minimus80 Odesláno 6. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2019 Včerajšia foto, na ruke budu ale celé 2 dovolenkové týždne Odoslané z SM-A600FN pomocou Tapatalku
Radik Odesláno 6. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2019 Stále modré... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Saki Odesláno 6. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2019 tie moje nemaju este ani tyzdenTak to jsme na tom stejne , krasnej kousek
Liqid Odesláno 6. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2019 (upraveno) Skúšam, experimentujem, sám neviem či sa mi to páči alebo nie GS na milánskom meshi. Super, za mě nejlepší GS. Ale preferoval bych kroko, máš k nim i tah? Upraveno 6. srpna 2019 uživatelem Liqid
DavidLC Odesláno 7. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2019 Oběd stále není, asi jim to stopnu :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
rooosta Odesláno 7. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2019 už niekoľko dní ďalší prírastok so Seiko rodiny :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
krizko Odesláno 7. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2019 Super, za mě nejlepší GS. Ale preferoval bych kroko, máš k nim i tah?ťah k nim nie je. Originálny hnedý aligátor je na môj vkus príliš dlhý, obmieňam toto:
fijo Odesláno 7. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2019 Milion možností, to mě baví Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
EpsteinBarr Odesláno 8. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2019 a mozno je to len kratkodoba porucha receptorov vnimania niektorych farieb :-)
Návštěvník rimidalvlark Odesláno 8. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2019 Skoro, jako pes Góro.......Ale jinak luksusní nápodobenina na brutální práci na chalupě nebo se zbíječkou na šachtě.......( pro pražáky; šachta je ta ďůra, kde se rube uhlí, aby bylo teplo a svítilo světlo čpíčo...) Sorry kluci. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Zz0iD Odesláno 9. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2019 Hlidacka hned od rana...na toho cervenyho rejnoka se dobre zvyka Odesláno z mého SM-J510FN pomocí Tapatalk
xbraj19 Odesláno 9. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2019 Skoro, jako pes Góro.......Ale jinak luksusní nápodobenina na brutální práci na chalupě nebo se zbíječkou na šachtě.......( pro pražáky; šachta je ta ďůra, kde se rube uhlí, aby bylo teplo a svítilo světlo čpíčo...) Sorry kluci.Těsně vedle....přes východočínské moře. Sis spletl sekci.
kolky87 Odesláno 9. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2019 Dnes takto Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
MíraMíra Odesláno 9. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2019 Stále. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
EpsteinBarr Odesláno 10. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2019 konecne vyschla vydatna rannna rosa, tak sa pustim do travnika... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
pauliej Odesláno 10. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2019 Moje nove korytnacky... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Radik Odesláno 10. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2019 Moje... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. ...a bráchovy, když je při ruce Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Michal93 Odesláno 10. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2019 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se