YPO Odesláno 24. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2019 Ale rychtuje se to fakt pomalu U novějších kalibrů je to už ale prej vícemotorkový (Citizen měl v tomhle náskok).nemám zkušenost s cizími výrobky, ale já vylezu před barák a začne se to hned motat aniž bych něco mačkal .... žádnej problém Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 24. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2019 přesně tak ..... výhoda astronů tkví v tom že můžou chrápat měsíc v šuplíku, pak je vyndáš a všechno se samo porychtuje aniž bys na to musel šáhnout ..... to mě baví ..... není s tím žádný sraníAmen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 24. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2019 Ale rychtuje se to fakt pomalu U novějších kalibrů je to už ale prej vícemotorkový (Citizen měl v tomhle náskok).Nemám srovnání, jsem Seiko negativní, ale u mě je to moment. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 24. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2019 mohlo by ti z toho vedra hrabnout a udelat neuvazeny krok ;-)Checht :-) Tak strašný to není :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave123 Odesláno 24. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2019 Seiko a meruňky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatoslav Odesláno 24. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2019 Zatím stále. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 24. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2019 Bez synchronizace je to obyč quartz. Jako zobrazovací terminál atomových hodin to funguje jen s ní.To samozřejmě chápu, ale furt bych čekal, že v hodinkách za tolik peněz bude ten kalibr natolik kvalitní, aby i bez synchronizace nedělal takovýhle rozdíly, 5 vteřin za 14 dnů snad neudělaj ani Casia za litr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 24. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2019 To samozřejmě chápu, ale furt bych čekal, že v hodinkách za tolik peněz bude ten kalibr natolik kvalitní, aby i bez synchronizace nedělal takovýhle rozdíly, 5 vteřin za 14 dnů snad neudělaj ani Casia za litr.hele, ale oni se tím nijak netajej ..... podívej se na rozptyl casio který si měl na mysli https://www.seikowatches.com/global-en/products/astron/sse115j1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 24. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2019 No jo, ale oba víme, že zrovna Seiko tohle uvádí prakticky u všech druhů kalibru (mechanika, quartz, kinetic...)Mám na mysli ten šílenej rozptyl, kterej reálne bejva nasobne menší. A nechce se mi věřit, že by průměrný Casia za litr dělali skutečně tak markantní rozdíl. Nevím to, jen mi to přijde nepravděpodobny. Ale hádat se nebudu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 24. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2019 No jo, ale oba víme, že zrovna Seiko tohle uvádí prakticky u všech druhů kalibru (mechanika, quartz, kinetic...)Mám na mysli ten šílenej rozptyl, kterej reálne bejva nasobne menší. A nechce se mi věřit, že by průměrný Casia za litr dělali skutečně tak markantní rozdíl. Nevím to, jen mi to přijde nepravděpodobny. Ale hádat se nebudu.no je to tak jak píšu no ..... výhodu astronů jsem již popisoval ..... i kdyby dělaly 10 minut za měsíc tak stačí vyjít před barák a jdou přesně ..... to casio za litr bez manuálního zásahu neumí ..... sorry no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 24. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2019 Hmm, aj ak sú bez signálu, mohli by ísť presne. A nielen GPS hodinky. Normálne mi skrsla v hlave jednoduchá myšlienka, idem ju predať do Seika . Odteraz bude vyrábať iba presné quartzky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 24. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2019 Hmm, aj ak sú bez signálu, mohli by ísť presne. A nielen GPS hodinky. Normálne mi skrsla v hlave jednoduchá myšlienka, idem ju predať do Seika . Odteraz bude vyrábať iba presné quartzky ale voni jdou přesně ...... 10 sekund za měsíc je OK ...... vy ste zhulený ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 24. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2019 10 s za mesiac je dosť, ak sa niečo volá Astron . Ale u Astronu to asi bude úmysel, aby majiteľ občas videl, že sa nastavili Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 24. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2019 Když už jsem to nakous s těma GPS Citizenama: F150 bez synchronizace plus mínus pět za měsíc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 24. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2019 kristepane ..... já se zblázním Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 24. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2019 Mňa by tiež jeblo, keby mi takto nepresne išli hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 24. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2019 Ja bych z toho vedu neelal. Vyhoda je, ze i za par let vylagrovany strojek bez sutru pujde presne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 24. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokos3 Odesláno 24. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2019 Dneska jdu na koktejl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krizko Odesláno 25. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2019 Skúšam, experimentujem, sám neviem či sa mi to páči alebo nie GS na milánskom meshi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se