Arthur N. Odesláno 24. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2016 Pod stromcekom muselo byt Seiko. Ako inak, nie? pekny, co je to prosim za typ a kde se to da kupit? Diky
People Odesláno 24. prosince 2016 Autor Nahlásit Odesláno 24. prosince 2016 Objednaval som z japanie. V pondelok sa pokusim zalozit chlubici vlakno. Ked bude cas. https://www.seiko-clock.co.jp/product-personal/seiko-series-c3/
Arthur N. Odesláno 24. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2016 Diky a tesim se na chlubeni:)
Coolidge Odesláno 25. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2016 AndyAaron: Zihadloun tomu prd rozumi lub: diky, je to scve045 nividic: takovy slovo neznam a nevim jestli me neurazi karel hb: diky. nakup resil chronokolega. V dobe nakupu byly pouze na japonskem amazonu a rakutenu. Ted vidim ze uz jsou i na shoppinginjapan. Velikost mohla byt mensi, ale zatim to vypada dobre zitra postnu foto hodinek na ruce. Ja dlouho premyslel nad SCVE039, ale nakonec skoncil u 045... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
McStinger Odesláno 25. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2016 Očuj, Coolidge, ja Ťa tu kade-tade po vláknach vychvaľujem a Ty takto o mne? Aby som sa nevybral do Nightshots skritizovať Ti tú stredovku s nakrivo odfotenými hodinkami A nehovorte mi žihadloun, nepáči sa mi to
Coolidge Odesláno 25. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2016 McStinger: soryyyyyy, radsi nikde nechoď ja si chtel zalozit galerii, ale s takovou to odlozim
McStinger Odesláno 25. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2016 Myslím, že všetci budeme radi, keď si galériu založíš
kartagos Odesláno 25. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2016 Ježíšek naježil Seiko limitku :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Rudykopalsson Odesláno 25. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2016 U nás taky naděloval Seiko Ježíšek. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tano Odesláno 25. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2016 kartagos: no, paradicka. Gratuluji pane
kartagos Odesláno 25. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2016 kartagos: no, paradicka. Gratuluji pane Díky Pavle , jsou to moje první japonské , tak uvidíme jak jsi sedneme .
tano Odesláno 25. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2016 Díky Pavle , jsou to moje první japonské , tak uvidíme jak jsi sedneme . Ja myslim, ze dobre. Budu jim drzet palce, at se u Tebe zabydli Vypadaji elegantne.
AndyAaron Odesláno 25. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2016 @Coolidge galerii sup sem! @McStinger kdyz jsem te oslovoval "Mistr", tak se ti to nezdalo, "Zihadloun" taky ne, tak uz nevim. Navic jsi me zmatl zmenou avataru, ten pred tim byl priznacnejsi
Honza.manta Odesláno 25. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2016 @McStinger kdyz jsem te oslovoval "Mistr", tak se ti to nezdalo, "Zihadloun" taky ne, tak uz nevim. Navic jsi me zmatl zmenou avataru, ten pred tim byl priznacnejsi To už jsme s mr. Mc Žihadlem řešili vloni - tohle je pouze vánoční avatar.
McStinger Odesláno 25. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2016 (upraveno) @Coolidge galerii sup sem!@McStinger kdyz jsem te oslovoval "Mistr", tak se ti to nezdalo, "Zihadloun" taky ne, tak uz nevim. Navic jsi me zmatl zmenou avataru, ten pred tim byl priznacnejsi Vieš, ja už som starší nervózny pán a stále sa mi niečo nepáči. Buď rád, že so mnou nepracuješ, alebo že nie si moja manželka. Na webe som celkom milý To už jsme s mr. Mc Žihadlem řešili vloni - tohle je pouze vánoční avatar. Čas uteká rýchlejšie, než si človek myslí. Riešili sme to pred dvomi rokmi Upraveno 25. prosince 2016 uživatelem McStinger
Honza.manta Odesláno 25. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2016 Čas uteká rýchlejšie, než si človek myslí. Riešili sme to pred dvomi rokmi To to letí.
Giovany21 Odesláno 25. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2016 Ježíšek naježil Seiko limitku :-)PLS co to su za Seika ???alebo tieto :Dakujem. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
VojtaB Odesláno 25. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2016 Limitka je SSA309J1, ty na které se ptáš SSA303J1... Jsou ještě kdyžtak tři další modely, najdeš je tady.
kartagos Odesláno 25. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2016 PLS co to su za Seika ???alebo tieto :Dakujem. Přesně jak píše VojtaB ....
minimus80 Odesláno 25. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2016 scve045 pekne ... ten font čísel im zerem! Jedna pred stedrovecerna...na ruke i dnes Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odoslané z Lenovo TAB S8-50F pomocou Tapatalku
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se