EpsteinBarr Odesláno 2. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2017 A mne si to nikdy nenapisal. Epstein pecka nie? Krajsie hodinky za tie prachy nezozenies.9C6DAF33-1ACA-4AC5-B980-D0E392782DC9.jpeg Tie hodinky su vskutku velmi pekne. Realita je naviac ovela lepsia ako fotka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 2. října 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2017 Na com ich planujes nosit? Tah alebo remen? Aky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 2. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2017 Ako oblekovky mam SARB071 na povodnej kozi, kedze na ruke som ich mal mozno 15x.Tieto necham na tahu, vyzeraju skutocne perfektne a posobia s tahom sportovejsie, co mi vyhovuje.Viem si ale velmi dobre predstavit aj dalsie s bielym cifernikom. Tam to ale bude asi trochu na ukor citatelnosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 3. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2017 modrasky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 3. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2017 Vydarené sú Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 3. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2017 MM vic fotek tady http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/79352-tanovo-toulani/page-15&do=findComment&comment=2004176 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 3. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2017 Taky dnes jedu v MM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatoslav Odesláno 3. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2017 Tano, Piplík: hezké MM, jak se na ně dívám tak jsem si musel k tomu sednout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 3. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2017 Svatoslav: si nesedej ale objednej Ten mesh tem Monstrum padne festove. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 3. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2017 Novy prirustek Tano, ve tvém podání jsou ty hodinky ještě hezčí než jsou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 3. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2017 siwi: ale ale, ty se to pokousis hodit na me, vid? Ja myslel, ze tohle rceni plati pro Tebe a Seiko 5? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 3. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2017 Jojo, házím to na tebe. Už první tvoje fotky jejich krásu ještě zvýrazňují. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 4. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2017 I dnes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 4. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2017 shewcza: luxusni fotka! Ty potrebujes MM jako sul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 4. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2017 (upraveno) tano: díky. MM raději až po svatbě. S papírem už nebude mít tak jednoduchý se mě zbavit Edit: mimochodem ještě jsem neviděl inzerát na "déčka" . Necháš si všechny nakonec? Upraveno 4. října 2017 uživatelem shewcza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 4. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2017 (upraveno) Necham si Decka, jsou to paradni tool hodinky s excelentni presnosti a velikosti. Piskovat je nebudu, necham je tak, jak jsou. Skrabance me nevadi.Pryc pujdou Steiny, az je vyzvednu z Chronoshopu. Byly zmagnetizovane. Upraveno 4. října 2017 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 4. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2017 Aha, tak to jsem špatně pochopil. Myslel jsem, že půjdou Damaska, ale taky bych raději nechal doma Damaska než Steinharty, ač to jsou bezesporu skvělé hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sweden Odesláno 4. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2017 Nějak nám to neklape , ale na ruce se nosí opravdu skvěle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matthias Odesláno 4. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2017 Tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rhonka Odesláno 4. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2017 Fešácké hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se