People Odesláno 26. prosince 2016 Autor Nahlásit Odesláno 26. prosince 2016 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
busmil Odesláno 26. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2016 Konečně čas vypadnout ven, pes, doutník, želvy, pohoda... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kartagos Odesláno 26. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2016 Prostě mě baví :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Sumenog Odesláno 26. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2016 hezky fotky a pekny seika.. Díky:-) Tyhle seika jsou prostě nekompromisní...
Almi Odesláno 27. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2016 jedna zo včera...dnes tak isto Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Arthur N. Odesláno 27. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2016 V pracovnim procesu:( Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Sergej Vasilijev Odesláno 27. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2016 Sem myslel že hrajete lodě
Arthur N. Odesláno 27. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2016 Sergej: to jen sleduji, jak mají zaměstnanci dovolenou atd. Potápky už jsem prodal, takže lodě nee:)
Toblin Odesláno 27. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2016 V pracovnim procesu:(Na tahu jsem je u tebe ještě neviděl, Ježíšek?
Arthur N. Odesláno 27. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2016 Na tahu jsem je u tebe ještě neviděl, Ježíšek? nene,ja je takhle uz koupil, ale nejak ten tah nemohu poradne dopasovat. Budu muset koupit nejakou sponu s vice dirama na dostelovani. Uz mam vyhlidlou na strapboutique.com za 12dolacu +6$ posta. Tak uvi.dime.
Arthur N. Odesláno 27. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2016 Byl dnes u nas postak a prinesl opozdeny darecek', tak muzete hadat co bude za chvili na ruce! Martine, diky! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
lub Odesláno 27. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2016 lub: diky, je to scve045díky. pěkné, pěkné. vzpomínám, že je onehdy people postoval jako novinku, akorát jsem to nemohl najít. včera pouštění draků s pětkama Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
p3k Odesláno 27. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2016 (upraveno) Sej Ko Kotshibe Mi v lese Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 27. prosince 2016 uživatelem p3k
mwb Odesláno 27. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2016 Je to snn233p1. Posledni dobou me ten quartz bere. Jeste jedny podobny jsou na ceste.Vdaka za info, pozeral som ich a aj priemer celkom fajn. Myslel som, ze budu viac nez 41.5. Na tom tvojom nato (?) vsak vyzeraju vyrazne lepsie nez s tym originalnym tahom.
Arthur N. Odesláno 27. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2016 Tak jsem jel vyzvednout drahou polovicku z prace s novyma Seikokotinama (musim si ty kukacky nejak odpracovat:) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
p3k Odesláno 27. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2016 (musim si ty kukacky nejak odpracovat:)Jsou pěkné, tak to neošiď
Arthur N. Odesláno 27. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2016 Jsou pěkné, tak to neošiď Diky. diky,tak ja ti pochvalim tu tvou Japonstinu:) Potapky mas krasny, ale na mou nedomrlou ruku tuze velke!
kotuc20 Odesláno 28. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2016 Na slniečku je tá modrá úžasná.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se