James24 Odesláno 1. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2018 Neříkám, že je budu nosit celý rok, ale velkou část určitě
Igicz Odesláno 1. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2018 007 na vyhlášení vítězů v GaPa Sent from my iPhone using Tapatalk
Radik Odesláno 1. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2018 Od novýho roku GC - a chci to tak nechat celý leden...
Radik Odesláno 1. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2018 Dík Tyhle se fotí skoro samy... Radik: moc pekne hodinky i fotka! Bravo.
Arthur N. Odesláno 1. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2018 dnes chvilku na ruce, ale rok stará fotka:), tak sorry jakoale datum sedí
Dokusan Odesláno 2. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2018 Konečně jsem si nechal zkrátit tah na Premiérech Ty modřený ručky se dost blbě fotí
Piplík Odesláno 2. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2018 Do nového roku se spring drivem v Anantách (-:
bicista Odesláno 2. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2018 (upraveno) 8 let nepřetržitého nošení SEIKO SPIRIT SCVS003. cal.6R15 (neboli GS pro chudé) Z ruky jsem je sundal je jednou kdy jsem dělal asi pul hodiny se zbiječkou. Jinak pořád na ruce, spaní, koupání, bubnování, onanování Ale už brzo pujdou z ruky do šuplíčku a přechod na Quartz od Casia. Jen co přijde pošta. Uvidíme jak dlouho mi to vydrží. Možná že ty casia pujdou na ruku jen při horších podmínek, ale nejsem moc střídač Upraveno 2. ledna 2018 uživatelem bicista
Dantechno Odesláno 2. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2018 Tak to je dobry zatezovy test.. Trochu ti i zavidim. Me hodinky takhle dlouho nevydrzi doma natoz na ruce.
Dokusan Odesláno 2. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2018 Ahoj, krásný Seika. Co tě vedlo k tomu pořídit ta Casia?
bicista Odesláno 2. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2018 (upraveno) Seika jsem si koupil kdysi na narození mé dcery, takže to bude taková věčná citovka. Minimálně budu vždy vědět jak jsou stary Tak na Casia jsem dostal uplne bezkonkurecni cenu, ale to nebyl prvotni zamer, Ale chtel jsem neco bez udrzboveho, naprosto presneho - radiem rizeneho, nejaka ta komplikace navic, a prave taky abych tem svym dal tem seiko, trochu odpocinku, no a zdálo se mi, že je tak trochu čas na změnu a potěšit se něčím novým. Ale nechce si mi davat seika z ruky. Ten pocit mechaniki se mi vzdy libil a zažili se mnou hodně. Uvidime ze šuplíku jdou vyndat vždy Ted seika vystrida toto: http://www.hodinky-365.cz/casio-wave-ceptor-liw-m700d-2a-x1118283 Upraveno 2. ledna 2018 uživatelem bicista
Andy4 Odesláno 2. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2018 (upraveno) Môj homage (sun023p1) "Darth Tuna" mám konečne podľa môjho gusta hotový. Luneta s čiernym orámovaním číslic miesto pôvodného oranžového indexu a pvd "superengineer" ťah namiesto gumy. Vkusné a nenápadné oblekovky pre chudokrvného nositeľa Upraveno 2. ledna 2018 uživatelem Andy4
kubinox Odesláno 2. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2018 Seika jsem si koupil kdysi na narození mé dcery, takže to bude taková věčná citovka. Minimálně budu vždy vědět jak jsou stary Tak na Casia jsem dostal uplne bezkonkurecni cenu, ale to nebyl prvotni zamer, Ale chtel jsem neco bez udrzboveho, naprosto presneho - radiem rizeneho, nejaka ta komplikace navic, a prave taky abych tem svym dal tem seiko, trochu odpocinku, no a zdálo se mi, že je tak trochu čas na změnu a potěšit se něčím novým. Ale nechce si mi davat seika z ruky. Ten pocit mechaniki se mi vzdy libil a zažili se mnou hodně. Uvidime ze šuplíku jdou vyndat vždy Ted seika vystrida toto: http://www.hodinky-365.cz/casio-wave-ceptor-liw-m700d-2a-x1118283Jak na tom byly, po takovém maratonu na ruce, s přesností?
bicista Odesláno 2. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2018 To Kubinox : Delali mi po tech 8 letech -18 sec/den. Minuly tyden jsem je otevrel, jelikoz mi to prislo moc a po case jsme chodili s dcerou pozde do skoly ) trochu drbnul do toho stelovatka a asi na treti pokus ted delaj +2s/den. Uz je pozoruji 5 dnem a je to stabilni.
instant Odesláno 2. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2018 Môj homage (sun023p1) "Darth Tuna" mám konečne podľa môjho gusta hotový. Luneta s čiernym orámovaním číslic miesto pôvodného oranžového indexu a pvd "superengineer" ťah namiesto gumy. Vkusné a nenápadné oblekovky pre chudokrvného nositeľa Zaujimave. Daj viac fotiek. Neskusal si ako by vyzerali s ocelovym tahom bez pvd?
kubinox Odesláno 2. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2018 bicista: Ten kalibr právě moc nastudovaný nemám, měl jsem akorát dřív na skok SKX007. To co píšeš vypadá ale vypadá dobře Když už bych příště šel do automatů, tak leda s ručním nátahem - to mi dost chybělo.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se