Návštěvník YPO Odesláno 22. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2018 správně se píše kampáň ......... a ta cena taky nesouhlasí ...... .... du luxovat, tak než to udělám chci tu fotku
McStinger Odesláno 22. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2018 Čo chceš, aké fotky, však toho je plno. Z vlastného tieto moje bývalé SRP455. A napríklad z limitky Shogunov bola dohúkaná snáď polovica. Hanba jak sviňa, hodinky za 1500 USD a ani pol slova som nepočul, že by to vymieňali apod. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
shewcza Odesláno 22. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2018 Tady moje želvy Ty shoguny jsou celkem extrém. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník YPO Odesláno 22. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2018 no tak to je peklo ..... je pravda, že úhel při focení udělá taky nějaké zkreslení, ale tohle je masakr ...... dokonce mi to přijde, že to není pootočený, ale blbě natisklý
El Nano Odesláno 22. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2018 u těch monster to je určitě blbě natisklý, protože jinak ty otvory na indexy sedí. Tady z toho bych ale dostal tik v oku tvl :-D
McStinger Odesláno 22. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2018 Osobne vidím problém hlavne v tom, že to takto môže vyliezť z fabriky. A my to tu máme ako folklór a sme na to zvyknutí.
jovani Odesláno 22. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2018 (upraveno) Upraveno 22. listopadu 2018 uživatelem jovani
DavidLC Odesláno 22. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2018 A vždycky si je koupím, vždycky a ať si to všichni pamatují, vždycky :-))
Michal93 Odesláno 22. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2018 Achjo.. už i já zkouším potápky na kůži... mám blbej pocit, že se mi to libí :-( btw za tu moju hnusnou čapu sorry Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
petanprim Odesláno 22. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2018 Taky se pochlubím s čerstvým přírustkem Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kupa54 Odesláno 22. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2018 Dnes pohodlné alpy Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kupa54 Odesláno 22. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2018 První Seiko saturační divery (6159) měly ?zlaté? ručičky, indexy i indexy na lunetě. Takže já bych jim to odpustil :-) Já to nekritizuji, ale jen se mi to nelíbí
pebe Odesláno 23. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2018 maloželvy ve fabrice Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
villain83 Odesláno 23. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2018 . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Michal93 Odesláno 23. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2018 PADIny Odesláno z mého KIW-L21 pomocí Tapatalk
M-72 Odesláno 24. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2018 Já dnes také ;-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Panchart Odesláno 24. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2018 Tak přesně takhle mi velikostně připadaji, jako konzerva
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se