Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

V tomhle případě Béčka, protože ty Bondovky na obrázku jsou podle mě fejk. Takhle ta sekundovka nevypadá, to se na mě nezlobte.

Foto jsem sem dával pouze ilustrační. Pro ukázku toho, o které modely mi jde.

Odesláno

No, tak zatím to tady vypadá jednoznačně pro Omega. Vzhledem k tomu, co model nabízí, asi máte pravdu. Nicméně z pohledu značky, jak tu bylo také zmíněno mi příjde výše Breitling.

Nedávno, když jsem se byl na ně díval u AD mi jejich prodejce, naopak vychvaloval Omegu (více in-house kalibrů, nový master co-axial, atd.), že prý Breitlingu utíkají a jsou na tom značkou už jinde...já si to právě až tak nemyslím.

Odesláno

No, tak zatím to tady vypadá jednoznačně pro Omega. Vzhledem k tomu, co model nabízí, asi máte pravdu. Nicméně z pohledu značky, jak tu bylo také zmíněno mi příjde výše Breitling.

Nedávno, když jsem se byl na ně díval u AD mi jejich prodejce, naopak vychvaloval Omegu (více in-house kalibrů, nový master co-axial, atd.), že prý Breitlingu utíkají a jsou na tom značkou už jinde...já si to právě až tak nemyslím.

Co tě vede k tomu, že si to nemyslíš? Mě osobně přijde Omega, že jde nahoru s cenou, ale zároveň nabízí něco navíc. Breitling mi přijde přepálený cenou za "obyčejnou" ETU, pokud nekupuješ B01 (Který je určitě super).  

Odesláno

Věru těžká volba. Měl jsem oboje a oboje jsem měl rád. Asi záleží na tom, co vlastně hledáš. Omegy jsou velmi univerzální (volnočasovky, neurazí k obleku), lépe sedí na ruce a daleko lépe vklouzávají pod košili, ... Breitling je dle mého více o emocích a spíš volnočasová záležitost (s manžetou od košile si Colty moc nerozumněly).

Výhoda tvého dilema je v tom, že ani s jedněma nešlápneš vedle a oba kousky mají více než slušnou likviditu, takže je po roce klidně můžeš prohodit;-)

Odesláno

Po dalším dni rozmýšlení mě to více táhne k Breitlingu. Ale taky z toho začínám mít plnou hlavu a možná to nechám na chvilku být a dám si odstup a za měsíc se k nim vrátím a co mě víc chytne, to pak koupím.

Přiznám se, že teď už jsem se do toho fakt zamotal :-)

Odesláno (upraveno)

Nemel ses ptat, tak je to vzdycky... Ja se zeptal jednou, nebo 2x a vzdy pak radsi koupil jiny hodinky. Nejak se tim prokousej a hlavne, neni jenom B a O! ;)

Upraveno uživatelem LovecK
Odesláno

Nemel ses ptat, tak je to vzdycky... Ja se zeptal jednou, nebo 2x a vzdy pak radsi koupil jiny hodinky. Nejak se tim prokousej a hlavne, neni jenom B a O! ;)

Moje řeč. Taky se radši neptám. Vybírám srdcem bez ohledu na značku nebo poměr cena/výkon  :D

Odesláno

No jo, něco na tom bude se neptat :-) Zase není nad to se nechat s ostatními poradit, mnohdy pak narazíte nebo zjistíte informace, které nakonec rozhodnou!

Taky kde koupit...narazil jsem tak na jednoho AD v Německu a má vždy celkem příjemné ceny...rozhodně lepší než v tuzemsku.

Návštěvník YPO
Odesláno

jako víkendovky bych si nekoupil ani jedny (přišla my na mysl otázka co nosíš přes tejden ?) .... a kdybych chtěl jenom jedny hodinky tak omegy i s tím vintážním strojkem (jako celek to stojí celkem dost peněz obvzlášť na víkendy) .... colty sou pro ještě né moc bohatý zelináře .... nuda a šeď ..... no .....za kilo bych si koupil rači koupil něco z německa .... třeba .... 

Odesláno

Jestli je chceš jako vykendovky tak bych volil breitling colt chrono baterku nejsou tak nachylny na otřesy a nemusíš stelovat čas .půjdou ti pořád na vteřinu přesně a jsou prakticky bezudrzbovy .nesmysl si kupovat automaty jen na víkend aby se mě točily většinu času někde ve vinderu.

Odesláno

Z tech dvou urcite Omega, je jinde, nez B. Ale je spousta jinych kurna dobrych znacek, zkus jeste premyslet. :)

Odesláno

Všem děkuji za názory a vaše postřehy!Každopádně klidním emoce a nakonec jsem se rozhodl touto cestou nejít. Již vlastním Omega i Breitling a kupovat si zase jedny nebo druhé momentálně nebudu. Zkusím jít zase o level dál.

Vždy jsem chtěl IWC tak se po nějakých podívám, poslední dobou mě také láká Rolex, tak uvidíme :-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...