Návštěvník tolja Odesláno 13. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2014 fotky jsou moje, hodinky taktéž, patrně nikdy nenošené, jo a nejsou na prodej.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 13. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2014 Moc hezky,co je v nich za kalibr? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 13. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2014 tak to su krasne NOSky. aj ich planujes nosit alebo sa budes na ne len pozerat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 13. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2014 Krasa, kolik maji prumer? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 13. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2014 Moc hezky,co je v nich za kalibr?ty bys otevíral nosky jen kvůli tomu, aby jsi se podíval na základní kalibr bez mikroregulace? tak to su krasne NOSky. aj ich planujes nosit alebo sa budes na ne len pozerat? asi jen pozerat, stejně je v nich zatuhlej olej, takže nejdou, ale o tom to není Krasa, kolik maji prumer?34mm bez korunky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 13. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2014 ... jo a nejsou na prodej..Vše má svou cenu Vážně jsou přenádherné. Určitě jsou nenošené. Blikneš nám strojek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malymarek Odesláno 13. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2014 až mi srdce zaplesalo, neotevírat, nechat jekdo chce, tak si kaliber najde na netuzase mi začal kolísat tlak :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 13. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2014 Moc hezky,co je v nich za kalibr? Vše má svou cenu Vážně jsou přenádherné. Určitě jsou nenošené. Blikneš nám strojek? Vy jste opravdu praštění, stejně jako před časem člen odjinud, nebo jak si říká. Ten mě také kdysi na aukru přesvědčoval, abych mu otevřel a nafotil nenošený zlacený primky(asi nikdy neviděl primácký kalibr), aby si je potom mohl nekoupit, ještě mi psal, že to prý otevře i stará bába nůžkama, "chytrák". Stará bába nůžkama možná, já určitě ne.Hodně váhám nad tím, jestli je dát vůbec hodináři na vyčištění a následné rozhýbání, neboť by tím vlastně byl "setřen pel jejich nevinnost" i kdyby to dělal takový machr jako je mechano. Nějak ve mě převládá pocit, že když se dnešních časů dožily v netknutém a kompletním stavu, tak že by to tak mělo zůstat.Zkuste mi napsat, jaký na to máte názor Vy, díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 13. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2014 Ja nechtel,aby si je otviral,jen jsem si myslel,ze vzhledem k poctu vintaznich kusu,co ti proslo rukama,tusis,nebo vis,co v nich slape,tot vse. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 13. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2014 Ja nechtel,aby si je otviral,jen jsem si myslel,ze vzhledem k poctu vintaznich kusu,co ti proslo rukama,tusis,nebo vis,co v nich slape,tot vse. mohu se domnívat, že uvnitř je obyčejný stroj o velikosti 10,5 11 nebo 12 linek s lepší regulací, ale spíš bez já už tenhle model před lety měl, ale kde je mu konec, jsou to naprosto běžné hodinky v oceli, nic na nich není. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 13. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2014 Neotvírat, údržbu nedělat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 13. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2014 Nechat jak jsou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 13. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2014 Dokoupil bych na ně safír s AR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 13. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2014 Tvl. To měl někdo 70 let v trezoru, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 13. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2014 Otevírat maximálně krabičku a kochat se pohledem na tu nádhernou "uloženku"... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 13. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2014 (upraveno) Dokoupil bych na ně safír s AR a když vidím tvůj avatar, tak ještě zlatej mesh Tvl. To měl někdo 70 let v trezoru, ne? v trezoru ne, mezi podvlíkačkama, a těch let bylo skoro 80 Upraveno 13. prosince 2014 uživatelem tolja Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 13. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2014 (upraveno) A přikláním se k tomu, abys je nechal tak, jak jsou. Takhle by jsi je nechal odpanit a už by nebyly tak krásně nevinné. A co třeba kdyby někomu sjela omylem ruka? ... Upraveno 13. prosince 2014 uživatelem VintageLover Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 13. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2014 Taky bych do nich nesahal. Myslím, že máš dost jiných hodinek na nošení. Tyhle jsou na pokochání při otevřené krabičce, byl by hřích je vzít na ruku, když jsou nepolíbené. Je to paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 13. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2014 Dokoupil bych na ně safír s AR A ISOfrane,oranzovej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 13. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2014 a když vidím tvůj avatar, tak ještě zlatej mesh Avatar není uplně přesnej. To bych ti moh doporučit tohle vlákno http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/78866-laserová-korekce-očí/page-2?hl=laser#entry1309903 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se