Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 31,3tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

farbakp: ty woe, dobra barva! Pokud je to Isofran, tak Ti bude vonet dlouho. Ja ho mam pres 3. roky a jeste trochu voni.

Odesláno

diky tano.. je to Isofrane a vonia dost intenzivne.. aj sa mi zda, ze tie samuraie troska ozili...))

z iPhone X cez Tapatalk

Odesláno (upraveno)

Ale to je takove rypnuti od kolegy... jsou tu dlouhe diskuze co je vlastne spravne. Remen , náramek nebo tah atd. ...

Ja osobne a nejspis vetsina tady (aspoň podle toho co ctu)  pouziva:  Remen - Kuze , Tah - Kov

Upraveno uživatelem Dantechno
Odesláno

Včera dorazily, dnes poprvé na ruce. Mé první automaty od Seika.

První kus nedorazil ve stavu, který bych si chtěl nechat, takže reklamace, poštou zpět do Singapuru. Druhý kus jsem zhodnotil jako 99 % - asi ani J verze holt není 100% - ale u prvních asi člověk očekává nemožné, že?

mohl bys prosím rozvést co na nich nebylo ok?

ve svém nekončícím hledání dalších seiko jsem zavadil i o tyhle jednoduché srpb67. sice lumi ošizená, vypadají jak skoro jak levné seiko5, ale na druhou stranu mi učaroval ten čistý ciferník a elegance pouzdra. už jsem byl parkrát jeden klik od koupě, a tak mě zajímá, co by na nich mohlo být špatně, když nemají ani vnitřní bezel, který by mohl být nakřivo...

dík

Odesláno

Asi úplně nerozumím?

Ale to je takove rypnuti od kolegy... jsou tu dlouhe diskuze co je vlastne spravne. Remen , náramek nebo tah atd. ...

Ja osobne a nejspis vetsina tady (aspoň podle toho co ctu)  pouziva:  Remen - Kuze , Tah - Kov

Nemělo to být rýpnutí. Chtěl jsem jenom říct, že k těmto hodinkám by se mi nejvíc líbil kovový náramek (tah).

Odesláno (upraveno)

neumann: hezky fotky chlape, ta s tim viaduktem a posledni nemaji chybu. Diky

Edit: atmosferu na jednicku potvrzuji.

Upraveno uživatelem tano
Odesláno (upraveno)

mohl bys prosím rozvést co na nich nebylo ok?

ve svém nekončícím hledání dalších seiko jsem zavadil i o tyhle jednoduché srpb67. sice lumi ošizená, vypadají jak skoro jak levné seiko5, ale na druhou stranu mi učaroval ten čistý ciferník a elegance pouzdra. už jsem byl parkrát jeden klik od koupě, a tak mě zajímá, co by na nich mohlo být špatně, když nemají ani vnitřní bezel, který by mohl být nakřivo...

dík

Jasně - obě drobnosti jsou viditelné i na fotce:

- V logu SEIKO je E nějaké ušmudlané, výrazně jinačí než zbytek loga - buď koroze, nebo na to někdo sáhl při výrobě a ono to zčernalo, nevím. První kus to rozhodně neměl. Nevím, zda má smysl zkoušet to nechat u hodináře přeleštit, počítám, že bych akorát dostal prach na cifr.

- Napravo od páté pozice (u indexu 24. minuty) se evidentně při výrobě chytilo zrnko prachu mezi sklíčko a lunetu a udělalo do lunety mikroskopický ďolík. Vidět to je jen v úhlu ze kterého jsem to fotil a ještě jen z několika centimetrů (tedy mýma očima), jinak ne.

Upraveno uživatelem logout

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...