worel Odesláno 12. února Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února V 13. 12. 2014 v 21:15, Ondrej71 napsal: Dnes poprvé MM ... Tohle je prostě nádhera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ddddawe Odesláno 12. února Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 13. února Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února Minimalne na 3-4 hodiny bude na ruke kus titanu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 13. února Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února (upraveno) před 20 hodinami, Kalisport napsal: Tyhle hodinky jsou vážně super. Měl jsem už monstra a ty jsem měl rád, ale nenosily se tak dobře jako tyhle želvy. Takže za mě lepší želvy . Další na řadě budou samuraje. Suma mě nikterak nelákají, ale kdo ví třeba jim nakonec podlehnu. Na tyhle rád vzpomínám, jde to pozvednout ještě jubilé náramkem. Přidám jednu hodně starou fotku. Normálně mi jubilé na potápkách nevoní, ale tady mi to nějakým způsobem imponovalo. Upraveno 13. února uživatelem shewcza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 13. února Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února Želvy taky můžu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 13. února Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února @shewcza @Lacifer Něco na tom jubilee bude . Upřímně ještě jsem hodinky na jubilee neměl a to jsem měl SKXka . Musím se po něm poohlédnout . A ještě toužím po té origo Seiko gumě taky mi to přijde jako super kombinace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 13. února Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února Kalisport: Nevím, jestli jsi měl Samuraje někdy na ruce (?)... Mně se líbily, koupil jsem nadšeně nádhernou verzi Save the Ocean White Shark,...a nikdy jsem je nenosil(na ruce mi jaksi neseděly - zpočátku jsem jim chtěl dát čas - až jsem prodrbal lhůtu na vrácení) a ve stavu nových jsem je zde prodal cca. před měsícem a půl asi za 60% ceny v obchodě . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 13. února Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února Kočárkování Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 13. února Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února Jedná včerejší, hodinky pořád na ruce a asi tam chvilku zůstanou. Ať mi nikdo netvrdí, že na 20 cm ruku jsou malý. Jsou naprosto geniální. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 13. února Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února před 10 minutami, Jiří Sedlák napsal: Jedná včerejší, hodinky pořád na ruce a asi tam chvilku zůstanou. Ať mi nikdo netvrdí, že na 20 cm ruku jsou malý. Jsou naprosto geniální. Jsou na jakoukoli ruku pro mě mají "staré" 5ky svoje kouzlo. V podstatě za pár korun máš styl, funkčnost a pěkné pokoukání.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 13. února Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února před 5 hodinami, EpsteinBarr napsal: Minimalne na 3-4 hodiny bude na ruke kus titanu. Co pak, jdou do inzerce ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 14. února Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února před 18 hodinami, Kamil.K napsal: Nevím, jestli jsi měl Samuraje někdy na ruce Jasně že jo. Samuraje jsem si zkoušel v helveti a sedly jak prdel na hrnec. Právě že jsem z nich byl nadšenej tak proto jsem už pro ně rozhodlej. Zkoušel jsem si ty světlý manty, ale asi půjdu do té nové Padi edice... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 14. února Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února Tak dneska takto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 14. února Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 14. února Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Procházka Odesláno 15. února Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února SNR045J1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spok Odesláno 15. února Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 16. února Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února Jade na ingoustovi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave123 Odesláno 16. února Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 16. února Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února před 12 hodinami, Lacifer napsal: Jade na ingoustovi To je sakra dobrý. Moc hezký, jen netuším jak velkej přínos je ten 6R15, když dokáže být tak náladový. Ten teh je na nich boží, osobně ho možná koupím pro Samuraje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se