cecil Odesláno 6. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2023 (upraveno) Emperor na Morganovi(mimochodem velmi slušná guma za ty prachy) a brzy očekávám ne nepodobný přírůstek, poměrně vzácný v našich končinách.. Upraveno 6. června 2023 uživatelem cecil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 7. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2023 Ani jsem to sem už nechtěl dávat, protože už je znáte, ale jak jsem viděl ty černý 5KX od Jakuba, tak mi to nedalo. Čili osobní mrdifikace postavená na ciferníku 5KX, která mě stále baví. Nechápu však, kde se na hodinkách a dokonce i v hodinkách bere tolik smetí. Vždy si při otevírání a skládání hodinek dávám záležet, aby tam vůbec nic nezbylo. Stěteček, foukátko, lepivá guma. Vše kontroluji pod lupou. Pak to složím, zavřu a jak na to posvítí slunce, tak tam to malinkatý smítečko vidím. Čert by to spral. Stejně tam od někud vlítne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel87 Odesláno 7. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2023 před 2 hodinami, Jerryl napsal: Ani jsem to sem už nechtěl dávat, protože už je znáte, ale jak jsem viděl ty černý 5KX od Jakuba, tak mi to nedalo. Čili osobní mrdifikace postavená na ciferníku 5KX, která mě stále baví. Nechápu však, kde se na hodinkách a dokonce i v hodinkách bere tolik smetí. Vždy si při otevírání a skládání hodinek dávám záležet, aby tam vůbec nic nezbylo. Stěteček, foukátko, lepivá guma. Vše kontroluji pod lupou. Pak to složím, zavřu a jak na to posvítí slunce, tak tam to malinkatý smítečko vidím. Čert by to spral. Stejně tam od někud vlítne. To je pouzdro z SNK? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 7. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2023 @cecil S farebnym zladenim oblecenia ti dufam pomaha manzelka/priatelka? Sorry, ale musel som Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cecil Odesláno 7. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2023 před 31 minutami, EpsteinBarr napsal: @cecil S farebnym zladenim oblecenia ti dufam pomaha manzelka/priatelka? Sorry, ale musel som No tak ona ta guma na fotce vypadá hodně ostře ale v reálu je celkem vybledlá.. Vypadá to v reálu lépe než na foto. Chtěl jsem černou poslali červenou..co ti mám říct. Ale jinak není zlá, není to Isofrane ale kvalita vynikající.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 7. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2023 @Pavel87 SNK je široký pojem, ale ref. původních hodinek je SNKG95K1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 7. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2023 @cecil Pohoda A nech len nepindam....MM600. A asi skoncim do suflika po 15-stkove tuna, nech som v ramci temy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrazek.jakub Odesláno 7. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrazek.jakub Odesláno 7. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2023 Manzelka si dnes poridila tyhle 38 mm tyrkysove petky a jsou docela fajne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOCKOPEES Odesláno 8. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2023 Nový řemen od místního člena. Hned je to veselejší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 8. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2023 Jak nemám rád kůži na potápkách, tak tohle docela jde, ale víc mě baví jak hodinky ladí s botami . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOCKOPEES Odesláno 8. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2023 Díky.ani jsem si nevšimnul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tlotlo22 Odesláno 8. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2023 Romantická večeře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 8. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2023 Konečně zase Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cecil Odesláno 8. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2023 V 7. 6. 2023 v 18:30, EpsteinBarr napsal: @cecil Pohoda A nech len nepindam....MM600. A asi skoncim do suflika po 15-stkove tuna, nech som v ramci temy. ty 6kila jsou skvělé.. zajímalo by mě jak je velký rozdíl ve velikosti oproti třeba LX marinemaster.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 8. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2023 před 51 minutami, cecil napsal: ty 6kila jsou skvělé.. zajímalo by mě jak je velký rozdíl ve velikosti oproti třeba LX marinemaster.. Mozno @DavidLC by vedel porovnat? Datum nemam nastaveny, no ale slapu dnes a denne (v sufliku) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrazek.jakub Odesláno 8. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 8. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 9. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2023 před 10 hodinami, cecil napsal: ty 6kila jsou skvělé.. zajímalo by mě jak je velký rozdíl ve velikosti oproti třeba LX marinemaster.. MM600 jsou samozřejmě o něco mohutnější (i opticky), ale oboje nositelné i na malé ruce. Vyzkoušeno. před 9 hodinami, EpsteinBarr napsal: Mozno @DavidLC by vedel porovnat? Datum nemam nastaveny, no ale slapu dnes a denne (v sufliku) Jj, mě teď na ruce, jsem rád že jsem je dal poléčit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cecil Odesláno 9. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2023 před 56 minutami, DavidLC napsal: MM600 jsou samozřejmě o něco mohutnější (i opticky), ale oboje nositelné i na malé ruce. Vyzkoušeno. Jj, mě teď na ruce, jsem rád že jsem je dal poléčit... Jj to je dobře ale já pokukuji po 48mm SBEX001 ty jsou naprosto famózní.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se