AKUC Odesláno 6. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2016 dnes pepsi a nato Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 6. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2016 Dneska na zkoušku se SARBy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 6. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2016 Jedna mázlá mobilovka. Seiko SKX 7002-700A. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 6. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2016 Nejsou to SKX,ale i tak dobry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vally Odesláno 6. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2016 (upraveno) Pětky na Snežce... Upraveno 6. března 2016 uživatelem Vally Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 7. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2016 Čas letí jako bláznivýjá nechytím ho, ani vy... Ano, přesně tato slova mě napadla, když jsem si uvědomil, že jsem se svým posledním kouskem už přesně měsíc. Za celou tu dobu nebyly na ruce jen dva dny a pokaždé mi chyběly. Něco se se mnou asi děje, nikdy předtím se mi to totiž nestalo... Muzika, do re mi re do si la solharmonie, ta mír a klid dává ti... Jo, i tento řádek sem patří. Harmonie, klid a mír jsou asi ta pravá slova. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 7. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2016 Seiko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vsudybyl Odesláno 7. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2016 Dneska na zkoušku se SARBy...Ty je ještě máš ? Si děláš srandu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 7. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2016 .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 7. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2016 Pozdrav z veletrhu v Koline Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 7. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2016 ještě jedna včerejší, ale na ruce i dnes více fotkek u mě v galerii:http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/75850-pavel-k-fotky-m%C3%BDch-hodinek/page-6&do=findComment&comment=1642033 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 7. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2016 ..No vidíš, jsou ti v pohodě, dyť máš ruku jak nohu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 7. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2016 (upraveno) No vidíš, jsou ti v pohodě, dyť máš ruku jak nohu V pohodě,už mi ani nepřijdou tak veliký.Copak to máš za kůži na svejch?To mě zajímá ... Upraveno 7. března 2016 uživatelem villain83 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 7. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2016 Tak to je hooodně stará kožka od Zrna, původně 24mm, jsem ji měl na Panerai, seřízlou na 22mm ponosil na Crepas.Jak šli do světa tak letěla do šuplíku a nedávno jsem ji našel.Na tuna to vypadá dobře, a taky je pohodlná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 7. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2016 (upraveno) Já právě taky nějakou zvažuju,hnědá vypadá dobře,třeba tohle je super. Upraveno 7. března 2016 uživatelem villain83 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 7. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2016 dnes na kůži. je to příjemná změna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 7. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2016 Hezký Seiko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 7. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2016 GRAND SeikóSice nejsou na ruce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 7. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2016 Já dnes po delší době vyměnil Igen za Pepsi, a to hned v krutém military stylu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 7. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2016 Nejsou to SKX,ale i tak dobry. Jsem pitchus, taková chyba...Brrr. Díky za upozornění. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se