blackhead Odesláno 20. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2017 Normalni landaky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikefux Odesláno 20. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2017 Normální pětky. Noaco... IMG_20170920_102909.jpgKolik ti za to promo Seiko platí? Jsou tu teď vidět tolik, že jsem normálně přemýšlel, že si je koupím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 20. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2017 Normalni landaky kua...kua...kua....Mas na dynku udaje povodneho majitela, alebo je "ciste"? A nechces ich predat? Len tak mimochodom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matthias Odesláno 20. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2017 Budou ciste Jeste jednou gratulace, jsou bozi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 20. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2017 Na dynku je jeste folie, je to NOS, tak jsem asi prvni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 20. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2017 Budou ciste Jeste jednou gratulace, jsou bozi.Jo jo bozi, dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 20. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2017 Kolik ti za to promo Seiko platí? Jsou tu teď vidět tolik, že jsem normálně přemýšlel, že si je koupím. Dělám ta zadarmo. Asi už jsem v komunismu, nebo co... Ale klidně si je kup. Jsou fajn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 20. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2017 Od pátku jsem je nesundal z ruky (-: Přirostly. Blackhead: Ty výroční Landmastery jsou boží! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 20. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2017 Od pátku jsem je nesundal z ruky (-: Přirostly. Blackhead: Ty výroční Landmastery jsou boží!Tyhle by mi taky přirostly. Moc pěkný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaJ Odesláno 20. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2017 (upraveno) Tak zase Mt. Fuji. Jsou super. Kámoš je taky trochu nakažený chronobundusem a strašně mi je závidí... Ale má bohužel smůlu. Těhle krasavců se jen tak nevzdám. Upraveno 20. září 2017 uživatelem VojtaJ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 20. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2017 Od pátku jsem je nesundal z ruky (-: Přirostly.Blackhead: Ty výroční Landmastery jsou boží! Boha jeho, jak já bych je chtěl. Peníze jsou, chuť taky, ale zápěstí 16,5 až 17 cm..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 20. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2017 Boha jeho, jak já bych je chtěl. Peníze jsou, chuť taky, ale zápěstí 16,5 až 17 cm..... A zkoušel si je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 20. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2017 Nezkoušel, ale tak nějak si říkám, že prostě budou velké když porovnám rozměry s SKX třeba. Nebo nemusím zoufat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 20. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2017 Ved sa dohodni s niekym a vyskusaj, ked mas obavu z velkosti. Pred povedzme 5 rokmi tu vela MM nebolo, ale teraz ich ma uz kde-kto. Podla mna to bude ok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 20. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2017 Od pátku jsem je nesundal z ruky (-: Přirostly ... !nadhera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 20. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2017 (upraveno) V kolone na D1 Upraveno 20. září 2017 uživatelem blackhead Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaJ Odesláno 20. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2017 V koloně bych radši na hodinky nekoukal. Člověk má pak jenom depku z toho, kolik času tam prostál. Ale když už se člověk podívat musí, určitě je lepší se dívat na takovéhle krasavce, než na nějakej činskej vehikl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 21. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2017 kokos rozbali to z folii a ide s tym parkovat na dialnicu.. ja som tie svoje nosil maximalne na zahradne lehatko tvarim sa prekvapene, takze huaaaa ake pekne hodinky. ale tie folie boli stylove, to si mal nechat sterilne. Radsej by som kupil este jedny na dojebavanie.. preto nemozem mat ja take pekne Seika. taka nadhera, no to sa neda nosit.. u nas v sroubarne e-e jedna spomienkova: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 21. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2017 (upraveno) V kolone na D1 Kde si to zobral, zlosyn? Fakt jedny z naj hodiniek, čo som kedy mal v ruke. Upraveno 21. září 2017 uživatelem McStinger Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 21. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2017 Normalne v koscomu, divim se ze jim tam tak dlouho lezely, jsou paradni, ale mit je ulozeny ve foliich, na to ja nemam srdce, at pekne delaj radost na ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se