siwi Odesláno 10. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2017 Baví mě. Fakt mě baví... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 10. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2017 a nás baví tvoje fotky :-) pokračuj... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatoslav Odesláno 11. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2017 Baví mě. Fakt mě baví...Siwi, je to vidět, fotka par excellence. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 11. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2017 siwi, ja si te asi zakazu... uz tri dny mam v nakupnim kosiku na ebay tyhle modrasky, a jen kvuli tobe. zatim teda odolavam... jeste jsem nestiskl posledni tlacitko super fotky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 11. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2017 siwi, ja si te asi zakazu... uz tri dny mam v nakupnim kosiku na ebay tyhle modrasky, a jen kvuli tobe. zatim teda odolavam... jeste jsem nestiskl posledni tlacitko super fotky! a není to škoda nechávat je tam tak ležet? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 11. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2017 Artur a pebe: diky kluci. Hodil jsem poptavku na tah ke Cousins UK, tak uvidime. Prave chci taky nasadit tah z SCVS na SARB033. Jestli to dopadne dobre, dam sem fotky. občas se nějaký povaluje na Jauce tohle by vyšlo na cca 4000Kč kupoval jsem cosi za 10 000jenů, s poplatkama, poštovným a celníkama to bylo lehce nad 3000Kč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 11. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2017 a nás baví tvoje fotky :-) pokračuj...iwi, je to vidět, fotka par excellence. Díky za slova uznání, i když tahle fotka vznikla tak nějak z nudy siwi, ja si te asi zakazu... uz tri dny mam v nakupnim kosiku na ebay tyhle modrasky, a jen kvuli tobe. zatim teda odolavam... jeste jsem nestiskl posledni tlacitko super fotky! Tak už na to tlačítko klikni, ať si můžeš v klidu chrastit !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
meetU Odesláno 11. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2017 Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 11. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2017 a není to škoda nechávat je tam tak ležet? Tak už na to tlačítko klikni, ať si můžeš v klidu chrastit !!! Tak jo, ukecali jste me. Asi o 5 minut pozdeji, kdy jsem to postnul, jsem je koupil. Ono se tezko odolava, kdyz ti to jeste v kosiku slevni. 5ky jsem mel naposledy tak pred 4-5 rokama, a to jeste na prestavbu... ale pred deseti lety jsem s nimi zacinal jako s prvnimi automaty, a nikdy jsem proti nim nemohl rict ani pul slov. Takze za par dni se pridam jako hrdy majitel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 11. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2017 Na kolik tě teda vyjdou? Ne že bych je chtěl taky objednat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 11. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2017 53 liber Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 11. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2017 Tak jo, ukecali jste me. Asi o 5 minut pozdeji, kdy jsem to postnul, jsem je koupil. Ono se tezko odolava, kdyz ti to jeste v kosiku slevni. 5ky jsem mel naposledy tak pred 4-5 rokama, a to jeste na prestavbu... ale pred deseti lety jsem s nimi zacinal jako s prvnimi automaty, a nikdy jsem proti nim nemohl rict ani pul slov. Takze za par dni se pridam jako hrdy majitel 53 liber Blahopřeji ke správnému rozhodnutí. Budeš rád, žes do nich šel. A cena je teda luxusní Na ruce je skoro ani neucítíš a parády nadělají spoustu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatoslav Odesláno 11. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2017 Tak prší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 11. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2017 Sobota lysa hora Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 11. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2017 Baví mě. Fakt mě baví... no krasa. Ja si je snad koupim,jen mne mrzi,ze na monsterwatches.nl je neprodavaji se safirem jako u ostatnich modelu:( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 11. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2017 Srpa21k1. Mám je rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 11. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2017 no krasa. Ja si je snad koupim,jen mne mrzi,ze na monsterwatches.nl je neprodavaji se safirem jako u ostatnich modelu:(Ty moje taky safír nemaj... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel hb Odesláno 12. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2017 no krasa. Ja si je snad koupim,jen mne mrzi,ze na monsterwatches.nl je neprodavaji se safirem jako u ostatnich modelu:(Pokud by Tě chytli, tak na Crystaltime se dá safír objednat. Včera jsem koukal, že tam na Seika mají slušný výběr. Jen je to víc jak polovina ceny hodinek, tak následná likvidita asi nebude moc výdělečná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 12. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2017 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pjr86 Odesláno 12. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2017 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se