Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Musím moc pochválit longa.

Ve středu večer jsme se dohodli a dnes (v sobotu) dopoledne už pošťák (EMS) přinesl parádně zabalenou a výborně chráněnou krabičku. A plnou.

Kupovat od něj je pohoda.

Mimochodem, přechod z 42mm na 39mm je otázkou čtvrt hodiny. Sedí výborně:

post-1893-1272114982.jpg

post-1893-1272114994.jpg

Odesláno (upraveno)

Gratulejem k nakupu. A musim chvalit tiez, doslo mi od Longa troje hodiniek, niekolko zasielok s remienkami, vynikajuci pocit, absolutna dovera, a super pokec;-).

Upraveno uživatelem gerhard
Odesláno
  Peta-Biker napsal:
jsi mě n....l, libe. Takhle být nevěrný Omegám, hanba Ti.

To mě, Peťo, hrozně mrzí.

Na druhou starnu mi to zase kompenzuje žena. Odpoledne jsem si hrál, přišla, uznale pokývla a řekla: "Nooo, teď už máš tu sbírku pěkně různorodou."

post-1893-1272127669.jpg

• po 2 týdnech...
  • Po roku...
Odesláno

Rychlé jednání, maximální spokojenost - v Sobotu večer domluveno, v Pondělí ráno mě vzbudil pošťák s balíčkem.

Nebýt u toho, ani bych nevěřil že je to v Čechách možné... Ještě jednou díky - hned mi ten poslední prázdninovej týden připadá veselejší! :thumbsup_anim:

• po 3 týdnech...
Odesláno

Od Míry jsem zatím nic nekupoval, ale potkal jsem ho poprvé na srazu a od té doby jsme spolu komunikovali a je to velice ochotný a laskavý člověk, který rád poradí a pomůže v čem může. Takže za mě má samé plusy... Super člověk...

• Po roku...
  • po 3 týdnech...
  • po měsících...
Odesláno

Od Míry jsem před nedávnem kupoval nehodinkovou záležitost a vše na jedničku. Měl zájem, aby to dopadlo tak jak má a vše dotáhl do konce k mé zpokojenosti. Díky Míro.

• po měsících...
Odesláno

Vyborny prodejce.

Velmi rychle vyrizeni,super jednani,maximalni ochota,prijemne chovani,vstricnost vudci kupujicimu.

Kdyby byl kazdy prodejce takovy,tak by vse mohlo fungovat bez problemu.

Dekuju a vsem urcite doporucuji!

• po měsíci...
  • po 2 týdnech...
  • po měsíci...
Odesláno

Domluva, komunikace, realizace obchodu, vše rychlé a vstřícné.Jeden drobný problém promptně vyřešen. Děkuji a doporučuji!

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...