wizard-ov Odesláno 17. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2014 5etter: Jooo pepsiny...tak ty už jsou pryč. Ale na předchozí stránce u pana K. jsou jedny, které by jim jako z oka vypadly :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 17. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2014 Po delší době: To jsou pro mě určitě jedny z top 3 od seika. Tady jsem se taky ještě nevytahoval: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 17. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2014 nojo, dobrý, ale to není prim sport automat, to bude něco o 150 víc no né?Pokouším se zbavit slušnosti a upřímnosti, už mi to skoro jde, ** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 17. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2014 nojo, dobrý, ale to není prim sport automat, to bude něco o 150 víc no né?Pokouším se zbavit slušnosti a upřímnosti, už mi to skoro jde, ** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saida Odesláno 18. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2014 Tady jsem se taky ještě nevytahoval:Jo ,jo vim ,že je máš a trpělivě čekám . Turtle na sharku jest muj vintage sen. Jednou příjdou.Mynulej týden ,jsem udělal dobrej skutek a druhej den byly tuňáky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 18. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2014 (upraveno) Tady jsem se taky ještě nevytahoval: Honzo, začínáš mně s nima štvát! Naživo jsem je poprvé viděl až u tebe a lituji, že jsem je nezkusil na ruce. Ale když toho bylo tolik, že mi to už hlava nebrala Asi si je budu muset taky pořídit... A abych nebyl OT: Upraveno 18. prosince 2014 uživatelem JaRooN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 18. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2014 ** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 18. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2014 je tu ještě někdo s těmito SRPy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 18. prosince 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2014 Myslim, ze nie. Vacsina fora ma divny vkus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cortes1990 Odesláno 18. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2014 sice ich uz nakej ten patek nemam ale tiez som mal tu cesta dodnes lutujem ze som ich pustil dalej :/ teraz ich ma tusim huhu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papen Odesláno 18. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2014 Foto sice staršího data, ale sem tam na ruce jsou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 18. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2014 a dodnes lutujem ze som ich pustil dalej :/ o tom jsem zkraje taky zauvažoval - nejvíc mi vadila barevná minutovka, ale naštěstí jsem dostal rozum a zůstaly a jsem za ně rád, jsou to moc fajn hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 18. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2014 (upraveno) Honza.manta: Paráda. To chce se vytahovat úplně všude. saida: no vždyť ty tuňáky to je taky pošušňáníčko Upraveno 18. prosince 2014 uživatelem tommasini Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 19. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2014 Vcerejsi vanocni Pětkování Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 19. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2014 honza mantatady je něco pro tebe, http://wristsushi.proboards.com/thread/76/ode-6309** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 19. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2014 honza mantatady je něco pro tebe, http://wristsushi.proboards.com/thread/76/ode-6309**ta fotka s maskou je super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 19. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2014 honza mantatady je něco pro tebe, http://wristsushi.proboards.com/thread/76/ode-6309**¨Pěkné, pěkné, ale to jsou 6309. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 19. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2014 (upraveno) to jo, měl jsem na mysli spíše ty počty kusů, mírně mi to připomnělo jistou sbírku orlíků... ok** Upraveno 19. prosince 2014 uživatelem eloga Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 20. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2014 MM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 20. prosince 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2014 Sawtooth Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se