Přejít na obsah

Jaké Seiko máte právě na ruce?

People

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 29,4tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

před 3 hodinami, EpsteinBarr napsal:

Natahujem ememsestovky

IMG_2042(1).jpg

Jsou prostě kulervoucí, pere se to ve mě, dát inzerát = škemrat u majitelů 🤣 nebo vychladnout (což se děje). Bylo by to další uaaa nový kousek a za pár dní klid, jen další místo v hodinkovnici... to se mi děje už skoro pokaždé...😒 nebo bych je točil.... no nic, sry, paralen už zabral...😉 Jen chválím a přihreju si oko 🙂 (jak říkal kámoš, když šel na zábavu lovit baby)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 5. 4. 2023 v 12:23, Jiří Sedlák napsal:

Dneska jdeme do boje. Koupeno během včerejška a dneška zde na fóru, tímto děkuji členovi Zdeněk H. za perfektní a příkladně rychlý obchod. 

IMG_20230405_114521.jpg

Máš to fakt dobrý na té kůži.

Odkaz ke komentáři

Za 350 obyčejný Mavex, není důvod brát cokoli dražšího. Vypadá to skvěle.

Nicméně zatím povětšinou vítězí přizpůsobený jubilee tah, nevypadá to tak skvěle, ale nic pohodlnějšího neexistuje.

Ale jak tak na tu svoji fotku koukám, dneska nic dělat nebudu, vedro není dneska do toho jdu. Šup na kůži.

Odkaz ke komentáři

@DavidLC No, co ti poviem, fajne su. Prve som predal, bo velka vysoka hodinka a spravni chlapi nosia predsa male hodinky. Tieto som zohnal volakde z Honkongu, zaujimavostou je, ze boli povodne kupovane v Uhrenlounge. Podobne ako moje prve. To klenotnictvo malo paradoxne vo svojej dobe na chrono viac kusov 600-viek. Nenosim ich nejak casto, ale o to radostnejsie, ked ich obcas nasadim.

IMG_2044(1).jpg

Odkaz ke komentáři

Před hodinou, Jiří Sedlák napsal:

Samuraj na kůži, vešly se origo stěžejky? Mě ne a ty tenčí zase prošly dírkou v nožičce. Včera jsem to zkoušel a na tomhle jsem ztroskotal. Musím nějaký atypický stěžejky dokoupit.

Je to vlastnoruční řemen, takže tam jsou očka dost široká. Origo kůži jsem už dlouho nekupoval, takže zkušenost s úzkými otvory pro stěžejky u potápek nemám.

Odkaz ke komentáři

před 5 hodinami, EpsteinBarr napsal:

@DavidLC No, co ti poviem, fajne su. Prve som predal, bo velka vysoka hodinka a spravni chlapi nosia predsa male hodinky. Tieto som zohnal volakde z Honkongu, zaujimavostou je, ze boli povodne kupovane v Uhrenlounge. Podobne ako moje prve. To klenotnictvo malo paradoxne vo svojej dobe na chrono viac kusov 600-viek. Nenosim ich nejak casto, ale o to radostnejsie, ked ich obcas nasadim.

IMG_2044(1).jpg

Chápu, vím, já tam na ně koukal a váhal když jsi je prodával.... A tak to bude až do důchodu 🙂

Odkaz ke komentáři

Shodou okolností jsem je taky vytáhnul (foto trošku starší) a intenzivně nosím, jelikož na cestě se pomalu blíží velké sestry, které budou chtt převzít čelní místo v peletonu

20171001_135121.thumb.jpg.f7a391e7c50d40599fec0aea096733fb.jpg

Odkaz ke komentáři

před 8 hodinami, p3k napsal:

Shodou okolností jsem je taky vytáhnul (foto trošku starší) a intenzivně nosím, jelikož na cestě se pomalu blíží velké sestry, které budou chtt převzít čelní místo v peletonu

20171001_135121.thumb.jpg.f7a391e7c50d40599fec0aea096733fb.jpg

Jen do mě 🤣 Chytil jsi tuňáka 🤔

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...