Slavomír Odesláno 6. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2017 Kineticčo to je za model, tieto som ešte nevidel?
lucid Odesláno 6. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2017 čo to je za model, tieto som ešte nevidel?SNL017
Návštěvník Odesláno 6. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2017 Aby ne, máš to pěkný:-) Já dnes takto. Měl jsem trošku strach, když jsem dostal pod stromečkem Katie, že už se na ruku moc nedostanou. Ale furt mě baví.Tak kdyby Te to preslo, dej vedet
Rudykopalsson Odesláno 6. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2017 Tak kdyby Te to preslo, dej vedet Nepřejde :-) A stejně si dneska nebyl první:-) Pokaždé, když je sem postnu, přijde mi minimálně jedna SZ.
DavidLC Odesláno 6. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2017 Nepřejde :-) A stejně si dneska nebyl první:-) Pokaždé, když je sem postnu, přijde mi minimálně jedna SZ.+1 ale ještě jsem nepsal
DavidLC Odesláno 6. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2017 DavidLC: jojo, tyto 5 jsou paradni!Doufám že vydrží do srazu (nebude nějaký??) Niektoré 5-ky vedia skomplikovať život. Mě skoro každý
Rudykopalsson Odesláno 6. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2017 +1 ale ještě jsem nepsal Dneska ne;-)
kartagos Odesláno 7. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2017 Mráz jak samec .... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tano Odesláno 7. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2017 Souhlas, krasne mrze Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Rudykopalsson Odesláno 7. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2017 Ani nevím, jestli se mi chce ven:-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Toblin Odesláno 7. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2017 (upraveno) Pardon Upraveno 7. ledna 2017 uživatelem Toblin
Simon Alexander Odesláno 7. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2017 Mody Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník LukeD Odesláno 7. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2017 Po dlouhé předlouhé době opět na tahu... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Povidláček Odesláno 7. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2017 Soboťénka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se