Přejít na obsah

Jaké Seiko máte právě na ruce?

People

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 29,4tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

siwi, ja si te asi zakazu... uz tri dny mam v nakupnim kosiku na ebay tyhle modrasky, a jen kvuli tobe. zatim teda odolavam... jeste jsem nestiskl posledni tlacitko :) super fotky!

a není to škoda nechávat je tam tak ležet?

post-23099-0-04103300-1480368798_thumb.jpg
post-23099-0-06590700-1479634533_thumb.jpg
post-23099-0-17877800-1479634531_thumb.jpg
post-23099-0-88499100-1476877133_thumb.jpg
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Artur a pebe: diky kluci. Hodil jsem poptavku na tah ke Cousins UK, tak uvidime. Prave chci taky nasadit tah z SCVS na SARB033. Jestli to dopadne dobre, dam sem fotky. :)

občas se nějaký povaluje na  Jauce tohle by vyšlo na cca 4000Kč 

kupoval jsem cosi za 10 000jenů, s poplatkama, poštovným a celníkama to bylo lehce nad 3000Kč

Odkaz ke komentáři

a nás baví tvoje fotky :-) pokračuj...

iwi, je to vidět, fotka par excellence. :notworthy:

Díky za slova uznání, i když tahle fotka vznikla tak nějak z nudy :D

siwi, ja si te asi zakazu... uz tri dny mam v nakupnim kosiku na ebay tyhle modrasky, a jen kvuli tobe. zatim teda odolavam... jeste jsem nestiskl posledni tlacitko :) super fotky!

Tak už na to tlačítko klikni, ať si můžeš v klidu chrastit !!! :)

Odkaz ke komentáři

a není to škoda nechávat je tam tak ležet?

Tak už na to tlačítko klikni, ať si můžeš v klidu chrastit !!! :)

Tak jo, ukecali jste me. :lol2: Asi o 5 minut pozdeji, kdy jsem to postnul, jsem je koupil. Ono se tezko odolava, kdyz ti to jeste v kosiku slevni. 5ky jsem mel naposledy tak pred 4-5 rokama, a to jeste na prestavbu... ale pred deseti lety jsem s nimi zacinal jako s prvnimi automaty, a nikdy jsem proti nim nemohl rict ani pul slov. Takze za par dni se pridam jako hrdy majitel :)

Odkaz ke komentáři

Tak jo, ukecali jste me. :lol2: Asi o 5 minut pozdeji, kdy jsem to postnul, jsem je koupil. Ono se tezko odolava, kdyz ti to jeste v kosiku slevni. 5ky jsem mel naposledy tak pred 4-5 rokama, a to jeste na prestavbu... ale pred deseti lety jsem s nimi zacinal jako s prvnimi automaty, a nikdy jsem proti nim nemohl rict ani pul slov. Takze za par dni se pridam jako hrdy majitel :)

53 liber :)

Blahopřeji ke správnému rozhodnutí. Budeš rád, žes do nich šel. A cena je teda luxusní  :clap: Na ruce je skoro ani neucítíš a parády nadělají spoustu.

post-437-0-82845200-1505151946_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

no krasa. Ja si je snad koupim,jen mne mrzi,ze na monsterwatches.nl je neprodavaji se safirem jako u ostatnich modelu:(

Pokud by Tě chytli, tak na Crystaltime se dá safír objednat. Včera jsem koukal, že tam na Seika mají slušný výběr. Jen je to víc jak polovina ceny hodinek, tak následná likvidita asi nebude moc výdělečná.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...