Přejít na obsah

PRIM Orlík - varianty

Doporučené příspěvky

• po měsících...

ANTHROPOID update:

tak jsem byl nedockavej a zavolal jsem Mackovy, cojako.

Jelikoz jsem hodinky predobjednaval koncem kvetna a lead time mel byt 6 tydnu (a ne sest mesicu) tak uz jsem byl znacne nervozni co se jako deje.

Trefil jsem se akorat do finale produkce, vyroba jede ve trech vlnach, prvni vlna se prave expeduje, druha vlna by mela byt koncem rijna ci v prvni pulce listopadu a treti vlna v pulce listopadu.

Takze teseni se stupnuje :)

Neni tu nekdo, kdo si je objednal a pujde si je prevzit do kotvy (teda tyka se pravdepodobne jen druhe vlny, ve ktere je i moje cislo...)?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po měsíci...

Dobrý den,

jsem úplný nováček, chtěla bych přítelovi koupit hodinky chtěl hodinky PRIM Orlíky, je tolik variant Orlíků že už se v tom ztrácím.

Mohl by mi někdo prosím poradit s těmito hodinkami? Zda mají vůbec takovou hodnotu, nebo o jaký typ se jedná?

https://www.sbazar.cz/jan.horalek/detail/26705129-hodinky-prim-letecke-druhovyroba

Předem děkuji.

Odkaz ke komentáři

Staré Prim Orlíky vytvořené pro armádu v počtu asi 300ks se pohybují v ceně od 100 tisíc výš,ty za 35 tisíc jsou novodobé renovace s jiným strojkem např.ETA 2824 /prim kal.73/  a sehnat i novodobé pod 30tisíc je skoro nemožné. Ty Tebou postované jsou prim letecké a ty se dají sehnat levněji ,cca za třetinovou cenu proti novodobým Orlíkům.

Odkaz ke komentáři

Ano je to matoucí,je to novodobá výroba s jiným strojkem.Byli jsme zde zvyklí říkat renovace,ale třeba u Prim sport 1 stačil jen strojek a byly nové hodinky v nerezu.Myslím,že VeDo chtěl hlavně ceny a myslím šel do kolen :-) 

Odkaz ke komentáři

No do kolen jsem nešla ;-) spíš jsem myslela, že se dají sehnat levněji, máme doma na zakázku upravené Piloty a dámské od Beaty Rajské prodáváné firmou Prim (tím pravým českým:-)) ale přítel by si přál Orlíky, ale jelikož stojí 60 tis. což se mi dávat nechce, a měla jsem mylnou myšlenku, že starší nerenované budou levnější. Do kolen jsem spíše šla, když mi napsal strohou odpověď jeden pán za renovované Orlíky, že by mu stačilo 500 tis..

Odkaz ke komentáři

No do kolen jsem nešla ;-) spíš jsem myslela, že se dají sehnat levněji, máme doma na zakázku upravené Piloty a dámské od Beaty Rajské prodáváné firmou Prim (tím pravým českým:-)) ale přítel by si přál Orlíky, ale jelikož stojí 60 tis. což se mi dávat nechce, a měla jsem mylnou myšlenku, že starší nerenované budou levnější. Do kolen jsem spíše šla, když mi napsal strohou odpověď jeden pán za renovované Orlíky, že by mu stačilo 500 tis..

Ten pán je mimo.

Odkaz ke komentáři

To by se možná našlo víc lidí ochotných prodat...

Odkaz ke komentáři

C se limite týče, jsem zvědav, co přinese 100. výročí založení Československa nebo 60. výročí založení Eltonu (či spíše jeho předchůdce) v roce 2019. Možná by dokonce zvládli nakupit na trhu nějaké kalibry 50 a dát do Orlíků limitka XY zase původní strojek místo přebastlené Ety maskované jako "Kalibr 103" :)

Upraveno uživatelem Biges
Odkaz ke komentáři

Tady jsou. Z roku 2014, resp. 2015 k 50. vyroci vyroby puvodnich Orliku a v poctu 15 kousku.

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/79148-prim-orl%C3%ADk-v%C3%BDro%C4%8Dn%C3%AD-limitka/?p=1316688&do=findComment&comment=1316688

Puvodni kalibr byl i duvod, proc jsem si porizoval prave je.

55a6736dc4347a266612e5959bec425b.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...