tano Odesláno 2. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2017 Konecne snezi i u nas Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Arthur N. Odesláno 2. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2017 Grand Seiko pro chudé ]Taky jedny skoro Grand:) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Arthur N. Odesláno 2. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2017 krása, ale Ty na rozdíl od nás máš opravdu KING!
karel hb Odesláno 2. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2017 Kolikrát si říkám, že kdyby světlý Sarby měli na indexech tenký černý čárky stejně jako na ručičkách, přesně jako to mají King Seika, nemělo by to chybu. Jak z designového hlediska, tak kvůli odečtu času, bylo by to na první pohled přehlednější.
E36 Odesláno 2. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2017 nějaký NATO na zkoušku, ale kůže to asi vyhraje... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
lucid Odesláno 2. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2017 Kolikrát si říkám, že kdyby světlý Sarby měli na indexech tenký černý čárky stejně jako na ručičkách, přesně jako to mají King Seika, nemělo by to chybu. Jak z designového hlediska, tak kvůli odečtu času, bylo by to na první pohled přehlednější.Máš pravdu, určitě by jim slušely, stejně jako KS Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
lucid Odesláno 3. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2017 Dnes je čas na změnu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Melly Odesláno 3. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2017 Po delší době košile bez svetru, tak venčím Želváky. Jako bonus bordel na pracovním stole.
Toblin Odesláno 3. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2017 Dnes mi dělají společnost také želvy Mimochodem, když jsem je dal na mesh, zjistil jsem, že mi tahá oka na rukávech svetrů. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
969 Odesláno 3. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2017 Teda ten jim sedne, ten remen... Sent from my iPhone using Tapatalk
Melly Odesláno 3. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2017 Dnes mi dělají společnost také želvy Mimochodem, když jsem je dal na mesh, zjistil jsem, že mi tahá oka na rukávech svetrů.Přesně proto jsem je teď moc nenosil. Svetr by mi mesh tahal a pod rukáv košile + svetr jsou moc velké.
Lukyn77 Odesláno 3. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2017 Už byly v krabičce, už to vypadalo že to bez nich vydržím ... jsem ovšem slabý jedinec, po barvičkách se stýskalo ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tano Odesláno 5. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2017 Vezu syna k doktorce a krasne snezi Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
JaRooN Odesláno 5. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2017 Na sluníčku a s bílým pozadím nejde jinak, než se kochat... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
AKUC Odesláno 5. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2017 Vezu syna k doktorce a krasne snezitano : sadnú ti skvele a sú super na tej oranžovej gume, synátorovi skoré uzdravenie
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se