Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

farbakp: bravo! S oranz hned lepe chutna.

Upraveno uživatelem tano
  • Odpovědi 31,3tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Pomerance na nakupu

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Svatoslav: budou to japonci, vid?

Odesláno

Z dcerky zacina byt taky dobra pacientka :) Tento tyden zacala sama chodit, ze chce taky "godiny" (budou ji 3 a h jeste neumi). Tak jsem ji vybavil damskyma petkama, co mi prisly v nejakym konvolutu :) Vcera v noci jsem ji je dokonce musel nasvitit, kdyz videla jak na ruce sviti moje :D

Fotka nic moc, je jak klubko hadu, ale uz jsme solidni seiko rodina a mam z toho potouchlou radost :)

7dfdbc5f79ef09677a6df9aad5226243.jpg

Odesláno

Už sem nesmím chodit, ty oranžový monstra asi taky potřebuji :-/

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Zeptám se asi jako lama, ale nepletou se ti rafičky ? Mě u barevných (gmt byla modrá) docela občas jo, v téhle kombinaci to vypadá, že by nemuselo vadit. Mě jinak vyhovovaly a na tahu by to bylo super. Díky.

Odesláno

DavidLC: Nepletou. Ta gmt ručka je oproti ostatním tak nevýrazná, že si jí při letmém odečtu nevšimneš.

DavidLC: Nepletou. Ta gmt ručka je oproti ostatním tak nevýrazná, že si jí při letmém odečtu nevšimneš.

Díky, tak nějak jsem si to myslel, další brouk :-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...