Fade Odesláno 3. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2017 Včera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 3. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 3. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2017 VojtaJ a AKUC: pekne mate ty bile cifry chlapi!veď to poznáš Kontiki ..., biele-svetlé mám , aj čierne a zelené, ešte pekné modré mi chýbajú Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 3. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2017 Landaky sly na okamzik z ruky mezi chilli a rajcata Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 3. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2017 Landaky sly na okamzik z ruky mezi chilli a rajcata Tyhle vem na sraz, nacelniku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaJ Odesláno 3. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2017 (upraveno) Užívám si nová Fuji Seika. Konečně jedna slunečná, kde je vidět ten úžasnej cifr...Sorry za fotku. Je to mobilem a to se mi pak na stránkách vždycky nějak divně otočí na bok... Upraveno 3. září 2017 uživatelem VojtaJ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 3. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2017 Pily se dnes snažily... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 3. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2017 Kurnik Vy mi davate...mm600 a krasny grandseika hned nad sebou...no mate to pekny dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 3. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2017 Stale stejne, velika spokojenost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gres Odesláno 3. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2017 Landaky sly na okamzik z ruky mezi chilli a rajcata Moje dream Seiko, nadherny.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 3. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2017 Stale stejne, velika spokojenostpadi je padi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 3. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2017 AKUC: jojo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 3. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2017 Tyhle vem na sraz, nacelniku jasně, počítám s tím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sweden Odesláno 3. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2017 (upraveno) Celý den i teď večer trávím s SNN ... mám je čím dál radši Upraveno 3. září 2017 uživatelem Sweden Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaJ Odesláno 3. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2017 Pěkně ti svítí. Musim teda říct, že mě lumi na těch Fuji trochu zklamala. Svítí sice krásně, ale přijde mi, že dost krátce. Breitlingy i ty moje Victorinoxy jsou většinou čitelný i nad ránem, ale u Seik po hodině nesvítí nic... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 3. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2017 dík 20170901_143617.jpgNějak málo paliva Nebo se pletu ? Jsou to parádní stroje, přemýšlím výhledově o jednom superkousku od Seika (co taky jiné, žejo) a různé varianty mi v hlavě "vyšuměly" až na 600MM, třeba se někdy přidám do klubu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatoslav Odesláno 4. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2017 SARB Stale stejne, velika spokojenostHezké chlapci, třeba se již tento týden přidám. Doufám, že doručení z Prahy nebude tak dlouhé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 4. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2017 Srpa21k1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smire Odesláno 4. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2017 moje 5ky,na ruke nonstop, zlozene len na fotenie, uz maju aj sklicko skrabnute, zopar uderov za sebou, ale ked su na ruke ani neviem ze ich mam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 4. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2017 dnes tieto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se