Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 31,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Sergej: to jen sleduji, jak mají zaměstnanci dovolenou atd.:) Potápky už jsem prodal, takže lodě nee:)

Odesláno

Na tahu jsem je u tebe ještě neviděl, Ježíšek? :)

nene,ja je takhle uz koupil, ale nejak ten tah nemohu poradne dopasovat. Budu muset koupit nejakou sponu s vice dirama na dostelovani. Uz mam vyhlidlou na strapboutique.com za 12dolacu +6$ posta. Tak uvi.dime.

Odesláno

Byl dnes u nas postak a prinesl opozdeny darecek', tak muzete hadat co bude za chvili na ruce! Martine, diky!

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno (upraveno)

Sej Ko Kotshibe Mi v lese

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem p3k
Odesláno

Je to snn233p1. Posledni dobou me ten quartz bere. Jeste jedny podobny jsou na ceste.

Vdaka za info, pozeral som ich a aj priemer celkom fajn. Myslel som, ze budu viac nez 41.5. Na tom tvojom nato (?) vsak vyzeraju vyrazne lepsie nez s tym originalnym tahom.

Odesláno

Tak jsem jel vyzvednout drahou polovicku z prace s novyma Seikokotinama (musim si ty kukacky nejak odpracovat:)

Odesláno

Jsou pěkné, tak to neošiď :)

Diky. diky,tak ja ti pochvalim tu tvou Japonstinu:) Potapky mas krasny, ale na mou nedomrlou ruku tuze velke!

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...