Přejít na obsah

Jaké Seiko máte právě na ruce?

People

Doporučené příspěvky

chcel som to len porovnat. 

měl jsem cukání, zda po nich neskočit...

..ale koneckonců mám tyhle, zrovna na ruce.. u sarg by mi vadila nešroubovací korunka.

škoda, že už se neseženou jiné barevné varianty. tehdá jsem zaváhal, když ses jich zbavoval.

post-5667-0-51361000-1475678313_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

este jedny srp029 mam v rodine, ale su nosene dennodenne uz x rokov. Pvd je znacne ocuchane a ten plastovy bazmek okolo korunky je krasne do hladka zbruseny. 

Robim si na nich zalusk, resp tesim sa len na cifernik. Dam z nich zbastlit nejaky dalsi sexy mod. 

Upraveno uživatelem People
Odkaz ke komentáři

Chumpus a AKUC pekne barevne oziveni ;) !!

Odkaz ke komentáři

uuu. To jsou jedny z prvních quartzů nebo bzučivky?

Jsou ještě z před quartzového období. Pokud myslíš bzučivkami ladičky, pak Seiko se to výroby ladiček nepouštělo, ale princip je, pokud jsem dobře pochopil, stejný, akorát  u ladičkových kmitá ta ta pružná vidlička, zatímco tady setrvačka. Vteřinovka neskáče jak u klasického quartzu, ale maká jako mravenec.

Odkaz ke komentáři

Jsou ještě z před quartzového období. Pokud myslíš bzučivkami ladičky, pak Seiko se to výroby ladiček nepouštělo, ale princip je, pokud jsem dobře pochopil, stejný, akorát  u ladičkových kmitá ta ta pružná vidlička, zatímco tady setrvačka. Vteřinovka neskáče jak u klasického quartzu, ale maká jako mravenec.

JJ, myslel jsem princip ladiček, ale vzhledem k tomu, že jsem věděl, že Seiko touto cestou přesně nešlo, nazval jsem to bzučivkami...:-) Díky za vysvětlení

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...