McStinger Odesláno 15. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2015 Zbavil by som sa Monstier. Ale ak by si sa rozhodol zbavit sa 009, tak mi daj vediet. Mam na nich zalusk Nech si Monstra. Jediné šťastie, že Qwuiddo sa nerozhoduje medzi desiatimi hodinkami. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 15. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2015 právě teď 5 na zulu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qwuiddo Odesláno 15. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2015 Nech si 007,jsou daleko univerzalnejsi,muzes prohazovat lunety,dat safir,blbnout s remenama,ja je mel snad ctyrikrat,stejne vim,ze je zase nekdy koupim...Taky se ted ke mne dostaly asi po ctvrte Jediné šťastie, že Qwuiddo sa nerozhoduje medzi desiatimi hodinkami.Haha, do konce tydne to snad rozlousknu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nicolas02 Odesláno 15. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2015 Dnesni nova radost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník LukeD Odesláno 15. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2015 Opice z Manchesteru nezklamaly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 15. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2015 Opice z Manchesteru nezklamaly. Mám od nich dva nato strapy a jsou pořád v perfektním stavu. Určitě se to vyplatí. Škoda jen, že ta libra vyletěla tak nahoru za poslední rok.A pěkná kombinace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 15. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2015 Dnes se bylo plavat, tak hodinky do vody Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 15. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2015 Taky se ted ke mne dostaly asi po ctvrte Haha, do konce tydne to snad rozlousknu Mali by sme tu 30 wristshotov a ku nim info, aby si sa zbavil monštier a aby si si nechal monštrá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 15. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2015 Hele Qwuiddo ono to je jedno... stejně je zase koupíš znovu. Takže klidně prodej obě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 15. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2015 ...SRPy 043.SRPer, ty jsou dokonalé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 15. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2015 ...SRPy 043.Tema me dlouhodobe drazdis,moc jich tu neni,fakt dobry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 15. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2015 právě teď 5 na zuluSE5N0121.jpgna fotce paráda, jak se nosí? výška je i u klasického ZULU v pohodě? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 15. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2015 na fotce paráda, jak se nosí? výška je i u klasického ZULU v pohodě? Mě se na tom zulu nosí dobře, nějak jsem tu výšku pocitově ani nezaznamenal. Ale je to levný řemen z ebay, takže je poměrně tenký. Prodejce psal 2 mm, ale nepřeměřoval jsem to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 15. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2015 Dnes odpoledne tak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qwuiddo Odesláno 15. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2015 Hele Qwuiddo ono to je jedno... stejně je zase koupíš znovu. Takže klidně prodej obě. nenene, potrebuju nejake otloukankyleda by se nekde vyhouply rado original diver Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 15. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2015 Dnes odpoledne tak...Neni skoda minat farebny film? parada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fifousek Odesláno 16. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2015 Ráno s SKX013. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alexion Odesláno 16. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2015 Dobre rano. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vtxx Odesláno 16. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2015 Taky SRPy Dokonce mám dvoje, kdyby měl někdo velký zájem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 16. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se