Jiří Sedlák Odesláno 10. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2023 Ráno jsem byl provětrat želvy když vypadají na slunci tak skvěle, Potom na polní práce fieldy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 10. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2023 Oblekofky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 10. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2023 Natahujem ememsestovky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 10. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2023 1976 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 10. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2023 před 3 hodinami, EpsteinBarr napsal: Natahujem ememsestovky Jsou prostě kulervoucí, pere se to ve mě, dát inzerát = škemrat u majitelů nebo vychladnout (což se děje). Bylo by to další uaaa nový kousek a za pár dní klid, jen další místo v hodinkovnici... to se mi děje už skoro pokaždé... nebo bych je točil.... no nic, sry, paralen už zabral... Jen chválím a přihreju si oko (jak říkal kámoš, když šel na zábavu lovit baby) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 11. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2023 “otloukanky” Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 11. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2023 V 5. 4. 2023 v 12:23, Jiří Sedlák napsal: Dneska jdeme do boje. Koupeno během včerejška a dneška zde na fóru, tímto děkuji členovi Zdeněk H. za perfektní a příkladně rychlý obchod. Máš to fakt dobrý na té kůži. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 11. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2023 Za 350 obyčejný Mavex, není důvod brát cokoli dražšího. Vypadá to skvěle. Nicméně zatím povětšinou vítězí přizpůsobený jubilee tah, nevypadá to tak skvěle, ale nic pohodlnějšího neexistuje. Ale jak tak na tu svoji fotku koukám, dneska nic dělat nebudu, vedro není dneska do toho jdu. Šup na kůži. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 11. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 11. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2023 Jarní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 11. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2023 před 4 hodinami, Chronopetr napsal: Samuraj na kůži, vešly se origo stěžejky? Mě ne a ty tenčí zase prošly dírkou v nožičce. Včera jsem to zkoušel a na tomhle jsem ztroskotal. Musím nějaký atypický stěžejky dokoupit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 11. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2023 Nebo si nechat ušít kožaka od místních borců. Nestojí to zas tolik a budeš mít řemen na míru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 11. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2023 No za pár dní má dorazit kolega a přivézt nějakou kůži a pár věcí na šití, zkusím to sám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 11. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2023 @DavidLC No, co ti poviem, fajne su. Prve som predal, bo velka vysoka hodinka a spravni chlapi nosia predsa male hodinky. Tieto som zohnal volakde z Honkongu, zaujimavostou je, ze boli povodne kupovane v Uhrenlounge. Podobne ako moje prve. To klenotnictvo malo paradoxne vo svojej dobe na chrono viac kusov 600-viek. Nenosim ich nejak casto, ale o to radostnejsie, ked ich obcas nasadim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 11. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2023 Před hodinou, Jiří Sedlák napsal: Samuraj na kůži, vešly se origo stěžejky? Mě ne a ty tenčí zase prošly dírkou v nožičce. Včera jsem to zkoušel a na tomhle jsem ztroskotal. Musím nějaký atypický stěžejky dokoupit. Je to vlastnoruční řemen, takže tam jsou očka dost široká. Origo kůži jsem už dlouho nekupoval, takže zkušenost s úzkými otvory pro stěžejky u potápek nemám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 11. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2023 Ja dnes tyto,mam nejake Seiko období zase. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 11. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2023 před 5 hodinami, EpsteinBarr napsal: @DavidLC No, co ti poviem, fajne su. Prve som predal, bo velka vysoka hodinka a spravni chlapi nosia predsa male hodinky. Tieto som zohnal volakde z Honkongu, zaujimavostou je, ze boli povodne kupovane v Uhrenlounge. Podobne ako moje prve. To klenotnictvo malo paradoxne vo svojej dobe na chrono viac kusov 600-viek. Nenosim ich nejak casto, ale o to radostnejsie, ked ich obcas nasadim. Chápu, vím, já tam na ně koukal a váhal když jsi je prodával.... A tak to bude až do důchodu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 11. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2023 Shodou okolností jsem je taky vytáhnul (foto trošku starší) a intenzivně nosím, jelikož na cestě se pomalu blíží velké sestry, které budou chtt převzít čelní místo v peletonu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 12. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2023 před 8 hodinami, p3k napsal: Shodou okolností jsem je taky vytáhnul (foto trošku starší) a intenzivně nosím, jelikož na cestě se pomalu blíží velké sestry, které budou chtt převzít čelní místo v peletonu Jen do mě Chytil jsi tuňáka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 12. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2023 Před hodinou, DavidLC napsal: Jen do mě Chytil jsi tuňáka nene, trošku jiné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se