Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 31,3tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

To ti to moc dlouho nevydrželo, když koukam do prodejní sekce :lol2:

Vydržel. Dva dny.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Odesláno

To prodas tady na foru jako "lehce nosene" :D Ne, sklo vymeni kazdej hodinar, ale byt tebou, poridil bych pritelkyni ty Alba APBT207, to je takovej neznicitelnej nastupce techto polnich hodinek. Jsou hodne podobne. A hodne odolne.

Odesláno

Sumo obdobi

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

To prodas tady na foru jako "lehce nosene" :D Ne, sklo vymeni kazdej hodinar, ale byt tebou, poridil bych pritelkyni ty Alba APBT207, to je takovej neznicitelnej nastupce techto polnich hodinek. Jsou hodne podobne. A hodne odolne.

Ja to zkusim na byvalyho majitele.. jako reklamacka.. ze mi prodal smecka :D   pritelkyni nic kupovat nebudu, nezaslouzi  :) ma svoje 4 seika a rozflaka moje....

Ooops, to musela byt tuha bitva :)

ked ta zenska vymakne so susedkou, da ti facku, zlomi si pri tom ruku a ma na nej tvoje Seika.

ty ides na forum - chalani kde vymenim sklicko.. priceless

:D zas takovy peklo to nebylo :)

Odesláno

Takova parata si vylozene rika o tunaky:-)

Momentálně jsou veškeré priority na stavbě rodinného sídla. Až bude hotovo, budu vymýšlet hlouposti :)

Odesláno

Ja to zkusim na byvalyho majitele.. jako reklamacka.. ze mi prodal smecka :D   pritelkyni nic kupovat nebudu, nezaslouzi  :) ma svoje 4 seika a rozflaka moje....

:D zas takovy peklo to nebylo :)

žádnou SZ jsem nedostal ;)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...