Přejít na obsah

pár fotek bez písmenek, jen tak pro inspiraci

Návštěvník tolja

Doporučené příspěvky

Návštěvník tolja

Moc hezky,co je v nich za kalibr?

ty bys otevíral nosky jen kvůli tomu, aby jsi se podíval na základní kalibr bez mikroregulace?

tak to su krasne NOSky. aj ich planujes nosit alebo sa budes na ne len pozerat? ;)

asi jen pozerat, stejně je v nich zatuhlej olej, takže nejdou, ale o tom to není

Krasa, kolik maji prumer?

34mm bez korunky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník tolja

Moc hezky,co je v nich za kalibr?

Vše má svou cenu :D

Vážně jsou přenádherné. Určitě jsou nenošené. Blikneš nám strojek?

Vy jste opravdu praštění, stejně jako před časem člen odjinud, nebo jak si říká. Ten mě také kdysi na aukru přesvědčoval, abych mu otevřel a nafotil nenošený zlacený primky(asi nikdy neviděl primácký kalibr), aby si je potom mohl nekoupit, ještě mi psal, že to prý otevře i stará bába nůžkama, "chytrák". Stará bába nůžkama možná, já určitě ne.

Hodně váhám nad tím, jestli je dát vůbec hodináři na vyčištění a následné rozhýbání, neboť by tím vlastně byl "setřen pel jejich nevinnost" i kdyby to dělal takový machr jako je mechano. Nějak ve mě převládá pocit, že když se dnešních časů dožily v netknutém a kompletním stavu, tak že by to tak mělo zůstat.

Zkuste mi napsat, jaký na to máte názor Vy, díky.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník tolja

Ja nechtel,aby si je otviral,jen jsem si myslel,ze vzhledem k poctu vintaznich kusu,co ti proslo rukama,tusis,nebo vis,co v nich slape,tot vse.

mohu se domnívat, že uvnitř je obyčejný stroj o velikosti 10,5  11  nebo 12 linek s lepší regulací, ale spíš bez

já už tenhle model před lety měl, ale kde je mu konec, jsou to naprosto běžné hodinky v oceli, nic na nich není.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník tolja

Dokoupil bych na ně safír s AR :lol2: 

a když vidím tvůj avatar, tak ještě zlatej mesh  :lol2:

Tvl. To měl někdo 70 let v trezoru, ne? :)

v trezoru ne, mezi podvlíkačkama, a těch let bylo skoro 80

Upraveno uživatelem tolja
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...