Radik Odesláno 16. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2021 Před hodinou, shewcza napsal: Nodate? Výhoda, protože nepoznáte, že fotka není dnešní Přesně, když si vezmu kolik fotek jsem nevložil jen proto, že jsem to nestihl ten den. A přitom taková blbost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 17. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2021 @Radik v tom pripade mozes pouzit zaklinadlo "foto dnesni, datum neresim" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DanHampl Odesláno 17. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2021 Když je fotka za auta “volantovka”, bude fotka z lodě “kormidlovka”? #alpinistSent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 17. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2021 Krásné to máte, hlavně z těch GS fotek jsem hotovej. Moje fotka včerejší, ale na ruce i dnes (to jen kvůli datumu, který stejně není vidět :-)) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 17. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2021 V 14. 2. 2021 v 23:22, Vladar91 napsal: K těm klonům v nižší kategorii. Nechápu proč si lidi (chronomagoři) kupujou nové divery za 35 táců s 6R15 (třeba low willardy) a mezitím tady visí v inzerci zánovní suma za 8. Pro mě srovnatelné hodinky navíc bez diashieldu (který sem měl a je to pro mě bohužel konečná). Ne že by willardy byly špatné ale jenom v tom srovnání nechápu proč lidí vysolí takové love. Mně se spíš zdá, že cena "ojetin" Sumo jen koresponduje s celkově aktuálně nízkými cenami ojetin modelů Seiko, které se nadále vyrábí nebo jsou ještě ve velké míře dostupné nové. Nemám to nijak podloženo, jen mi to tak při brouzdání na eBay připadá. Naopak SKX šly dost nahoru a to, dle mého, zkrátka tím, že ze skladů mizí a zkrátka nové brzy nebudou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 17. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2021 A išlo sa odhrnúť sneh. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 17. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2021 Mně se spíš zdá, že cena "ojetin" Sumo jen koresponduje s celkově aktuálně nízkými cenami ojetin modelů Seiko, které se nadále vyrábí nebo jsou ještě ve velké míře dostupné nové. Nemám to nijak podloženo, jen mi to tak při brouzdání na eBay připadá. Naopak SKX šly dost nahoru a to, dle mého, zkrátka tím, že ze skladů mizí a zkrátka nové brzy nebudou. Ohľadne skx - už dlho sa hovorí že Vyroba resp. predaj skončil no stále sa v zahraničí predávajú - mám to chápať že to sú stále “staré skladové” zásoby ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 17. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2021 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 17. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2021 před 1 hodinou, Vladino125 napsal: Ohľadne skx - už dlho sa hovorí že Vyroba resp. predaj skončil no stále sa v zahraničí predávajú - mám to chápať že to sú stále “staré skladové” zásoby ? Ano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOCKOPEES Odesláno 17. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2021 Nemohl jsem odolat moje první wafle Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Petr Jehla Odesláno 18. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2021 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 18. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2021 před 2 hodinami, Petr Jehla napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Krásný. Na slunku to musí být koncert! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Petr Jehla Odesláno 18. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2021 před 37 minutami, Chronopetr napsal: Krásný. Na slunku to musí být koncert! Ten cifr je Top a ja miluju modrou tak nebylo co resit A vcera tyto Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 18. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2021 před 15 minutami, Petr Jehla napsal: Ten cifr je Top a ja miluju modrou tak nebylo co resit A vcera tyto Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tak to jsme na tom stejně . Jen já teda nejsem (zatím...) vlastník ani jednoho z těchto kousků . Oba jsou ale dlouhodobě v top výběru, ale zkrátka trpělivost je výsadou králů, tak královsky čekají :-). Na cestě jsou jiné Samuraie. Jestli si to sedne, tak se pochlubím :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Petr Jehla Odesláno 18. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2021 před 7 minutami, Chronopetr napsal: Tak to jsme na tom stejně . Jen já teda nejsem (zatím...) vlastník ani jednoho z těchto kousků . Oba jsou ale dlouhodobě v top výběru, ale zkrátka trpělivost je výsadou králů, tak královsky čekají :-). Na cestě jsou jiné Samuraie. Jestli si to sedne, tak se pochlubím :-). určite :) modrá je dobrá :D jinak mám všechny hodinky černé :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 18. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2021 (upraveno) dnes sa pridavam k squadra azzurra Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 18. února 2021 uživatelem junior300 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 18. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2021 Tak já dnes do modra pouze vlastnoruční trošku zfušovanej řemen, ale hodinky, který se v tomhle vlákně zkrátka nesmí objevit :-). Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DanHampl Odesláno 19. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2021 SKX jsou v servisu, tak si na vodě užívám SPB121J1, dnes Rotterdam.Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 19. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2021 Suma Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 19. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2021 Páteček Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se