Kupa54 Odesláno 21. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2018 (upraveno) Na těch nových MM300 mi vadí jen dvě věci. Jsou hodně vysoké a pak právě ta vteřinovka z kočičího zlata.Přijde mi to na potápkách, obvzlášť na tool potápkách nepatřičnéAle, to je jen můj osobní názor Upraveno 21. listopadu 2018 uživatelem Kupa54 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 21. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2018 Na těch nových MM300 mi vadí jen dvě věci. Jsou hodně vysoké a pak právě ta vteřinovka z kočičího zlata.Přijde mi to na potápkách, obvzlášť na tool potápkách nepatřičnéAle, to je jen můj osobní názor První Seiko saturační divery (6159) měly ?zlaté? ručičky, indexy i indexy na lunetě. Takže já bych jim to odpustil :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 22. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2018 Tak to zlatenie povodne nebolo na paradu ale na zvysenie viditelnosti ruciek a indexov. Podla tej fotky novych mm300 na lunete materialom nesetrili.. zaujimave. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 22. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2018 Jediné co bych jim vytknul, je zapuštěná vložka lunety, takže trčí plechový okraj lunety (něco ve stylu SKX). Přidat 1mm vložky a nemám jim co vytknout. Zlaté detaily jsou velmi decentní a v podstatě na sebe nijak neupozorňují. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 22. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2018 a ta luneta vypadá opticky o něco vyšší. ..Ne jen opticky, ona je vyšší. Jediné co bych jim vytknul, je zapuštěná vložka lunety, takže trčí plechový okraj lunety (něco ve stylu SKX).Zapuštěná vložka by mi i vyhovovala, protože hranu vložky u MM300 sem měl dojebanou vždy jako první. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 22. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2018 Combo na cesty. Anadigi a Field Samuraje s lupou na čítanie logára na nich. Lupa brutus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ABCDE Odesláno 22. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2018 Marinemastry mají pro mě své jedinečné kouzlo a u těchto mi to nějak chybí. Naživo budou možná lepší, ale takhle z fotky to je za mě slabota. Prvně jsem si myslel, že je to nějaká modifikace SKX na MM300 :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 22. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2018 Hele lidi všimnul si někdo že seyia na svých stránkách uvádí u všech modelů bez rozdílu ceny tuhle větičku The chapter ring and index & bezel index and face index not being aligned perfectly. to je vostuda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 22. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2018 To tam má už roky a občas mu to utečie aj k Citizenom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 22. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2018 jo, ma to tam uz hodne dlouho a resilo se to, napr. od instanta to za to schytal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 22. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2018 sem si toho nikdy nevšim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 22. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2018 ... na druhou stranu je to casto pravda, tak predchazi reklamacim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 22. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2018 ska z eteru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 22. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2018 Seyia-san nie je AD takze sa musi nejako zariadit, inac by skrachoval po prvej limitke.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 22. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2018 Seyia-san nie je AD takze sa musi nejako zariadit, inac by skrachoval po prvej limitke..ty ho nemáš rád .... to je evidentní ..... takovej sympatickej chlápek co ti proved ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 22. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2018 nedal slevu na GS? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 22. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2018 To nebola kritika seyiu, ale problemovej kvality Seika.. so seyiom nemam nic. Teda okrem toho ze radsej by som to nepredaval nez sa strapnovat tymto stylom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 22. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2018 no abych se přiznal, tak občas někdo někde řekne, že je to nakřivo, ale já to prostě nevidím nebo nevnímám ....... existuje nějakej obrázek kde je to nakřivo, tak aby mě to praštilo do očí ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 22. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2018 Zapuštěná vložka by mi i vyhovovala, protože hranu vložky u MM300 sem měl dojebanou vždy jako první.To jo, ale nevypadá to pěkně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 22. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2018 (upraveno) To Ypo : Je to kampaň ;-) Upraveno 22. listopadu 2018 uživatelem DavidLC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se