Návštěvník maxipesfik Odesláno 12. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2014 Dobrý den vespolek, které koupit na lítačku? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
bohus76 Odesláno 12. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2014 Na lítačku je škoda těch prvních.K obleku ty první,to je jasné.
financ Odesláno 12. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2014 Na lítačku je škoda těch prvních.K obleku ty první,to je jasné.to sou quartzky. Jsem je měl se lvickem a rad na ne vzpomínám.
bohus76 Odesláno 12. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2014 Aha,vím,že jsi je měl.Myslel jsem,že je to mechanika.Ale i tak jsou to spíše společenské než na nějaké volnočasové aktivity.
Návštěvník Ondra Odesláno 12. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2014 ty prvni jsou vyprodany
Návštěvník maxipesfik Odesláno 12. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2014 občas je vídávám, online tady. http://www.adk.sk/katalog-sk/ostatne-produkty-a-znacky/hodinky-prim-1-sk/prod-2425/
Návštěvník Ondra Odesláno 12. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2014 aha, tak na SK asi par kousku skladem maji, v CR pisou, ze vyprodano v dubnu na ne meli 20 procent slevu a ted v prosinci je meli v akcnim setu s diarem jsem zvedavej, jestli je jeste naskladni... asi moc na odbyt nesly...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 12. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2014 Jinak ty druhé zde: http://prim-hodinky.cz/cz/panske-spolecenske-klasicke/prim-w01p-10022-a/productdetail/475
Návštěvník Ondra Odesláno 12. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2014 uz jsem mel kolikrat nutkani vyzkouset Primky z Frydku-Mistku, ale zatim k tomu nedoslo... tyhle bych si na ruce predstavit dovedl, otazka je, jaky by byl dojem nazivo...
gunman Odesláno 13. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2014 Díval jsem se na ně v OC v Hradci, i jsem byl odhodlán je za tu cenu koupit a zkusit. Ale pak prodavačka řekla, že to jsou quartzky a v tu chvíli klesl poměr cena/výkon na úroveň, kterou nejsem ochoten zaplatit.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se