Lukyn77 Odesláno 7. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2016 Dnes mi Martin (kuncák7) zkrátil a tah a konečně je mohu mít na ruce ... ja su tak šťastné A Martine, ještě jednou díky. PS: omlouvám se za špatnou mobilní kvalitu fota. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 7. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2016 Stále se jim z ruky nechce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 7. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2016 Také jsou furt na ruce. Střídám je jen s Pilama na práci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 7. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2016 Také jsou furt na ruce. Střídám je jen s Pilama na práci seikooooo.jpgChvíli jsem si řikal, že tam pěstuješ mařku :-) až pak mi došlo, že je to škumpa... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 7. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2016 Chvíli jsem si řikal, že tam pěstuješ mařku :-) až pak mi došlo, že je to škumpa... Škumpa je můj oblíbený strom. Toto je v práci na zahradě, na svém pozemku mám zatím jen mladou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 7. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2016 Škumpa je můj oblíbený strom. Toto je v práci na zahradě, na svém pozemku mám zatím jen mladou Jo, je fajn. Rychle roste a na podzim Tě potěší pěknými barvami (a pak nasere haldou listí) . Taky jsme jí u našich asi 15 let měli, ale pár let zpátky jsme jí už museli porazit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 7. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2016 Listí nevadí - sekačka posbírá Ale dělá radost. Je krásná téměř celý rok, dělá stín jako deštník a odpuzuje hmyz.Sousedé ji mají už velice letitou a pořád je to nádherný strom... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Coolidge Odesláno 7. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2016 de se na kusa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alesvagner Odesláno 7. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2016 Dnes mi Martin (kuncák7) zkrátil a tah a konečně je mohu mít na ruce ... ja su tak šťastné A Martine, ještě jednou díky. PS: omlouvám se za špatnou mobilní kvalitu fota.Krasne hodinky, co jsou zac? Diky. Sent from my iPad using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alesvagner Odesláno 7. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2016 Listí nevadí - sekačka posbírá Ale dělá radost. Je krásná téměř celý rok, dělá stín jako deštník a odpuzuje hmyz.Sousedé ji mají už velice letitou a pořád je to nádherný strom...Je bezpecna na zahrádku, kdyz mame male deti? Je realne jedovata a rizikova? Diky za odpoved. Sent from my iPad using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 7. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2016 Je bezpecna na zahrádku, kdyz mame male deti? Je realne jedovata a rizikova? Diky za odpoved.Je reálně jedovatá. Citlivým lidem prý způsobuje boláky, které se těžce a dlouho hojí. Já nikoho takového ještě nepotkal. Ale kdybych měl děti, asi bych to neriskoval. Když tak, nastudovat, která není jedovatá a tu si posadit na zahradu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
123 Odesláno 7. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2016 de se na kusa pekné foto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 7. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2016 (upraveno) Také jsou furt na ruce. Střídám je jen s Pilama na práci seikooooo.jpg Škumpu nemám, Sumá áno Upraveno 7. června 2016 uživatelem McStinger Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 7. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2016 Škumpu nemám, Sumá áno Ja viem ty potvora! Veď keby nebolo teba, tak ich nemám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alesvagner Odesláno 7. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2016 Je reálně jedovatá. Citlivým lidem prý způsobuje boláky, které se těžce a dlouho hojí. Já nikoho takového ještě nepotkal. Ale kdybych měl děti, asi bych to neriskoval. Když tak, nastudovat, která není jedovatá a tu si posadit na zahradu Dobre, moc dekuju. ;-) Sent from my iPad using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speedwalker Odesláno 7. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2016 Pod nátlakem počasí jsem rovněž vyletnil, takže dnes "vypilovaný" jarně-letní den. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 7. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2016 Travex: jééé nejsou to ty moje, co měl pak 5etter? Jo, to jsou ty putovní, ale mám pocit, že už svoji pouť už definitivně skončily a zůstanou Zdravím vás z odpolední šichty, pánové.Ať vám ty SKX slouží, moc se mi po nich nestýská.Po mnoha týdnech s primkama Sport jsem dnes nasadil monstra, aby se mi nerosilo sklíčko, jak se v tom hicu potím. Ale nejdřív jsem je musel přezout na mesh, na originálním tahu je to kvicht, kór oproti sportům, který nejsou na ruce vůbec cítit.Sorry za neostrou fotku, líp to tady nejde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 7. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2016 divery Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 7. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2016 Stále se jim z ruky nechce... ...ani se nedivím. Moc pěkné woče. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 8. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2016 Měl jsem chuť na změnu... SKX007 Coke Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se