Melly Odesláno 8. července 2017 Nahlásit Odesláno 8. července 2017 AKUC: Diky. Tunisko bylo v pohodě. Byl jsem pozván na arabskou svatbu a to byl skutečně zážitek, co jen tak člověk nezažije.
plasan Odesláno 8. července 2017 Nahlásit Odesláno 8. července 2017 plasan: sakra dobře vypadaj..ta modra je skvela a zelvy vlastne taky
Svatoslav Odesláno 8. července 2017 Nahlásit Odesláno 8. července 2017 Dnes na chatetano, ty jsi se rozjel.
Svatoslav Odesláno 9. července 2017 Nahlásit Odesláno 9. července 2017 ..Líbí se mi a ještě náramek to mohu. Vždy, když jsem někde na nějaké akci tak si nějaký náramek koupím posledně kovový v Kutné Hoře na střbření.
plasan Odesláno 9. července 2017 Nahlásit Odesláno 9. července 2017 Líbí se mi a ještě náramek to mohu. Vždy, když jsem někde na nějaké akci tak si nějaký náramek koupím posledně kovový v Kutné Hoře na střbření. ten je z laosu a mam ho na ruce nekolik let a vypada to ,ze jeste par let budu ,nejak nechce starnout..
Jarett Odesláno 9. července 2017 Nahlásit Odesláno 9. července 2017 Konečně začíná pršetTy jsou opravdu povedený !
Svatoslav Odesláno 9. července 2017 Nahlásit Odesláno 9. července 2017 ten je z laosu a mam ho na ruce nekolik let a vypada to ,ze jeste par let budu ,nejak nechce starnout..Hezké, v náramcích jsem nestálý, ale zase co náramek to vzpomínka. Některé si dělám sám.
Borisslos Odesláno 9. července 2017 Nahlásit Odesláno 9. července 2017 Zdravím všecky kolegy z Hrvatskej.
blackhead Odesláno 9. července 2017 Nahlásit Odesláno 9. července 2017 Nejpresnejsi Seika co jsem kdy mel
Andy4 Odesláno 9. července 2017 Nahlásit Odesláno 9. července 2017 Konečně začíná pršetTakto by mali vyzerať 62mas (poor62mas). Sú nádherné.
strejc Odesláno 10. července 2017 Nahlásit Odesláno 10. července 2017 Díky za pochvaly a přidám ještě jednu včerejší, na ruce jsou i dnes...
p3k Odesláno 10. července 2017 Nahlásit Odesláno 10. července 2017 Musím uznat, že některé kousky od Omegy jsou boží.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se