tano Odesláno 2. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2016 Nečekaně veskrze pozitivní. Budu si muset dávat pozor, je to docela návyková kombinace oranžového číselníku a bílých ruček se zlatými okraji.Mam z Tebe radost, jen tak dal . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 2. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2016 Nečekaně veskrze pozitivní. Budu si muset dávat pozor, je to docela návyková kombinace oranžového číselníku a bílých ruček se zlatými okraji.A jsou to origo rucky? Nemely ty oranzove seika rucky ramovane cerne, stejne jako indexy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 2. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2016 (upraveno) A jsou to origo rucky? Nemely ty oranzove seika rucky ramovane cerne, stejne jako indexy?Nezapomeň, že je mám půjčené od samotného Seiko Guru, který to má určitě dobře ošéfované a nastudované .Ale taky mě napadlo, co je vedlo k této kombinaci, když je orámování indexů černé. Zatím jsem neměl čas to nějak zkoumat, ale tady jsou pěkné fotky úplně nových SKX011, kde je to krásně vidět, že i na lunetě je pokus o zlaté nebo spíš žluté číslice a indexy. https://yeomansweblog.wordpress.com/2007/08/09/orange-to-orange-comparison-skx011j-vs-skxa55k/ Na těch, co mám u sebe, je luneta už značně vyšisovaná a z původní barvy zbyl jen lehký nádech do zlatooranžové. Upraveno 2. května 2016 uživatelem Marcus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 2. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2016 Nezapomeň, že je mám půjčené od samotného Seiko Guru, který to má určitě dobře ošéfované a nastudované .Ale taky mě napadlo, co je vedlo k této kombinaci, když je orámování indexů černé. Zatím jsem neměl čas to nějak zkoumat, ale tady jsou pěkné fotky úplně nových SKX011, kde je to krásně vidět, že i na lunetě je pokus o zlaté nebo spíš žluté číslice a indexy. https://yeomansweblog.wordpress.com/2007/08/09/orange-to-orange-comparison-skx011j-vs-skxa55k/ Na těch, co mám u sebe, je luneta už značně vyšisovaná a z původní barvy zbyl jen lehký nádech do zlatooranžové.Ja si myslim, ze to ma serif osefovane a nekupoval by nejaky bastl Asi si to pletu s oranzovyma Sumama, kde ty rucky jsou oramovane cerne narozdil od jinych barevnych variaci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 2. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2016 Dneska byl pěkný západ slunce, hodinky už jsou zpátky na ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikefux Odesláno 2. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2016 Zas a znova Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 3. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2016 Svedl jsem litý boj se stěžejkami a zde je výsledek: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quido Morava Odesláno 3. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2016 přezul jsem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 3. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2016 SQ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 3. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2016 SQ s7.jpgDobre ty! Novy prirustek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 3. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2016 (upraveno) Dobre ty! Novy prirustek?Nene. Jen se nedostanou tak často na ruku Tady je jejich příběh :http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/65632-trochu-sentiment%C3%A1ln%C3%AD-p%C5%99%C3%ADb%C4%9Bh-seiko-quartz/ Upraveno 3. května 2016 uživatelem Pavel K. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 3. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2016 Tyhle strukturovany ciferniky na vintaznich Seiko mam rad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 3. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2016 Tak to je ten můj oranžovej svět, oranžovej svět .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 3. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2016 Marcus: jako ženské ti docela sluší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 3. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2016 Marcus: jako ženské ti docela sluší On ten jubilee působí trochu jako dámský náramek, ale dá se na to zvyknout. A díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jimmy-Jimmy Odesláno 4. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin151 Odesláno 4. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2016 Fotka starší,ale hodinky stejné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 4. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 4. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2016 Jsou skvělé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikefux Odesláno 4. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se