Přejít na obsah

Jaké Seiko máte právě na ruce?

People

Doporučené příspěvky

Bez synchronizace je to obyč quartz. Jako zobrazovací terminál atomových hodin to funguje jen s ní.

To samozřejmě chápu, ale furt bych čekal, že v hodinkách za tolik peněz bude ten kalibr natolik kvalitní, aby i bez synchronizace nedělal takovýhle rozdíly, 5 vteřin za 14 dnů snad neudělaj ani Casia za litr.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To samozřejmě chápu, ale furt bych čekal, že v hodinkách za tolik peněz bude ten kalibr natolik kvalitní, aby i bez synchronizace nedělal takovýhle rozdíly, 5 vteřin za 14 dnů snad neudělaj ani Casia za litr.

hele, ale oni se tím nijak netajej ..... podívej se na rozptyl casio který si měl na mysli

https://www.seikowatches.com/global-en/products/astron/sse115j1

Odkaz ke komentáři

No jo, ale oba víme, že zrovna Seiko tohle uvádí prakticky u všech druhů kalibru (mechanika, quartz, kinetic...)

Mám na mysli ten šílenej rozptyl, kterej reálne bejva nasobne menší. A nechce se mi věřit, že by průměrný Casia za litr dělali skutečně tak markantní rozdíl. Nevím to, jen mi to přijde nepravděpodobny. Ale hádat se nebudu.

Odkaz ke komentáři

No jo, ale oba víme, že zrovna Seiko tohle uvádí prakticky u všech druhů kalibru (mechanika, quartz, kinetic...)

Mám na mysli ten šílenej rozptyl, kterej reálne bejva nasobne menší. A nechce se mi věřit, že by průměrný Casia za litr dělali skutečně tak markantní rozdíl. Nevím to, jen mi to přijde nepravděpodobny. Ale hádat se nebudu.

no je to tak jak píšu no ..... výhodu astronů jsem již popisoval ..... i kdyby dělaly 10 minut za měsíc tak stačí vyjít před barák a jdou přesně ..... to casio za litr bez manuálního zásahu neumí ..... sorry no

Odkaz ke komentáři

Hmm, aj ak sú bez signálu, mohli by ísť presne. A nielen GPS hodinky. Normálne mi skrsla v hlave jednoduchá myšlienka, idem ju predať do Seika :). Odteraz bude vyrábať iba presné quartzky :D

ale voni jdou přesně ...... 10 sekund za měsíc je OK ...... vy ste zhulený ? :D

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...