Dokusan Odesláno 4. července 2017 Nahlásit Odesláno 4. července 2017 Ještě jsem nestihnul ani nechat zkrátit tah Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Odesláno 4. července 2017 Nahlásit Odesláno 4. července 2017 toolwatch Kdyby Te ty sargy přestaly čistě náhodou bavit, dej vědět. Jsou skvělé.
Jarett Odesláno 4. července 2017 Nahlásit Odesláno 4. července 2017 tyhle digitálky jsou fakt parádní :-)Mám dvoje, takže jedny jsou na prodej
Rudykopalsson Odesláno 4. července 2017 Nahlásit Odesláno 4. července 2017 No, bral bych je hned, ale obávám se, že nedostanu doma nákupní povolení :-)
Jarett Odesláno 4. července 2017 Nahlásit Odesláno 4. července 2017 No, bral bych je hned, ale obávám se, že nedostanu doma nákupní povolení :-)Tak to se nesmíš ptát
Rudykopalsson Odesláno 4. července 2017 Nahlásit Odesláno 4. července 2017 :-) tentokrát asi upřednostním domácí pohodu:-)
Návštěvník Odesláno 4. července 2017 Nahlásit Odesláno 4. července 2017 :-) tentokrát asi upřednostním domácí pohodu:-)
Rudykopalsson Odesláno 4. července 2017 Nahlásit Odesláno 4. července 2017 :-) jojo, srandičky... Mažu si tě, bejku:-)
shewcza Odesláno 4. července 2017 Nahlásit Odesláno 4. července 2017 SS Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
daur Odesláno 4. července 2017 Nahlásit Odesláno 4. července 2017 Dnes první den na ruce Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Brolo Odesláno 4. července 2017 Nahlásit Odesláno 4. července 2017 Grand Coctail Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
p3k Odesláno 4. července 2017 Nahlásit Odesláno 4. července 2017 už jsem myslel, že mi vjedou do obýváku Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
matthias Odesláno 4. července 2017 Nahlásit Odesláno 4. července 2017 Konecne patek... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Tobi Odesláno 4. července 2017 Nahlásit Odesláno 4. července 2017 Pořád SKX 031...tento měsíc jdou na servis. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
vicomt Odesláno 4. července 2017 Nahlásit Odesláno 4. července 2017 Asi celý týden budou na ruce. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
DavidLC Odesláno 4. července 2017 Nahlásit Odesláno 4. července 2017 Já takto, nějak jsem váhal (prodat/neprodat) a asi zůstanou.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
horal Odesláno 4. července 2017 Nahlásit Odesláno 4. července 2017 Neprodávej. Nemají X a nejsou jich x. Děti budou rády, teda minimálně jedno.
DavidLC Odesláno 4. července 2017 Nahlásit Odesláno 4. července 2017 A hlavně těch oranžových triček, co jsem k nim koupil
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se