shewcza Odesláno 11. července 2017 Nahlásit Odesláno 11. července 2017 tano: pořád se nemohu rozhodnout buď klasické černé + časem MOD (luneta, safír s AR), nebo černo zlaté. Taky mne lákají ty PADINY, ale tam se bojím, že to bude vážně moc podobné kombo s těma sumáčema. Ty tuhle kombinaci myslím máš, nemohl by jsi postnout fotku vedle sebe prosím? Zajímá mě jak jsou si vzdálené ty modré, protože jestli jsou podobné, tak bych asi opravdu sáhl po nějaké té černé kombinaci.
tano Odesláno 11. července 2017 Nahlásit Odesláno 11. července 2017 (upraveno) tano: pořád se nemohu rozhodnout buď klasické černé + časem MOD (luneta, safír s AR), nebo černo zlaté. Taky mne lákají ty PADINY, ale tam se bojím, že to bude vážně moc podobné kombo s těma sumáčema. Ty tuhle kombinaci myslím máš, nemohl by jsi postnout fotku vedle sebe prosím? Zajímá mě jak jsou si vzdálené ty modré, protože jestli jsou podobné, tak bych asi opravdu sáhl po nějaké té černé kombinaci.Mohl jsou to naprosto rozdilne modre total. Foceno ted na prani Edit: pokud cerne, zlato-cerne. Ciste cerne si uzijes jeste dost. Osobne si myslim, ze pokud vemes Padi, tak Ty s nima dokazes vykouzlit neskutecne fotky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 11. července 2017 uživatelem tano
shewcza Odesláno 11. července 2017 Nahlásit Odesláno 11. července 2017 Super díky moc, tady jde vidět že to jsou úplně jiné hodinky, asi jí tu fotku budu muset od prezentovat Zajímavé je, že na fotce vedle sebe se mi ty želvy zdají větší než suma, ale s největší pravděpodobností za to může tvar pouzdra a luneta. Ještě jednou děkuji, tak rychlou reakci i s fotkou jsem vážně nečekal
Jarett Odesláno 11. července 2017 Nahlásit Odesláno 11. července 2017 Diky panove, mam z nich radost.Koukal jsem na ně na eBay, dobrý jsou
tano Odesláno 11. července 2017 Nahlásit Odesláno 11. července 2017 shewcza: neni vubec zac. Mozna jsou o chlup vetsi. Hlavne jsou to lautr jine hodinky a vyborne se doplnuji. Kazde maji neco do sebe. Jo modra ma x odstinu a kazdy je jiny.
minimus80 Odesláno 11. července 2017 Nahlásit Odesláno 11. července 2017 Zelvy ...pracanti na leto Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
farkyostrava Odesláno 11. července 2017 Nahlásit Odesláno 11. července 2017 ;-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
DavidLC Odesláno 11. července 2017 Nahlásit Odesláno 11. července 2017 Tano, Svatoslav, farbakp: pánové děkuji, moc si Vaší pochvaly vážím. Mám je opravdu rád a mé díky patří také chronomagu a všem co mi poradili, neboť mé oči se upínaly úplně jinam, ale nakonec jsem moc rád, že to dopadlo právě takto. Seiko sem před tím vůbec nějak obcházel a pořádně o nich ani nevěděl, nebo věděl, ale díky jejich široké nabídce jsem se do toho neměl chuť ponořit. Teď už mám vyhlídnuté další hodinky a všechno jsou zase seiko. Jen nevím jak doma obhájit na co dvoje stejné hodinky, jelikož chci koupit želvy a přítelkyně tvrdí, že to je to samé. Budu to muset udělat na "tajňáka" a když si toho všimne, tak ji řeknu:" Jak jsi to poznala, když jsou stejné?" Za mě taktéž díky za fotky, je to pocuc pro oko Ono mojí ženě taky přišlo divné, že mám 6 x pepsi a musím mít sedmé (Padi) :lol: Ale moje řešení bylo zatáhnout jí do toho, pravda, je to trochu dražší varianta, ale už je klid (má taky pár kousků a už neremcá ) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tano Odesláno 11. července 2017 Nahlásit Odesláno 11. července 2017 DavidLC: vyborna Pepsi sestava a Tva pani ma vyborny azur cifr.
madmaxx Odesláno 11. července 2017 Nahlásit Odesláno 11. července 2017 Ahoj Davide, tak tohle je tvoje partička nebo máš ještě něco v šuplíku? Na té barevné kombinaci asi něco bude ... začíná se mi líbit víc a víc Tak které jsi měl dnes na ruce..?
DavidLC Odesláno 11. července 2017 Nahlásit Odesláno 11. července 2017 DavidLC: vyborna Pepsi sestava a Tva pani ma vyborny azur cifr.Docela jsi se trefil s tím azur cifrem, protože upadla při běhání a má monokl jak z učebnice fotku radši dávat nebudu
DavidLC Odesláno 11. července 2017 Nahlásit Odesláno 11. července 2017 Ahoj Davide, tak tohle je tvoje partička nebo máš ještě něco v šuplíku? Na té barevné kombinaci asi něco bude ... začíná se mi líbit víc a víc Tak které jsi měl dnes na ruce..? Ještě se pár kousků najde a pořád platí to kafe (a myslím to vážně, jestli si chceš šáhnout jsem k dispozici)
madmaxx Odesláno 11. července 2017 Nahlásit Odesláno 11. července 2017 Ještě se pár kousků najde a pořád platí to kafe (a myslím to vážně, jestli si chceš šáhnout jsem k dispozici) Jasný :-) jak budu mít cestu tak dám vědětTy vintážní uplně vlevo jsou cool
DavidLC Odesláno 11. července 2017 Nahlásit Odesláno 11. července 2017 Ty nevěrníku ;-).Neboj, řeknu ti až se mi Madmaxx ozve žárlivče
petr_cha Odesláno 12. července 2017 Nahlásit Odesláno 12. července 2017 Jedny male na ruce a jedny velke pred sebou... :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
petr_cha Odesláno 12. července 2017 Nahlásit Odesláno 12. července 2017 ... a jeste potvrzeni, ze to na ruce byly opravdu Seika.... Akorat uz to neni fotka z kostelní věže, ale z víkendové chalupy.. lumi.. :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Coolidge Odesláno 12. července 2017 Nahlásit Odesláno 12. července 2017 Kdyby Te ty sargy přestaly čistě náhodou bavit, dej vědět. Jsou skvělé. zatim neplanuju ale kdyby nahodou, tak dam vedet foto starsi, ale na ruce furt Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Dokusan Odesláno 12. července 2017 Nahlásit Odesláno 12. července 2017 (upraveno) Nějak se mi s nimi těžko loučí...přitom takový obyčejný hodinky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 12. července 2017 uživatelem Dokusan
farbakp Odesláno 12. července 2017 Nahlásit Odesláno 12. července 2017 Blizi sa obed priatelia.. Odoslané z iPhone 7 Plus cez Tapatalk
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se