petr_cha Odesláno 27. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2018 Siesta.... Najednou tu modrou vidim vsude.. :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal93 Odesláno 27. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2018 Želvy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 27. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2018 V inzerci pořád žádný GS za třicet.. a termín se blíží, tak jsem ze zoufalství prohledal šuplíky - a hele co jsem našel Seika z předchronomagorský doby. Super tenký, super pohodlný. Dostanou novou baterku a po srazu je dám bráchovi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
K0t0 Odesláno 27. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2018 Zdravím, chtěl bych se zatím nějak představit jsem začátečník a tuhle ?věcičku? mi poradil jeden kolega, kterého tu asi už všichni znáte (před chvilkou tu drndal a procházkoval) no, jak říkám jsem zacátečník a momentálně mě přistál první krasavec na ruku s označením ?5? (samo s sebou) že si momentálně myslím, že to jsou nejhezčí hodinky na světě ale už tu fórum projíždím druhý týden a viděl sem opravdu krásné kousky a doufám, že jednou budu moct být třeba na svou sbírku opravdu hrdý. Hodinky jsem dostal na svoje kulaté narozeniny od mé přítelkyně. Má mě asi ráda. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dwouk Odesláno 27. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2018 Vlahý nedělní večer:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nick06 Odesláno 27. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2018 Klid Odesláno z mého SM-J510FN pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 27. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2018 Dneska celý den na ruce tooly jak cyp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 28. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2018 teď už budu prudit asi jen s těmahle, kyklop je teda trochu jako nanic, no co už Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 28. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2018 zelene Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 28. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2018 Moje nové Presage :-) IMG_20180526_145939.jpg Ten obrácenej řemen ti nevadí? Ale jinak pěkný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 28. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2018 teď už budu prudit asi jen s těmahle, kyklop je teda trochu jako nanic, no co užTak Save the ocean se nakonec nekonaly, koukam:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 28. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2018 Zdravím, chtěl bych se zatím nějak představit jsem začátečník a tuhle ?věcičku? mi poradil jeden kolega, kterého tu asi už všichni znáte (před chvilkou tu drndal a procházkoval) no, jak říkám jsem zacátečník a momentálně mě přistál první krasavec na ruku s označením ?5? (samo s sebou) že si momentálně myslím, že to jsou nejhezčí hodinky na světě ale už tu fórum projíždím druhý týden a viděl sem opravdu krásné kousky a doufám, že jednou budu moct být třeba na svou sbírku opravdu hrdý. Hodinky jsem dostal na svoje kulaté narozeniny od mé přítelkyně. Má mě asi ráda. Sent from my iPhone using TapatalkPekny to mas.. ted jeste přidat tuhlety nebo tamhlety.. a casem budes uplne spokojeny.. urcite... :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 28. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2018 No, jestli mas pani taky rad, tak sem radsi moc nechod. Bude to lepsi pro vas pro oba, uvidis... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Matiniela Odesláno 28. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2018 Jedině Seiko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 28. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2018 Tak Save the ocean se nakonec nekonaly, koukam:-) njn, na to moje párátko jsou želvy prostě moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 28. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2018 Dnes svetla kombinace a myslim ze dobre a Seika samotne skvele, tyto me fakt hodne bavi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 28. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2018 Peknej remen. Nevim proc jsem si myslel, ze jsou ty hodinky mensi. Ale jsou opravdu moc hezky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 28. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2018 Diky, sam nechapu jak je mozne, ze me defakto uplne obyc hodinky tak bavi, ale proste ty indexy a rucky, to je masakr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panchart Odesláno 28. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2018 (upraveno) Diky, sam nechapu jak je mozne, ze me defakto uplne obyc hodinky tak bavi, ale proste ty indexy a rucky, to je masakr.Souhlasim, naprosto parádní Upraveno 28. května 2018 uživatelem Panchart Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 28. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2018 (upraveno) Bells, jaké je prosím jejich označení? Děkuji.edit: úplně mě dostaly Upraveno 28. května 2018 uživatelem horal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se