Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 31,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Konecne snezi i u nas :clap:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

krása, ale Ty na rozdíl od nás máš opravdu KING!:)

Odesláno

Kolikrát si říkám, že kdyby světlý Sarby měli na indexech tenký černý čárky stejně jako na ručičkách, přesně jako to mají King Seika, nemělo by to chybu. Jak z designového hlediska, tak kvůli odečtu času, bylo by to na první pohled přehlednější.

Odesláno

Kolikrát si říkám, že kdyby světlý Sarby měli na indexech tenký černý čárky stejně jako na ručičkách, přesně jako to mají King Seika, nemělo by to chybu. Jak z designového hlediska, tak kvůli odečtu času, bylo by to na první pohled přehlednější.

Máš pravdu, určitě by jim slušely, stejně jako KS :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

lucid: moc paradni ;)

Odesláno

Dnes mi dělají společnost také želvy :)

Mimochodem, když jsem je dal na mesh, zjistil jsem, že mi tahá oka na rukávech svetrů.

Přesně proto jsem je teď moc nenosil. Svetr by mi mesh tahal a pod rukáv košile + svetr jsou moc velké.

Odesláno

Vezu syna k doktorce a krasne snezi

Odesláno

Vezu syna k doktorce a krasne snezi

tano : sadnú ti skvele a sú super na tej oranžovej gume, synátorovi skoré uzdravenie :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...