farbakp Odesláno 4. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2018 dnes si pripominam vonu Vianoc vanilkou.. z iPhone X cez Tapatalk
tano Odesláno 4. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2018 farbakp: ty woe, dobra barva! Pokud je to Isofran, tak Ti bude vonet dlouho. Ja ho mam pres 3. roky a jeste trochu voni.
farbakp Odesláno 4. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2018 diky tano.. je to Isofrane a vonia dost intenzivne.. aj sa mi zda, ze tie samuraie troska ozili...)) z iPhone X cez Tapatalk
xbraj19 Odesláno 4. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2018 (upraveno) King Seiko Hi-beat Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 4. ledna 2018 uživatelem xbraj19
dr.sphinx Odesláno 4. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2018 Já jsem nuďák vlastně jenom s moderními produkčními modely, ty s matthiasem a dalšími jedete bomby Super.
xbraj19 Odesláno 4. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2018 (upraveno) Díky, a jak krásně tikají, akorát ten řemen jsem úplně netrefil. Upraveno 4. ledna 2018 uživatelem xbraj19
siwi Odesláno 5. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2018 Jsou nádherný. akorát je vidím na náramku.
xbraj19 Odesláno 5. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2018 akorát je vidím na náramku. Asi úplně nerozumím?
Dantechno Odesláno 5. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2018 (upraveno) Ale to je takove rypnuti od kolegy... jsou tu dlouhe diskuze co je vlastne spravne. Remen , náramek nebo tah atd. ... Ja osobne a nejspis vetsina tady (aspoň podle toho co ctu) pouziva: Remen - Kuze , Tah - Kov Upraveno 5. ledna 2018 uživatelem Dantechno
lub Odesláno 5. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2018 Včera dorazily, dnes poprvé na ruce. Mé první automaty od Seika. První kus nedorazil ve stavu, který bych si chtěl nechat, takže reklamace, poštou zpět do Singapuru. Druhý kus jsem zhodnotil jako 99 % - asi ani J verze holt není 100% - ale u prvních asi člověk očekává nemožné, že?mohl bys prosím rozvést co na nich nebylo ok?ve svém nekončícím hledání dalších seiko jsem zavadil i o tyhle jednoduché srpb67. sice lumi ošizená, vypadají jak skoro jak levné seiko5, ale na druhou stranu mi učaroval ten čistý ciferník a elegance pouzdra. už jsem byl parkrát jeden klik od koupě, a tak mě zajímá, co by na nich mohlo být špatně, když nemají ani vnitřní bezel, který by mohl být nakřivo...dík
siwi Odesláno 5. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2018 Asi úplně nerozumím? Ale to je takove rypnuti od kolegy... jsou tu dlouhe diskuze co je vlastne spravne. Remen , náramek nebo tah atd. ... Ja osobne a nejspis vetsina tady (aspoň podle toho co ctu) pouziva: Remen - Kuze , Tah - Kov Nemělo to být rýpnutí. Chtěl jsem jenom říct, že k těmto hodinkám by se mi nejvíc líbil kovový náramek (tah).
Čajíček Odesláno 5. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2018 Sarb Odesláno z mého Lenovo P1a42 pomocí Tapatalk
Arthur N. Odesláno 5. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2018 taky Sarby Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
neumann Odesláno 5. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2018 Dnes se toulam kolem Smrzovky, krasne melancholicky pocasi i prostredizkratka sudety Sent from my iPhone using Tapatalk
neumann Odesláno 5. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2018 Mam rad zdejsi zemitou atmosferu Sent from my iPhone using Tapatalk
neumann Odesláno 5. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2018 A tak nejak symbolicky pekny horsky hrbitov nakonec Sent from my iPhone using Tapatalk
tano Odesláno 5. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2018 (upraveno) neumann: hezky fotky chlape, ta s tim viaduktem a posledni nemaji chybu. DikyEdit: atmosferu na jednicku potvrzuji. Upraveno 5. ledna 2018 uživatelem tano
logout Odesláno 5. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2018 (upraveno) mohl bys prosím rozvést co na nich nebylo ok?ve svém nekončícím hledání dalších seiko jsem zavadil i o tyhle jednoduché srpb67. sice lumi ošizená, vypadají jak skoro jak levné seiko5, ale na druhou stranu mi učaroval ten čistý ciferník a elegance pouzdra. už jsem byl parkrát jeden klik od koupě, a tak mě zajímá, co by na nich mohlo být špatně, když nemají ani vnitřní bezel, který by mohl být nakřivo...dík Jasně - obě drobnosti jsou viditelné i na fotce: - V logu SEIKO je E nějaké ušmudlané, výrazně jinačí než zbytek loga - buď koroze, nebo na to někdo sáhl při výrobě a ono to zčernalo, nevím. První kus to rozhodně neměl. Nevím, zda má smysl zkoušet to nechat u hodináře přeleštit, počítám, že bych akorát dostal prach na cifr. - Napravo od páté pozice (u indexu 24. minuty) se evidentně při výrobě chytilo zrnko prachu mezi sklíčko a lunetu a udělalo do lunety mikroskopický ďolík. Vidět to je jen v úhlu ze kterého jsem to fotil a ještě jen z několika centimetrů (tedy mýma očima), jinak ne. Upraveno 5. ledna 2018 uživatelem logout
VojtaJ Odesláno 5. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2018 Tak opět Mt. FUJI limitka. Ani ve společnosti Breitlingů na ně nezapomínám. Super koukatelnej orloj :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se