bluman Odesláno 31. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2023 On 12/29/2023 at 2:05 PM, killko said: Neskorší Vianočný darček, moje prvé mechanické hodinky. Gratulujem, SARX055 alebo SJE073/SARA015? Farba vyzera na titan, takze SARX055? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 31. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2023 Silvestr ve vintage stylu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
killko Odesláno 31. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2023 (upraveno) @blumanĎakujem, áno sú to SARX055. Dlho som rozmýšľal aj nad SARX057 alebo oceľové SARX033/35. Rozhodnutie nakoniec padlo na 055, objednal som ich z Japonska za super peniaz . Moc nás tu na fóre asi s rovnakým ciferníkom nie je alebo sa mýlim? Upraveno 31. prosince 2023 uživatelem killko @ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nick06 Odesláno 31. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2023 Parťák Odesláno z mého SM-A528B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 1. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna Domaca postsviatkova pohoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 1. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 23 hours ago, killko said: @blumanĎakujem, áno sú to SARX055. Dlho som rozmýšľal aj nad SARX057 alebo oceľové SARX033/35. Rozhodnutie nakoniec padlo na 055, objednal som ich z Japonska za super peniaz . Moc nás tu na fóre asi s rovnakým ciferníkom nie je alebo sa mýlim? Ja mam tie ocelove SARA015 a vlastne ziadne dalsie som tu nevidel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanes Odesláno 1. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna V 29. 12. 2023 v 14:05, killko napsal: Neskorší Vianočný darček, moje prvé mechanické hodinky. Gratuluji.Taky jsem,asi jako většina tady začínal Seikama a teď jsem se k nim vrátil, abych alespoň troškou přispěl Chronoshopu a jsem z nich nadšený stejně jako před patnácti lety.Tak ať dělají radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanes Odesláno 1. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna Tyhle mě hodně potěšily. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
killko Odesláno 1. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2 hours ago, bluman said: Ja mam tie ocelove SARA015 a vlastne ziadne dalsie som tu nevidel. Videl som inzerát, dokonca si mal 2ks . To že ich je v našich končinách takto málo je u mňa veľké plus! @Johanes Ďakujem, niekde som už začať musel, po asi siedmych rokoch občasného nosenia jedných smart hodiniek som to vzdal. Batmanovské gmt mám tiež na wishliste. Sú krásne, gratulujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomato Odesláno 2. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna Dneska pepsi, je fajn je občas provětrat - takový návrat k základům Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spok Odesláno 2. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rimidalvlark Odesláno 2. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 22 let staré, pro japonský trh. Ta žlutá neděle tak má být, nebo to nějak změnilo barvu za ty roky?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 3. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna Neděle by měla být červená. Ale vypadá to dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 4. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna Dobré ráno (s pětkami na ruce)! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 4. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ProF3T Odesláno 4. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendell Odesláno 5. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna Želvy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladvach Odesláno 5. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna Po delší době opět na ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
worel Odesláno 6. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna Mám z nich neskutečnou radost. Nejvíc mě baví ta jejich keramická luneta a ta jejich robustnost. A rejnoci taky, nemají chybu. 20231018_150017.heic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
worel Odesláno 6. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna Mám z nich neskutečnou radost. Nejvíc mě baví ta jejich keramická luneta a ta jejich robustnost. A rejnoci taky, nemají chybu.20231018_150017.heic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se