Robo7 Odesláno 30. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2016 Sent from my iPhone using Tapatalk
Vajt Odesláno 31. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2016 Na dnesek jsiu stary dobry Monstra jako delany... Odesláno z mého ALE-L21 pomocí Tapatalk
DavidLC Odesláno 31. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2016 (upraveno) Včera hory a pepsi.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Sry, prostě mi to otočit nejde, už nic dávat ku..a nebudu..... Upraveno 31. prosince 2016 uživatelem Honza.manta Otočení fotky
Arthur N. Odesláno 31. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2016 Včera hory a pepsi.... Sry, prostě mi to otočit nejde, už nic dávat ku..a nebudu.....to je buřt, máš pěkně zaostřený hodinky a vo tom to je na hodinkovým fóru:)Jinak pánovi sluší!
bobi Odesláno 31. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2016 (upraveno) Včera hory a pepsi.... Sry, prostě mi to otočit nejde, už nic dávat ku..a nebudu.....Takhle ... jo ? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Jejej,koukám,že už jsi to otočil sám Upraveno 31. prosince 2016 uživatelem bobi
Honza.manta Odesláno 31. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2016 Takhle ... jo ?zzz222.jpg Jejej,koukám,že už jsi to otočil sám Jsem mu to stihnul zeditovat v originál příspěvku asi půl minuty před tebou ...
kartagos Odesláno 31. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2016 Já dnes takto .. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Arthur N. Odesláno 31. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2016 Já dnes takto ..na ně jsem v Helveti taky koukal, ale jsou moc velký. Ať dělají radost!
DavidLC Odesláno 31. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2016 (upraveno) Jsem mu to stihnul zeditovat v originál příspěvku asi půl minuty před tebou ... Děkuji všem za opravu, jsem holt lama a nevím co s tím, ale aspoň že je veselo Tak já zase něco nafotím To Arthur N : díky, ono to vyšlo samo, i to focení (mám na to ten placatý telefon) je u mě nic moc, ale Padi mi fakt sedly. Upraveno 31. prosince 2016 uživatelem DavidLC
Fade Odesláno 31. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2016 Silvestr na horách Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk
Povidláček Odesláno 31. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2016 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Sent from my iPhone using Tapatalk
DavidLC Odesláno 1. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2017 Nádherný ráno, Seiko, mráz a psy.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
People Odesláno 1. ledna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 1. ledna 2017 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
instant Odesláno 1. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2017 PF2017 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
969 Odesláno 1. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2017 tohle jsou úchvatný hodinky... nemýlím li se, jejich ocelová varianta je v prodejním vlákně...
JaRooN Odesláno 1. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2017 Dnes na Borkovických blatech bylo fakt úžasně. Pravá nefalšovaná Ladovská zima... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
p3k Odesláno 1. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2017 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se