce. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se