Přejít na obsah

Jaké Seiko máte právě na ruce?

People

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 29,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

před 20 hodinami, Kalisport napsal:

Tyhle hodinky jsou vážně super. Měl jsem už monstra a ty jsem měl rád, ale nenosily se tak dobře jako tyhle želvy. Takže za mě lepší želvy 👍. Další na řadě budou samuraje. Suma mě nikterak nelákají, ale kdo ví třeba jim nakonec podlehnu.

Na tyhle rád vzpomínám, jde to pozvednout ještě jubilé náramkem. Přidám jednu hodně starou fotku. Normálně mi jubilé na potápkách nevoní, ale tady mi to nějakým způsobem imponovalo.post-21215-0-68886700-1506793937_thumb.jpeg

Upraveno uživatelem shewcza
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kalisport: Nevím, jestli jsi měl Samuraje někdy na ruce (?)... Mně se líbily, koupil jsem nadšeně nádhernou verzi Save the Ocean White Shark,...a nikdy jsem je nenosil(na ruce mi jaksi neseděly - zpočátku jsem jim chtěl dát čas - až jsem prodrbal lhůtu na vrácení) a ve stavu nových jsem je zde prodal cca. před měsícem a půl asi za 60% ceny v obchodě 🥴.

Odkaz ke komentáři

před 10 minutami, Jiří Sedlák napsal:

Jedná včerejší, hodinky pořád na ruce a asi tam chvilku zůstanou. Ať mi nikdo netvrdí, že na 20 cm ruku jsou malý. Jsou naprosto geniální.

IMG_20240212_095648.jpg

Jsou na jakoukoli ruku 😉 pro mě mají "staré" 5ky svoje kouzlo. V podstatě za pár korun máš styl, funkčnost a pěkné pokoukání....

Odkaz ke komentáři

před 18 hodinami, Kamil.K napsal:

Nevím, jestli jsi měl Samuraje někdy na ruce

Jasně že jo. Samuraje jsem si zkoušel v helveti a sedly jak prdel na hrnec. Právě že jsem z nich byl nadšenej tak proto jsem už pro ně rozhodlej. Zkoušel jsem si ty světlý manty, ale asi půjdu do té nové Padi edice...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...