Mathauscz1 Odesláno 26. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2020 Tah jsem si takový objednal od jiné firmy, řemeny nenosím nikdy. Mesh taky nemusím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spaja Odesláno 23. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2021 V 23. 12. 2014 v 22:12, Ohm-Aztec napsal: Podrobný popis Prim Orlík LE50 je hned v prvním postu tohoto vlákna: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/79148-prim-orl%C3%ADk-v%C3%BDro%C4%8Dn%C3%AD-limitka/ I když jsem LE45 vlastnil, jak je to s jejich střevy nevím. Odlišnosti budou určité ve značení kalibru, ale víc ví určitě Financ. Gentlemani, věděli byste někdo, zda je někde vlákno Prim Orlík LE50 viz výše? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Matiniela Odesláno 7. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2021 Hm, že by byla konečně mimostředka na správném místě jako u původního modelu? Foto z FB Eltonu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 7. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2021 Taky jsem viděl. Jsem zvědavej. Mohli by konečně zkrátit ty šíleně dlouhý nožky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miguel Odesláno 8. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2021 S tym by som nepocital. Podla mna nas caka len zmena cifernika, mozno nova farba.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 8. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2021 Nožky jsou v pohodě, původní je měly delší, a i na moji 17,5cm ruku pohoda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 8. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2021 No, na průměr 38mm mi přijde délka 49mm teda dost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miguel Odesláno 16. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2021 (upraveno) Fakt sa tej dlzky netreba bat. Nazivo posobia Orliky 38 naozaj vyvazene a lug to lug je primerany k proporciam hodiniek. Dokonca aj na mojom tenkom zapasti hodinky vyzeraju dobre. Upraveno 16. května 2021 uživatelem miguel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 16. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2021 osobne tiez nevidim ziaden problem s nozickami. su to paradne hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emve Odesláno 18. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2021 (upraveno) Prim Orlík Titan LE: https://www.prim.cz/prim-orlik-titan-le Upraveno 18. května 2021 uživatelem emve Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miguel Odesláno 18. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2021 Material puzdra ok, remen pekny, box a prezentacia hodiniek parada. Cifernik ee, ta zelena mi tam nejako nesedi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emve Odesláno 18. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2021 Tak zelená je in poslední dobou ne ? Chápu, že to chtěli odlišit od běžného modelu 38 s kalibrem 105 a k vojenskému pojetí hodinek se to imho hodí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel Horčík Odesláno 18. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2021 V reálu se z toho nedá odečíst čas, nedostatečný kontrast mezi ručkami a cifrem.... Zejména v tmavším prostředí Ale sou kráááásnýýýý!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miguel Odesláno 18. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2021 Presne ako pise Karel. Off-topic: toto ma strasne stvalo na FOIS - preto som ich pustil. Jednoducho sa tazko odcitaval cas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emve Odesláno 18. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2021 Ciferník na finální verzi bude prý světlejší. Těchto ohlasů bylo asi víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 18. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2021 Nebude světlejší, zůstane jak je... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel Horčík Odesláno 18. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2021 před 1 minutou, patprom napsal: Nebude světlejší, zůstane jak je... Také jsem to slyšel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dabelM Odesláno 18. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 18. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2021 před 2 hodinami, miguel napsal: Presne ako pise Karel. Off-topic: toto ma strasne stvalo na FOIS - preto som ich pustil. Jednoducho sa tazko odcitaval cas. Nevidím problém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 18. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2021 Hm, ta zelená je fakt trochu nezvyk... ale zase je jako bonus brašna BTW, není to ta "brašna muže s brašnou, co nesmí projet za žádnou cenu"? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se