belmondo Odesláno 28. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2014 par hodinek, par sperku, zadny problem
African Odesláno 11. února 2014 Nahlásit Odesláno 11. února 2014 Velmi příjemné jednání, obchod proběhl na jedničku :-) Za mě palec nahoru, Děkuji Mirku"
huhu4d Odesláno 30. června 2014 Nahlásit Odesláno 30. června 2014 Vsetko na jednicku. Rychla dohoda, tovar podla popisu a odoslany expresne. Vrelo doporucujem.
schrapnel Odesláno 9. července 2014 Nahlásit Odesláno 9. července 2014 Zásnubný prsteň na zakázku. Výborná komunikácia, ústretovosť a záujem. Všetko mi bolo vysvetlené, omyly napravené. Zlatnícka práca na jednotku. Odporúčam, obrúčky pôjdu tiež od Mirka. Za mňa vrelé odporúčanie.
tommas4 Odesláno 8. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2014 Mohu jen doporučit, rychlá a přesná domluva,velmi vstřícné a nadstandardní jednání,zabaleno a doručeno neskutečně rychle, díky moc a palec nahoru!
TomCZ Odesláno 11. září 2014 Nahlásit Odesláno 11. září 2014 Děkuji Mírovi za obchod a jenom doporučuji...
steel Odesláno 27. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2014 Ahoj, velice vstřícný. Vše proběhlo dle dohody. Rychlý a pohodový prodej. Míro ještě jednou děkuji.František
Koza_c Odesláno 5. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2015 Borec a vsechna cest!Velmi rychle vyrizeni, super jednani, maximalni ochota, prijemne chovani, vstricnost vudci cloveku.Vse v absolutnim stavu.Kdyby byl kazdy clovek takovy, tak by vse mohlo fungovat bez problemu.Dekuju a vsem urcite doporucuji!
pepescom Odesláno 31. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2015 Ďakujem za obchod, korektné a rýchle jednanie, doporučujem
stando Odesláno 4. února 2015 Nahlásit Odesláno 4. února 2015 Mozem iba odporucit. Perfektne jednanie, ochota poslat na Slovensko(obcas to predavajucim robi problemy).<br />Dakujem Mirdo....rad by som si dal s tebou pifko, ked pojdem do Prahy.
sect Odesláno 13. února 2015 Nahlásit Odesláno 13. února 2015 Další obchod s longem a opět od poptávky,přes návrh až po realizaci a dodání perfektní přístup. Díky moc.
stosi Odesláno 16. února 2015 Nahlásit Odesláno 16. února 2015 Snadná dohoda a vstřícný přístup. Domluvené platilo. Co víc si přát. Díky.
vikinho Odesláno 23. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2015 I u mě šlo o zlatnickou práci, ale přesto tu Mirka s dovolením pochválím!Přes moje zprvu opatrné sondování měl se mnou trpělivost a nakonec jsme se potkali, Mirek mi donesl spoustu věcí na otázku, poradil a nakonec vše super dopadlo. A i slečně se moc líbilo Rád budu poptávat i příště! V.
Majk1 Odesláno 5. května 2015 Nahlásit Odesláno 5. května 2015 Obrovské poděkování Mírovi. I když jsem si vymýšlel na poslední chvíli, velice ochotně pomohl - navrhl, vyrobil, dodal krásný šperk. Již samotná "objednávka" a komunikace během výroby byl obrovský zážitek a vše klaplo jak mělo. Já i obdarovaná jsme nadšeni - jsem rád, že vím, kam se obrátit příště.Díky Míro!!!
Alojz Odesláno 13. června 2015 Nahlásit Odesláno 13. června 2015 I já musím Míru moc pochválit za super spolupráci a poděkovat. Rychlá fotka výsledku naší spolupráce je zde :-). Samozřejmě vřele doporučuji...
Honza.manta Odesláno 10. července 2015 Nahlásit Odesláno 10. července 2015 Já ze zásady nechvalím, moje děti a mí podřízení plně chápou, že největší moje pochvala je, když nenadávám. Ale dnes udělám výjímku. Před časem jsem poptával prstýnek. Reakce jedna a podle mé předlohy to vzdal - pravda je, že to bylo podle fotky náramku a fakt dost složité. Potom jsem si vzpomněl na Longa a oslovil ho. Perfektní komunikace a maximální vstřícnost. Dneska jsem si ho vyzvedl a maximální spokojenost. Doporučuji!!!!!!
mlsoun1 Odesláno 10. července 2015 Nahlásit Odesláno 10. července 2015 Určitě Míru doporučuji.Rychlá domluva i platba
mAra_ Odesláno 14. července 2015 Nahlásit Odesláno 14. července 2015 (upraveno) Stejně jako mnoho přede mnou i já chvalim, doporucuju a ještě jednou chvalim. Vse dopadlo na jedničku, ochota obrovská, dodání o týden dřív, než jsme se domluvili.Osobně prijemny a sympatický chlapík.Co víc si přát. Upraveno 14. července 2015 uživatelem mAra_
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se