Delaney Odesláno 9. března 2017 Nahlásit Odesláno 9. března 2017 Mám to také tak. Více "seriozních" kusů převážně s černým cifrem, takže uvažuji o Padi, ať to stojí za to.
People Odesláno 9. března 2017 Autor Nahlásit Odesláno 9. března 2017 (upraveno) dobre robis. Tento by som urcite nenosil, mozno tak do aquaparku dobry, ale inak katastrofa.Mna zaujalo totohttp://www.seikoterapi.dk/ Mam doma jeden origo zvysny gumak od zelv, ten so seikou sponou. Keby niekto chcel. Upraveno 9. března 2017 uživatelem People
CEGY Odesláno 9. března 2017 Nahlásit Odesláno 9. března 2017 Sem se, People krapet inpiroval tvym avatarem
People Odesláno 9. března 2017 Autor Nahlásit Odesláno 9. března 2017 Za tie troje rolexky by si mohol mat jedny celkom slusne seika.
jovani Odesláno 10. března 2017 Nahlásit Odesláno 10. března 2017 Hodinky na léto mám vyřešený. Předčily mé očekávání, moc se mi líbí.Ty uz mas doma nove SRPB11K1?
MichalSVK Odesláno 10. března 2017 Nahlásit Odesláno 10. března 2017 Za tie troje rolexky by si mohol mat jedny celkom slusne seika. Budem rozmyslat Ale lepsie Seika ako SKX009 zatial nepoznam
lub Odesláno 10. března 2017 Nahlásit Odesláno 10. března 2017 637 na maratacu. díky oproti monstrům univerzálnějším 22mm si člověk vyhraje. jedna včerejší
siwi Odesláno 10. března 2017 Nahlásit Odesláno 10. března 2017 Zdravím, jsem tu nový, ačkoliv je mám už měsíc
tano Odesláno 10. března 2017 Nahlásit Odesláno 10. března 2017 siwi: hodinky super, ale hodne lidi si bude myslet, ze neumi fotit vcetne me
Návštěvník Odesláno 10. března 2017 Nahlásit Odesláno 10. března 2017 637 na maratacu. díky oproti monstrům univerzálnějším 22mm si člověk vyhraje. DSC_6645res.jpg DSC_6649res.jpg DSC_6653res.jpg DSC_6654res.jpg jedna včerejšíDSC_6607res.jpgJak velkou máš ruku ? Mi se strašně líbí, ale jsem si skoro jistý, že mi budou strašně velké. Dnes jsem alespoň koupil skx171, které si přestavím a přišlo mi sklíčko od harolda na 031. Jdu na ty 171 schánět safír a lunetu ať tam pak jen přihodím tohle: https://www.bluebirdives.com/skxnovaDoufám, že budou v solidním stavu, prodávající měl dost špatné fotky. Monstra jsem měl snad 4x a vždy musely z domu, protože mi příjdou strašně nepohodlné.
Návštěvník Odesláno 10. března 2017 Nahlásit Odesláno 10. března 2017 Zdravím, jsem tu nový, ačkoliv je mám už měsíc IMAG0714.jpgHele netvrď mi, že Ti ten tah netrhá chlupy ? :-p já jsem to sním vydržel asi půl hodiny, největší muka co jsem kdy zažil......na kůži vypadaly i imho lépe.
lub Odesláno 10. března 2017 Nahlásit Odesláno 10. března 2017 Jak velkou máš ruku ?mám asi 18cm, skx nebo monstra jsou velikostí ideální, ale tyhle tunamonstra taky v pohodě.
siwi Odesláno 10. března 2017 Nahlásit Odesláno 10. března 2017 Fajnovy petky.siwi: hodinky super, ale hodne lidi si bude myslet, ze neumi fotit vcetne me Děkuju, má je rád. Tano, nebuď zbytečně skromný. Tvoje fotky z Náplavky mají vždycky pěknou atmosféru. Hele netvrď mi, že Ti ten tah netrhá chlupy ? :-p já jsem to sním vydržel asi půl hodiny, největší muka co jsem kdy zažil......na kůži vypadaly i imho lépe. Nene, netrhá. U žádného kovového náramku jsem takový problém neměl. Ale je to individuální. Kdysi dávno jsem půjčil bráchovi hodinky, které jsem normálně nosil, a on je po chvíli sundal právě proto, že ho náramek tahal za chlupy. S těmihle hodinkkami jsem spokojený po všech stránkách. Lehoučké, velikost tak akorát a právě jsem si je vybral proto, že mi jejich celková konstrukce včetně toho tahu připomíná digitálky z dětství
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se