Olan Odesláno 2. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace84 Odesláno 2. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2020 V 31. 5. 2020 v 10:04, Vladino125 napsal: Krásny mód. Pivas - áno, za tie peniaze a s tou možnosťou modifikácii super voľba. Aj by som povedal že najlepšie investované peniaze so hodiniek. Díky. Na té šedé gumě jim to sedne. V 1. 6. 2020 v 7:52, Pivas napsal: Ace84 - povedená úprava, chvilku jsem koukal jestli není dvoubarevny cifr. Já dnes oranzady Ten AR dělá divy. Konec konců na těchto Sumech také. Jsou to černá Suma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapitanO Odesláno 2. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2020 Přes dva a půl roku téměř každodenní společník. Tyhle SKX pro mě znamenají něco více než jen věc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 2. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2020 Pepsi 1978 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 2. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2020 Skx 007 mod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 2. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2020 Prázdnej hood je fajn! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reborn Odesláno 2. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2020 Tento strap mám doma asi dva nebo tři roky. Teď ho nosím druhý den v kuse, čímž jsem navýšil celkový počet dní nošení za dobu jeho vlastnictví na dva dny. Mám v plánu s ním vydržet do neděle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 2. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2020 Tenhle green mě totál bere! A pritom takova blbost, co?Mas to pekny. Jeste double AR safir a bude to pecka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 3. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2020 Jsou perfektní a baví mě. Nechám je tak jak jsou, žádnej MOD nebude, líbí se mi přesně tak jak jsou a na tomhle tahu je to moc dobrý;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 3. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2020 před 7 minutami, tikzot napsal: Jsou perfektní a baví mě. Nechám je tak jak jsou, žádnej MOD nebude, líbí se mi přesně tak jak jsou a na tomhle tahu je to moc dobrý;-) Navíc konečně mas poradny hodinky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 3. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2020 před 21 minutami, Frantik napsal: Navíc konečně mas poradny hodinky :-) Voleee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 3. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2020 před 4 hodinami, tikzot napsal: Jsou perfektní a baví mě. Nechám je tak jak jsou, žádnej MOD nebude, líbí se mi přesně tak jak jsou a na tomhle tahu je to moc dobrý;-) A to jsem tě chtěl zkusit jestli je nepustis. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 3. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2020 Dnes opet na tlape........ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cohiba68 Odesláno 3. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2020 Tak se mi zdá, že budu muset zítra vytáhnout sekačku.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delapancha Odesláno 3. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2020 @hardslimer no vidíš to, pěkná fotka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 3. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2020 No, když myslíš.......ale znám tě. Ty, odborník na focení architektury ........... Beru to jako pošťouchnutí od profíka k lepším výsledkům. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delapancha Odesláno 3. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2020 To s tím odborníkem dost přeháníš. A ta tvoje fotka se mi líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 3. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2020 Dik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 4. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2020 Léto může začít! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 4. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2020 Medová hořčice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se