Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Radik: moc pekne hodinky i fotka! Bravo.

Odesláno (upraveno)

8 let nepřetržitého nošení SEIKO SPIRIT SCVS003. cal.6R15  (neboli GS pro chudé) Z ruky jsem je sundal je jednou kdy jsem dělal asi pul hodiny se zbiječkou. Jinak pořád na ruce, spaní, koupání, bubnování, onanování :) Ale už brzo pujdou z ruky do šuplíčku a přechod na Quartz od Casia. Jen co přijde pošta. Uvidíme jak dlouho mi to vydrží. :) Možná že ty casia pujdou na ruku jen při horších podmínek, ale nejsem moc střídač

post-1073-0-78076600-1514901731_thumb.jpg

Upraveno uživatelem bicista
Odesláno (upraveno)

Seika  jsem si koupil kdysi na narození mé dcery, takže to bude taková věčná citovka. Minimálně budu vždy vědět jak jsou stary :)

Tak na Casia jsem dostal uplne bezkonkurecni cenu, ale to nebyl prvotni zamer, Ale chtel jsem neco bez udrzboveho, naprosto presneho - radiem rizeneho, nejaka ta komplikace navic, a prave taky abych tem svym dal tem seiko, trochu odpocinku, no a zdálo se mi, že je tak trochu čas na změnu a potěšit se něčím novým. Ale nechce si mi davat seika z ruky. :(  Ten pocit mechaniki se mi vzdy libil a zažili se mnou hodně. Uvidime :)  ze šuplíku jdou vyndat vždy :)
Ted seika vystrida toto: http://www.hodinky-365.cz/casio-wave-ceptor-liw-m700d-2a-x1118283

Upraveno uživatelem bicista
Odesláno (upraveno)

Môj homage (sun023p1) "Darth Tuna" mám konečne podľa môjho gusta hotový. Luneta s čiernym orámovaním číslic miesto pôvodného oranžového indexu a pvd "superengineer" ťah namiesto gumy. Vkusné a nenápadné oblekovky pre chudokrvného nositeľa :D

post-11250-0-95472600-1514904218_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Andy4
Odesláno

Seika jsem si koupil kdysi na narození mé dcery, takže to bude taková věčná citovka. Minimálně budu vždy vědět jak jsou stary :)

Tak na Casia jsem dostal uplne bezkonkurecni cenu, ale to nebyl prvotni zamer, Ale chtel jsem neco bez udrzboveho, naprosto presneho - radiem rizeneho, nejaka ta komplikace navic, a prave taky abych tem svym dal tem seiko, trochu odpocinku, no a zdálo se mi, že je tak trochu čas na změnu a potěšit se něčím novým. Ale nechce si mi davat seika z ruky. :( Ten pocit mechaniki se mi vzdy libil a zažili se mnou hodně. Uvidime :) ze šuplíku jdou vyndat vždy :)

Ted seika vystrida toto: http://www.hodinky-365.cz/casio-wave-ceptor-liw-m700d-2a-x1118283

Jak na tom byly, po takovém maratonu na ruce, s přesností?
Odesláno

To Kubinox : Delali mi po tech 8 letech -18 sec/den.   Minuly tyden jsem je otevrel, jelikoz mi to prislo moc a po case jsme chodili s dcerou pozde do skoly :)) trochu drbnul do toho stelovatka a asi na treti pokus  ted delaj  +2s/den.  Uz je pozoruji 5 dnem a je to stabilni.

Odesláno

Môj homage (sun023p1) "Darth Tuna" mám konečne podľa môjho gusta hotový. Luneta s čiernym orámovaním číslic miesto pôvodného oranžového indexu a pvd "superengineer" ťah namiesto gumy. Vkusné a nenápadné oblekovky pre chudokrvného nositeľa :D

Zaujimave. Daj viac fotiek. Neskusal si ako by vyzerali s ocelovym tahom bez pvd?

Odesláno

bicista: Ten kalibr právě moc nastudovaný nemám, měl jsem akorát dřív na skok SKX007. To co píšeš vypadá ale vypadá dobře :) Když už bych příště šel do automatů, tak leda s ručním nátahem - to mi dost chybělo.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...