davok Odesláno 19. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2016 V Seiko sekci nesmí chybět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 19. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2016 Už přes 3 hodiny na ruce ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 19. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2016 Davok: krasny, ty zabky Ti moc slusi:) Uz paty den SCVS003 a je to opravdu takove "SPIRITuální". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 19. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vsudybyl Odesláno 19. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2016 Barvy jsou krásné Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 19. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2016 2x a půjdou se povozit na "kolotoči" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 19. června 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2016 (upraveno) s tymi rukami by si mal nieco robit. Minimalne kupit si Niveu. Hodinky su ok. Upraveno 19. června 2016 uživatelem People Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 19. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2016 s tymi rukami by si mal nieco robit. Minimalne kupit si Niveu. Hodinky su ok.Žádný krém na ruce nesnesu:).Ale není to tak zlý,většinou to dost dělají fotky . No, a taky mně holt už není padesát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 19. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2016 Stále beze změny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 19. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2016 Žádný krém na ruce nesnesu:).Ale není to tak zlý,většinou to dost dělají fotky . No, a taky mně holt už není padesát 20160619_154107.jpgKasli na nej Bobi, je nostop zlej asi mu ublizovali v detstvi , fotky Monster jsou super pane . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 19. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2016 Já jsem v klidu a pohodě .Nakonec mé ruce taky ,hih.Tano, ty SRPy jsou celkem dobrýý .... Jak vzhledově,tak i s přesností.Je fakt ,že přesnost jsem sledoval jenom když byly na "kolotoči",ale na ruce to snad bude taky O.K.Na rezervu jsem taky docela i čuměl.Než se zastavily tak uběhlo přes 46 hodin .Takže si je prozatím nechám a pojedou se mnou na výlet na Balkán,yes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 19. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2016 Bobi: vidis Bobi, za tech par korunek . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 19. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2016 Bobi: vidis Bobi, za tech par korunek .JJ,za necelou sedmičku na léto dobrý . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 19. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2016 Dal jsem Sarby na bonda, myslel jsem, ze je to znamka punku. Ale asi je zas vratim na tah Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 19. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2016 nevyzerá to zle ale asi najviac im sadne tah Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 19. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2016 Ono hlavně na tom natu nesedí moc dobře na ruce, což mě docela překvapilo. Tvar pouzdra se tvářil dobře... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kulm Odesláno 19. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2016 nevyzerá to zle ale asi najviac im sadne tahmně se hodně líbí i na kůži, ta jim taky sekne (foto z netu) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 19. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2016 Zkoušel jsem nato i kůži, ale tah je tah Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 19. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2016 On ten bond nevypadá špatně, proto jsem ho zkusil, mám bondí nato rád... ale ty Sarby na něm moc dobře nesedí a tah je tah... ale možná na zimu zkusím nějakou kůži, třeba hnědý aligátor by jim mohl sedět :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 19. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2016 Let byl zrusen a tak jsem vzal Monstra na plavbu. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se