tommas4 Odesláno 10. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2017 Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 23. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2017 ANTHROPOID update: tak jsem byl nedockavej a zavolal jsem Mackovy, cojako.Jelikoz jsem hodinky predobjednaval koncem kvetna a lead time mel byt 6 tydnu (a ne sest mesicu) tak uz jsem byl znacne nervozni co se jako deje.Trefil jsem se akorat do finale produkce, vyroba jede ve trech vlnach, prvni vlna se prave expeduje, druha vlna by mela byt koncem rijna ci v prvni pulce listopadu a treti vlna v pulce listopadu.Takze teseni se stupnuje Neni tu nekdo, kdo si je objednal a pujde si je prevzit do kotvy (teda tyka se pravdepodobne jen druhe vlny, ve ktere je i moje cislo...)? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miloshu Odesláno 23. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2017 Dík za info... Do Kotvy bych zašel, ale nevím v jaké jsem vlně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VeDo Odesláno 29. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2017 Dobrý den, jsem úplný nováček, chtěla bych přítelovi koupit hodinky chtěl hodinky PRIM Orlíky, je tolik variant Orlíků že už se v tom ztrácím. Mohl by mi někdo prosím poradit s těmito hodinkami? Zda mají vůbec takovou hodnotu, nebo o jaký typ se jedná?https://www.sbazar.cz/jan.horalek/detail/26705129-hodinky-prim-letecke-druhovyroba Předem děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 29. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2017 Toto nejsou Orlíky,Orlíky stojí od cca 35 tisíc nahoru.Toto jsou prim letecké a ještě v přechromovaném pouzdru a "hydrou" ve znaku /špatný ciferník,zkrátka napodobenina- fejk/. Co dál ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 29. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2017 Prim Orlik nech sa pacihttp://www.prim.cz/cz/rodina/orlik/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VeDo Odesláno 29. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2017 Děkuji moc za záchranu, nechci koupit fejk. Takže ty staré Prim Orlíky stojí od 35000,- nahoru i v horším stavu? Ano ty nové Prim Orlíky znám, akorát jsou cenově někde jinde než bych chtěla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 29. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2017 Staré Prim Orlíky vytvořené pro armádu v počtu asi 300ks se pohybují v ceně od 100 tisíc výš,ty za 35 tisíc jsou novodobé renovace s jiným strojkem např.ETA 2824 /prim kal.73/ a sehnat i novodobé pod 30tisíc je skoro nemožné. Ty Tebou postované jsou prim letecké a ty se dají sehnat levněji ,cca za třetinovou cenu proti novodobým Orlíkům. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 29. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2017 Jedny echt letecké v dobrém stavu kupř. tady: https://www.antik-hovorka.cz/obchod/prim-letecke-typ-96-033-1-6364.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 29. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2017 To bohous76: urcite bych nove Orliky prodavane Eltonem nenazyval renovace. To je matouci. Jedna se o nove vyrabene nastupce toho puvodniho modelu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 30. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2017 Ano je to matoucí,je to novodobá výroba s jiným strojkem.Byli jsme zde zvyklí říkat renovace,ale třeba u Prim sport 1 stačil jen strojek a byly nové hodinky v nerezu.Myslím,že VeDo chtěl hlavně ceny a myslím šel do kolen :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VeDo Odesláno 30. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2017 No do kolen jsem nešla ;-) spíš jsem myslela, že se dají sehnat levněji, máme doma na zakázku upravené Piloty a dámské od Beaty Rajské prodáváné firmou Prim (tím pravým českým:-)) ale přítel by si přál Orlíky, ale jelikož stojí 60 tis. což se mi dávat nechce, a měla jsem mylnou myšlenku, že starší nerenované budou levnější. Do kolen jsem spíše šla, když mi napsal strohou odpověď jeden pán za renovované Orlíky, že by mu stačilo 500 tis.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 30. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2017 No do kolen jsem nešla ;-) spíš jsem myslela, že se dají sehnat levněji, máme doma na zakázku upravené Piloty a dámské od Beaty Rajské prodáváné firmou Prim (tím pravým českým:-)) ale přítel by si přál Orlíky, ale jelikož stojí 60 tis. což se mi dávat nechce, a měla jsem mylnou myšlenku, že starší nerenované budou levnější. Do kolen jsem spíše šla, když mi napsal strohou odpověď jeden pán za renovované Orlíky, že by mu stačilo 500 tis..Ten pán je mimo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 30. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2017 Omlouvám se slečno, netušil jsem že se bavím s dámou.Myslím,že novodobé Orlíky nejsou špatnou volbou ale ta cena je dost vysoko pro normální lidi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 30. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2017 No do kolen jsem nešla ;-) spíš jsem myslela, že se dají sehnat levněji, máme doma na zakázku upravené Piloty a dámské od Beaty Rajské prodáváné firmou Prim (tím pravým českým:-)) ale přítel by si přál Orlíky, ale jelikož stojí 60 tis. což se mi dávat nechce, a měla jsem mylnou myšlenku, že starší nerenované budou levnější. Do kolen jsem spíše šla, když mi napsal strohou odpověď jeden pán za renovované Orlíky, že by mu stačilo 500 tis..To by se možná našlo víc lidí ochotných prodat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 1. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2017 No, asi jsem si měl udělat nejdřív nějakou vizualizaci... Naštěstí tam lze šoupnout zase zpátky černej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 1. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2017 (upraveno) C se limite týče, jsem zvědav, co přinese 100. výročí založení Československa nebo 60. výročí založení Eltonu (či spíše jeho předchůdce) v roce 2019. Možná by dokonce zvládli nakupit na trhu nějaké kalibry 50 a dát do Orlíků limitka XY zase původní strojek místo přebastlené Ety maskované jako "Kalibr 103" Upraveno 1. prosince 2017 uživatelem Biges Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 1. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2017 Zdar chlape!Tož vidím, že už i Orliky máš,gratuluju.A taková limitka s kal.50 už existuje,dělal ji financ, třeba dá někdo fotku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 1. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2017 Tady jsou. Z roku 2014, resp. 2015 k 50. vyroci vyroby puvodnich Orliku a v poctu 15 kousku. http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/79148-prim-orl%C3%ADk-v%C3%BDro%C4%8Dn%C3%AD-limitka/?p=1316688&do=findComment&comment=1316688 Puvodni kalibr byl i duvod, proc jsem si porizoval prave je. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 1. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2017 Jo, jo, tak je roztomilá, ale nějak se špatně shání :-) Je pravda, že se po ní asi nepřetrhnu, já tyhle modely s mimostředkou, nějak se mi z toho točí oči. Ale jsem rád, že to lidi nosej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se