Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 31,1tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Davok: krasny, ty zabky Ti moc slusi:)

Uz paty den SCVS003 a je to opravdu takove "SPIRITuální".

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

2x :photo: a půjdou se povozit na "kolotoči" :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

s tymi rukami by si mal nieco robit. Minimalne kupit si Niveu. Hodinky su ok.

Žádný krém na ruce nesnesu:).Ale není to tak zlý,většinou to dost dělají fotky :). No, a taky mně holt už není padesát :lol2:

Odesláno

Žádný krém na ruce nesnesu:).Ale není to tak zlý,většinou to dost dělají fotky :). No, a taky mně holt už není padesát :lol2:

20160619_154107.jpg

Kasli na nej Bobi, je nostop zlej asi mu ublizovali v detstvi :) , fotky Monster jsou super pane ;) .

Odesláno

Já jsem v klidu a pohodě :lol2: .Nakonec mé ruce taky ,hih.

Tano, ty SRPy jsou celkem dobrýý .... Jak vzhledově,tak i s přesností.Je fakt ,že přesnost jsem sledoval jenom když byly na "kolotoči",ale na ruce to snad bude taky O.K.

Na rezervu jsem taky docela i čuměl.Než se zastavily tak uběhlo přes 46 hodin :eek: .Takže si je prozatím nechám a pojedou se mnou na výlet na Balkán,yes :)

Odesláno

Bobi: vidis Bobi, za tech par korunek ;) .

Odesláno

nevyzerá to zle ale asi najviac im sadne tah

mně se hodně líbí i na kůži, ta jim taky sekne (foto z netu)

ec7a07879b9c53b2988bfbb859bf5cd4.jpg

Odesláno

On ten bond nevypadá špatně, proto jsem ho zkusil, mám bondí nato rád... ale ty Sarby na něm moc dobře nesedí a tah je tah... ale možná na zimu zkusím nějakou kůži, třeba hnědý aligátor by jim mohl sedět :-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...