reborn Odesláno 28. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2015 Jo tak. Tak to bohuzel plisek... Odesláno z mého HUAWEI Y550-L01 pomocí TapatalkOno to jde celkem poznat, že tam je plíšek. Protože to k tomu tělu pouzdru pěkně lícuje. Kdyby tam byly ty oblíbené plné koncovky, tak by to vypadalo tradičně hrozně, jako že to tam vůbec nepasuje. Viděl jsem sice i plné koncovky, které vypadaly slušně, ale to byla spíš vyjímka, ke které na netu dohledám deset opačných případů... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
minimus80 Odesláno 29. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2015 Na ciernom aligatorovi ...na kozi robia peknych -2s/den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ARMAN Odesláno 29. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 29. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2015 kuwa tadek to se mi fakt libi... chtel jsem gumu prodat ale nasadil jsem tmavou lunetu ( diky Cegy ) a guma tem monstrtunam supr sedla..co ? :-) Tohle jsem měl v plánu. A ještě safír a černej dejdejt.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 29. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2015 (upraveno) Jo tak. Tak to bohuzel plisek... Odesláno z mého HUAWEI Y550-L01 pomocí Tapatalk Nemáš ten tah náhodou od člena Markynin? Upraveno 29. října 2015 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 29. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2015 Nemáš ten tah náhodou od člena Markynin?Težko říct přesný původ, byl u hodinek a ty mám od někoho jiného. Proč? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 29. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2015 V tom případě nejspíš nic. Já jen že vzhledově mi připomněl můj ex-tah, který jsem prodal sólo právě Markyninovi, a který má plné koncovky:http://www.strapcode.com/store/22mm-solid-316l-stainless-steel-super-engineer-watch-band-seiko-skx007009011-p-1357.html#.VjJ6OWQvefQ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Markynin Odesláno 29. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2015 No maxely tohle je obycejny jubilee plysek, od tebe jsem mel endgineer, vydis ten rozdil na tech obrazcich (?) Odesláno z mého HUAWEI P7-L10 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 29. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2015 (upraveno) No čoveče, tohle mi tedy jako Jubilee fakt nepřijde. Si tu fotku rozklikni, dost se zvětší a pak už to vypadá natuty jako Supr Inženýr. //edit: Bacha, reaguju na fotku Mellyho, ne ARMANa (ten má žubilí) Upraveno 29. října 2015 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 29. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2015 Kazdy den ty stejne ORANŽÁDY :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 29. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2015 No, je to plíšek a má sponu Seiko. A jubilee to taky není. Dle mého normální Seiko tah Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martz Odesláno 30. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2015 Fifty Five Fathoms, od manželky k pátému výročí svatby, na úžasném řemenu od zrna. More photos soon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martz Odesláno 30. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2015 Na ciernom aligatorovi ...na kozi robia peknych -2s/denJsou v originál stavu nebo přeleštěné? Něco se mi na tom nezdá. Jinak řemen paráda, též si chci na spirity nechat něco nového ušít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 30. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2015 Tohle jsem měl v plánu. A ještě safír a černej dejdejt..Na kolik by ten věnec mohl vyjít, popřípadě z kterýho modelu ? Nevíš náhodou ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Markynin Odesláno 30. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2015 No čoveče, tohle mi tedy jako Jubilee fakt nepřijde. Si tu fotku rozklikni, dost se zvětší a pak už to vypadá natuty jako Supr Inženýr. //edit: Bacha, reaguju na fotku Mellyho, ne ARMANa (ten má žubilí) aha, já myslel že reaguješ na ARMANA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 30. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2015 Na kolik by ten věnec mohl vyjít, popřípadě z kterýho modelu ? Nevíš náhodou ? podle tohodle by neměl být problém použít jakékoli věnce i z 7s26, 7s36. Když jsem to měnil na svých SKX, tak jsem napsal do Altra, že chci černé věnce na 7s26, datový je stejný pro pozici korunky na "3" i na "4" pozici, ten dnový se liší podle umístění korunky. Vyšly asi na 400Kč i s poštou, ale to si nejsem moc jistý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
minimus80 Odesláno 30. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2015 Su skoro nove...nie su lesteneJsou v originál stavu nebo přeleštěné? Něco se mi na tom nezdá. Jinak řemen paráda, též si chci na spirity nechat něco nového ušít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 30. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2015 podle tohodle by neměl být problém použít jakékoli věnce i z 7s26, 7s36. Když jsem to měnil na svých SKX, tak jsem napsal do Altra, že chci černé věnce na 7s26, datový je stejný pro pozici korunky na "3" i na "4" pozici, ten dnový se liší podle umístění korunky. Vyšly asi na 400Kč i s poštou, ale to si nejsem moc jistý.super diky Pebe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 30. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2015 Vikendova pohoda zacina, uz jen zhodit ty monterky Odesláno z mého HUAWEI Y550-L01 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan.w Odesláno 30. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2015 5ky s novým safírem, na denním světle vypadá antireflex úžasně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se