Eman2208 Odesláno 30. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2016 No posereme se urcite,ale hlavne asi z ceny....nemyslím, že Elton může cenou překvapit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bob.zizka Odesláno 30. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2016 Se práve obávám,ze muze......... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 1. října 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2016 (upraveno) Tady jsou Upraveno 1. října 2016 uživatelem financ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 1. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2016 Ňuňůůůů Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 1. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2016 250 kousku bude asi pryč rychle... Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 1. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2016 ej bisťu. Skoro som sa posral. Co to bude koštovať? Pačia sa mi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 1. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2016 Vypadá to docela dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 1. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2016 Vypadá to moc dobře! Řekl bych ale, že budou tak za 100 000 Kč. Odesláno z mého LG-D855 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 1. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2016 Kdyby nebyly tak velký, tak se mi taky líbí...ale 54 lug to lug je prostě moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bob.zizka Odesláno 1. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2016 Se práve obávám,ze muze.......... Musim se Eltonu omluvit jelikoz jsem je cekal drazsi.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 1. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2016 Hodinky jsou to nádherný, ale ta velikost je totální úlet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 1. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2016 myslim, ze podle reakci ve vedlejsim vlakne jich tu na foru brzo par uvidime...btw neuvazovalo se (financi?) o bronzovem pouzdru orliku 38? to jsou tak strasne pohodlny hodinky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dabelM Odesláno 1. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2016 Taky bych nad něma neváhal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popelář Odesláno 2. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2016 Přesně tak těch 38-39 je paráda ale tohle je pro obry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 3. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2016 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 14. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2016 Teď jsem byl v Eltonu na návštěvě a měl jsem na ruce nový Orlíky 38 mm s kalibrem 98, bez data, se šroubovací korunkou. Že prej by to měla snad bejt normální sériovka s cenou něco přes 50. Ale teď to ještě laděj. Nikde jsem nenašel žádný info, tak třeba to někomu udělá radost. Mně to nasadilo brouka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 14. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2016 Bertovi poleze koníček pěkně do peněz. Pěkné jsou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 14. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2016 To vypadá, že mají lumi i číselné indexy. Tím se v noci stává cifr dost nečitelný. Tu samou chybu jsme udělali se Zekonem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 14. října 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2016 na veletrhu hodinek byly s bílými čísly, takže existují 2 provedení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 14. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2016 Berte, to bude drahý- potřebuješ samozřejmě oboje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se