tano Odesláno 1. ledna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 1. ledna 2015 Kluci jste moc hodni, vazne dekuji.
wizard-ov Odesláno 2. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2015 Tý jo, až teď jsem si jich všiml... Tano ty jsou imho kulervoucí...a ta lumi k tomu. No ať slouží, máš je fakt pěkné !
tano Odesláno 6. ledna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 6. ledna 2015 Tak jeste dve novejsi, jinak se omlouvam za kvalitu fotek
bandicoot Odesláno 6. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2015 Fotky dobrý, tu krásnou modrou stejně vyfotit nejde - to se musí vidět.
biamonti Odesláno 6. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2015 Krasné hodinky, které lákají dobrodružstvím v duchu plavbyThora Heyerdahla, na jehož konci vám tajemství Kon-Tiki odhalí všechny barvy moře. Moc gratuluji Tano, vím, že z nich máš obrovskou radost, moc ti je přeji, zasloužíš si je a já už se těším, až mě uchvátí osobně ;-)
tano Odesláno 8. ledna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 8. ledna 2015 Tabulka presnosti, pouzivam ji 5 dni, k tomu si to rovnez zapisuji tzv. po staru. Musim konstatovat, ze dle mych zapisu je presnost mezi + 4-6 vterin za den.
Bushman Odesláno 14. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2015 Tak ty nemaji chybu... Kurňa, já mám dva dny nový hodinky a už mám zase roupy...
Radik Odesláno 4. října 2016 Nahlásit Odesláno 4. října 2016 Přišel čas oživit tohle vlákno. Vyhlížel jsem tenhle model dlouho, třikrát jsem byl nerozhodnej a nechal si ho utéct a dneska naprosto nečekaně a neplánovaně mi konečně zkřížil chronocestu tano, zdravím Na výběr byla i Tvoje verze na kaučuku, ale na ruce mi nakonec nesedla a vyhrály to černo-oranžový.
Frantik Odesláno 4. října 2016 Nahlásit Odesláno 4. října 2016 No ale takový XXL four hands, to je pecka :-)
Radik Odesláno 4. října 2016 Nahlásit Odesláno 4. října 2016 Nepochybne jsme si kazdej vybral ten svuj model. Jeste ze jich je tolik
tano Odesláno 5. října 2016 Autor Nahlásit Odesláno 5. října 2016 Radik: Velka gratulace pane!! Tyhle cerno-oranz jsem videl nazivo a musim konstatovat, ze nemaji chybu. Je skvele, ze jsi toto vlakno ozivil, pak take nebo prihodim. Zajimave je kolik variaci je a vsechny jsou zajimave .
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.