jožko Odesláno 30. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2019 Taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 30. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2019 (upraveno) Kouknu ven a zase Saigon Upraveno 30. června 2019 uživatelem tommasini Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sergej Vasilijev Odesláno 30. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2019 Po 4 dnech koupání v Jadranu mi urezla stěžejka. Naštěstí mi upadly na břicho při opalování, ale mohl jsem je utopit. Tak jsem je nosil jako kapsáče. Takže tu chybí sekce Jaké Seiko máte v kapse.To asi nebyla origo, že? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 30. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2019 Je voláka tenučká Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 30. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2019 Po půl roce v krabici - velmi osvěžujici: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 30. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 30. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 1. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 1. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2019 Po delší době... Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 1. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2019 Jako co se mi líbí je pouzdro ? la 62GS. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrM Odesláno 1. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2019 Při výměně stěžejek došlo i na řemínek. Oranžový isofrane nahradiĺ Hirsch Pure. Taky dobré, že ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 1. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2019 Chčije a chčije. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 1. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2019 Jen jestli si na ně neplivl , u nás cca 10km od Prahy ani ň. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 1. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2019 Jsem se podíval, jak nelícuje den a datum a ukápla mi slza. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 1. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2019 i když to k smíchu neni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morbo Odesláno 1. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2019 Zas ber to tak ze kdyz uz nic tak aspon ten armovak s indexama na lunete ti Japonci umi bezvadne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapitanO Odesláno 2. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2019 Po nesčetném množství různých variant obutí jsem došel k závěru, že nejlepši volbou je stará dobrá guma z22. Alespoň teda na léto určitě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 2. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2019 Zase jsem vcera spatne nastavil datum Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 2. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2019 High noon, ako hovoria niektorí amerikanizovaní kolegovia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 2. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2019 Jak jinak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se